Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس از اصفهان، جواد محمدی در حاشیه برگزاری مراسم تجلیل از پیشکسوتان اظهار داشت: باید از برگزارکنندگان این مراسم تشکر ویژه کنم و یاد استاد یاوری را گرامی بداریم.

وی در مورد شرایط باشگاه ذوب‌آهن عنوان کرد: باشگاه ذوب‌آهن در مقاطع مختلف ممکن است در شرایط خاصی قرار بگیرد مثل سایر باشگاه‌ها در تمام نقاط دنیا و این طبیعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت اصلی آن هم به شرایط تیم فوتبال و نتایج آن برمی‌گردد. خدا را شکر با درایتی که شد برنامه‌ریزی هیأت مدیره باشگاه و همین‌طور حمایت شرکت سهامی ذوب‌آهن شرایط رو به ثبات و آرامش پیش رفت و ان‌شاءالله نتیجه و ثمره این کار را در عملکرد بازیکنان و به ویژه عملکرد تیم فوتبال در آینده‌ای نزدیک و بازی‌های پیش‌رو خواهیم دید. 

مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن در خصوص اینکه به سرمربی تیم اولتیماتومی داده شد و او نتوانست امتیازات لازم را کسب کند اما با این حال رحمان رضایی همچنان به فعالیتش ادامه می دهد، گفت: باب اولتیماتوم نبوده یک نقشه راه است ما در آغاز فصل هم که می‌خواهیم شروع کنیم یا ممکن است بعد از گذشت پنج هفته یا بعد از گذشت 10 هفته یا بعد از نیم‌فصل یا هفته‌های بیشتر بالاخره باید بنابه شرایط جدولی و مسابقات نقشه راهی داشته باشیم تا بتوانیم به بهترین شکل ممکن تیم را هدایت و مسائل را رصد کنیم که بازتاب و برآیند آن نتایج مورد نظر هواداران و مردم است.

محمدی افزود: جلسه خیلی خوبی هم به اتفاق رحمان رضایی و هیأت مدیره داشتیم نکاتی که لازم بود عنوان شد بحث تبادل‌نظر مفصلی انجام شد و ان‌شاءالله نتیجه و ثمره آن هم کسب نتایج بهتر و درخشان‌تر تیم ما باشد. هر چند که عملکرد فنی خوب بوده اما در بحث نتایج کمی با مشکل مواجه هستیم که آن هم دلایل متعددی دارد.

وی تصریح کرد: همانطور که می‌دانید و همه می‌دانند یکی از عمده دلایلی که ما واقعاً در این فصل با مشکل مواجه شدیم در کسب نتایج مورد نظر، بحث اشتباهات مهلک داوری بوده که روی تیم ما متأسفانه تأثیر منفی گذاشته، سعی کردیم با درایت ،برنامه‌ریزی، پشتیبانی و حمایتی که می‌شود شرایطی فراهم کنیم تا خلاءهای موجود و بعضاً اشتباهاتی که به تیم آسیب می‌رساند کمتر شود تا ان‌شاءالله نتایج ما مؤثرتر و بهتر شود.

مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن در خصوص برنامه این باشگاه برای نقل و انتقالات اظهار داشت: منتظریم از 15 بهمن که پنجره نقل و انتقالات باز می‌شود با توجه به درخواست تیم و کادر فنی و نیازهایی که تیم دارد براساس چارچوب و دستورالعملی که داریم حرکت کنیم و قطعاً تیم را تقویت می‌کنیم.

محمدی در خصوص حضور سعید آذری (مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان) در تمرین امروز ذوب‌آهن و دیدار با رحمان رضایی عنوان کرد: حضور کسی که جای دیگری است دال بر این نیست که حتماً موضوعی وجود دارد من در جریان این موضوع نبودم و خودم هم از طریق خبرگزاری‌ها متوجه شدم و اطلاع خاصی هم ندارم و در جای خودش آن را بررسی می‌کنیم.

انتهای پیام/63090/

منبع: فارس

کلیدواژه: ذوب آهن اصفهان آهن ورزشی محمدی ذوب آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۳۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که بسیاری از معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در مدارس و بین دانش آموزان شکایت داشته و احساس امنیت نمی‌کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "تاگس اشپیگل" در مطلبی نوشت: نتایج یک بررسی نشان می دهد که تقریبا از بین هر دومعلم آلمانی یک نفر خشونت جسمی یا روانی را در مدرسه خود مشاهده می کند. بر اساس مطالعه‌ای که توسط بنیاد رابرت بوش در روز چهارشنبه منتشر شد، این میزان به ویژه در مدارس در مکان‌های آسیب‌دیده اجتماعی زیاد است و خطر استرس را برای معلمان افزایش می‌دهد.

نتایج این بررسی نشان می دهد که بیش از یک سوم معلمان مورد بررسی چندین بار در هفته احساس خستگی عاطفی می کنند. اگر فرصت داده شود بیش از یک چهارم مدرسه را ترک خواهند کرد. معلمان بزرگ‌ترین چالش‌ها را در رفتار دانش‌آموزان و برخورد با کلاس‌های ناهمگون، یعنی دانش‌آموزانی با سوابق مختلف یادگیری، پیشینه‌های فرهنگی و خانوادگی و افزایش نیاز به حمایت می‌بینند.

انجمن فیلولوژی درباره نتایج این بررسی اعلام نگرانی کرده است. سوزان لین کلیتزینگ، رئیس این انجمن، به تاگس‌اشپیگل گفت: این مسئله تعجب آور است که بسیاری از معلمان مجبورند اشکال مختلف خشونت را در زندگی روزمره خود تجربه کنند، اما این یک مشکل برای کل جامعه است، نه فقط یک نفر در برخی مدارس.

لین کلیتزینگ در این باره گفت: سطح فزاینده خشونت در مدارس، کمبود معلم و وضعیت ویران بسیاری از مدارس استرس مضاعفی را برای همه به همراه دارد. در مدارس باید سرمایه‌گذاری شود. مطالعه کنونی سیاستمداران را ترغیب می‌کند تا در نهایت به مسئولیت خود برای تدریس خوب عمل کنند. در اینجا سیستم آموزشی آلمان به سادگی در مقایسه بین‌المللی و همچنین در مقایسه با اقتصاد محلی عقب مانده است. این وضعیت برای آلمان به عنوان یک مکان آموزشی غیرقابل تحمل است.

شرودر، سخنگوی سیاست آموزشی فراکسیون حزب لیبرال دموکرات در پارلمان آلمان، همچنین بر مسئولیت مشترک والدین با توجه به مطالعه نگران کننده بنیاد رابرت بوش اشاره کرده است. وی در این باره به تاگس اشپیگل گفت: معلمان اغلب به تنهایی قادر به مبارزه با خشونت نیستند. آنها نه برای این کار آموزش دیده‌اند و نه وظیفه آنهاست. ما به تیم‌های چندحرفه‌ای و حمایت روانی خوب برای دانش‌آموزان نیاز داریم، اما معلمان و در نهایت، والدین نباید برای مبارزه با عوامل خشونت از مسئولیت خود رها شوند. یک زندگی روزمره مدرسه بدون خشونت، پیش نیاز بسیاری از فرآیندهای دیگر است.

این نماینده حزب لیبرال دموکرات در پارلمان آلمان گفت: در صورت افزایش خشونت، نیروهای دیگری مانند پلیس، ادارات رفاه اجتماعی و رفاه جوانان باید با مدیریت مدرسه و والدین همکاری کنند. تقویت پیشگیری از خشونت بسیار مهم است، اما همچنین جوانانی که مرتکب خشونت می شوند باید عواقب سریعی را تجربه کنند.

این ارقام که به واسطه این بررسی به دست آمده است بسیار نگران کننده هستند. بر اساس بررسی بنیاد رابرت بوش، که معلمان در سراسر آلمان برای آن مورد بررسی قرار گرفتند، 47 درصد از معلمان مورد بررسی اظهار داشتند که خشونت را در بین دانش آموزان خود مشاهده کرده اند. تنها 57 درصد از معلمان حمایت روانی اجتماعی فعلی در مدرسه خود را کافی ارزیابی می کنند.

بتینا استارک-واتزینگر، وزیر آموزش فدرال آلمان در این باره گفت گفت: این بررسی بار دیگر روشن می‌کند که فشار برای اقدام در آموزش چقدر زیاد است. این واقعیت که تقریباً از هر دو معلم یکی خشونت را مشاهده می کند، باید همه را نگران کند. مدارس باید مکان امنی برای دانش آموزان و معلمان باشد. این یک نیاز اساسی برای یادگیری و آموزش صحیح است.

استارک واتزینگر بیش از هر چیز از ایالت های فدرال درخواست می کند که باید بهتر با کمبود معلم مبارزه کنند: «معلمان ما برای تدریس خوب بسیار مهم هستند. ما باید از آنها بهتر حمایت کنیم و به عنوان یک جامعه قدردانی بیشتری از آنها نشان دهیم.

اعتصاب‌های جدید در ایالت هسن آلماناقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • داوری‌ها امسال به ضرر استقلال و ناخواسته به سود تیم رقیب بود / تراکتور حتی گل محمدی را هم بیاورد شکننده است
  • اوسمار: هوادران پرسپولیس پس از گل‌محمدی به دنبال برانکو بودند
  • فلاحت‌زاده: داوری‌ها امسال به ضرر استقلال و ناخواسته به سود تیم رقیب بود / تراکتور حتی گل محمدی را هم بیاورد شکننده است
  • تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان
  • باهنر: یحیی گزینه خوبی برای تراکتور است
  • شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان
  • نتایج بررسی آتش‌سوزی خیابان شهید انصاری قزوین چه بود؟
  • اسامی داوران مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی اعلام شد
  • جدایی دستیار پیشین گل‌محمدی از تیم‌ملی/ تمرین تراکتور زیر نظر مطهری
  • اعلام ماموریت حمید مطهری در غیاب یحیی