Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@00:54:04 GMT

طالو شیر بند دامغان به منطقه حفاظت‌شده ارتقا یافت

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۲۳۸۶۶

طالو شیر بند دامغان به منطقه حفاظت‌شده ارتقا یافت

امیر عبدوس در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه در جلسه شورای عالی محیط‌زیست حوزه شکارممنوع طالو شیر بند دامغان به منطقه حفاظت‌شده ارتقا یافت، ابراز داشت: این اقدام در راستای حفظ و بهبود غنای زیستی منطقه و استان صورت گرفته است.

وی ضمن بیان اینکه این منطقه ۹۰ هزار هکتاری تنوع زیستی غنی و متنوعی دارد، افزود: این منطقه بین زیستگاه‌های دشتی شمال و شرق دامغان، کوهستان‌های مرتفع کلاریز و طزره و جنگل‌های هیرکانی واقع‌شده است که همین موضوع سبب شد تا ارتقا آن در دستور کار واقع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان سمنان بابیان اینکه برای حفاظت از زیستگاه‌های ارزشمند استان اقدامات اساسی انجام می‌شود، ابراز داشت: منطقه حفاظت‌شده طالو و شیر بند دامغان کریدور حساس به شمار می‌رود که حفظ آن به دست همه گروه‌ها امکان‌پذیر است.

عبدوس ضمن بیان اینکه حفاظت از گونه‌های ارزشمند گیاهی و جانوری با مشارکت جوامع بومی، محلی، انجیوها، طبیعت گردها و محیط‌بانان منطقه میسر می‌شود، تصریح کرد: از عموم مردم تقاضا می‌شود در راستای رسیدن به این هدف همگی تلاش کنند تا این سرمایه ارزشمند طبیعی حفظ شود.

وی افزود: محدوده‌های طبیعی باارزش زیست‌محیطی جز سرمایه‌های ملی محسوب می‌شوند که مجموعه محیط‌زیست استان می‌کوشد تا در این مناطق چهارگانه مدیریت و برنامه‌ریزی صورت گیرد تا شاهد رشد گونه‌های گیاهی و جانوری مناطق باشیم.

کد خبر 5132782

منبع: مهر

کلیدواژه: محيط زیست سمنان دامغان ویروس کرونا دهه فجر آمار کرونا گرگان شیراز بوشهر شهرستان کرج کرمانشاه شهرکرد شیوع کرونا آلودگی هوا اردبیل سانحه تصادف مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۳۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان از ثبت تصاویری از گله بزرگ‌ترین گونه گوزن جنگل‌های هیرکانی در این جنگل‌ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، حمزه عشوری امروز_ چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ اظهار کرد: کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لنگرود پس از هفته‌ها تلاش شبانه روزی موفق به ثبت تصاویر زیبا از چهار رأس گوزن قرمز (مرال) در ارتفاعات جنگلی این شهرستان شدند.

وی افزود: پایش دوره‌ای و منظم زیستگاه‌ها و همکاری جوامع محلی از مهم‌ترین عوامل افزایش جمعیت این گونه باارزش در استان گیلان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان خاطرنشان کرد: مرال یا گوزن قرمز یکی از نمادهای تنوع زیستی جنگل‌های هیرکانی و از گونه‌های حمایت شده و شکار ممنوع در زیستگاه‌های استان گیلان است.

عشوری با بیان اینکه مرال یا گاو وحشی به طور معمول در دوران حیات خود یک بار زاد و ولد می‌کند، تصریح کرد: امن بودن محیط زندگی این حیوان برای ادامه‌ی بقای آن از اهمیت زیادی برخوردار است و محیط‌بانان با حضور و تلاش شبانه روزی در جنگل‌ها زیستگاه‌ها را برای حیات وحش امن می‌کنند.

وی ادامه داد: زمان جفت‌گیری مرال‌ها از نیمه دوم شهریور تا نیمه دوم مهرماه انجام می‌شود و چنانچه شرایط برای زادآوری مرال‌ها مناسب نباشد، سبب کاهش زادآوری و به‌هم ریختگی در جمعیت مرال‌ها می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان گفت: تنوع سرزمینی و ویژگی‌های آب و هوایی، استان گیلان را به تابلوی متنوع و چشم‌نواز از حیات وحش در شمال ایران تبدیل کرده است.

کد خبر 747472

دیگر خبرها

  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در باغملک
  • مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد/جای نگرانی نیست
  • پاکسازی اتوبان شهید کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی
  • صدور حکم قضایی علیه مدیرعامل شرکت دولتی در اصفهان
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • موزه فسیل مراغه‌، گنجینه‌ای از مهره داران ارزشمند
  • اجرای طرح اجتماعی پسماند در ۵ شهر و ۱۰ روستای چهارمحال‌ و بختیاری
  • افتتاح دو خانه محیط زیست جدید در تهران
  • مدیریت اجتماعی پسماند در ۱۵ شهر و روستای چهارمحال وبختیاری
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد