Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمد حسین امید شامگاه چهارشنبه در نشست خبری افزود: دانشگاه علمی کاربردی مطابق برنامه ای که قول داده بود پیش رفته است و در سال ۹۹ برنامه هایی را که دنبال می‌کردیم که همه آنها به سرانجام رسیده اند.

وی با بیان اینکه ساماندهی مدرسین یکی از دستورالعمل های مهم دانشگاه علمی کاربردی بود، تصریح کرد: از بین ۹۳هزار استاد، حدود ۲۵هزار مدرس امکان ادامه همکاری با دانشگاه را داشتند و از سال ۹۵ ورود به دانشگاه ها فقط از طریق فراخوان امکان پذیر است و به ازای هر ۱۰ نفر متقاضی تدریس تنها یک نفر برای تدریس در این دانشگاه پذیرفته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تاکید کرد: کار سطح بندی مراکز این دانشگاه به خوبی در حال انجام است که کاملا حرفه ای و کارشناسی انجام می شود و  یکسری از مراکز ما که رتبه لازم را کسب نکردند و از چرخه آموزش جامع علمی کاربردی خارج شدند.

وی اظهار داشت: بیش از ۵۰ استارتاپ درزمینه های مختلف تاکنون در دانشگاه برگزار کردیم که تا پایان سال هم ادامه خواهد داشت و درحالی که بسیاری از مراکز تعطیل است،  نیمی از استارتاپ ها حضوری و نیمی از آنها مجازی برگزار می شوند و در برخی از این استارتاپ ها سرمایه گذاران زیاد پیدا شده اند.

وی با بیان اینکه اگر استارتاپ در راستای تقاضا نهاد برگزار کنیم با مشکل مواجه نمیشم گفت: غالبا  در استارتاپ هایی که برگزار کردیم، ایده های برتر سرمایه گذار پیدا کردند و به فروش رفته اند، ما هم با توجه به شرایط کشور نسبتا راضی هستیم، اما می دانیم در سال آینده و با بهبود شرایط اقتصادی کشور بهتر پاسخ خواهند گرفت.

امید با بیان اینکه اولین دانشجویان علمی کاربردی به آلمان اعزام می شوند افزود: تعدادی از دانشجویان ما برای گذراندن دوره کارورزی در المان به دنبال اخذ ویزا هستند، فعلا تعداد کمی اعزام می شوند.

وی ادامه داد:  شروع کار دانشگاه جامع علمی و کاربردی در اعزام دانشجو به خارج در رشته صنعت است و مهم این بود که باب آن باز شود تا در سال های آینده شاهد تبادل دانشجوی بیشتری باشیم.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه دوره توسعه کمی در دانشگاه ها به پایان رسیده است تصریح کرد:  اکنون دوره توسعه کیفی،  ارتباط بین المللی، بازنگری برنامه های درسی، مراکز نوآوری و غیره خواهد بود.

وی با اشاره به لزوم اهمیت برگزاری آزمون های متمرکز تاکید کرد: برگزاری آزمون های متمرکز کار سخت و پیچیده ای است که متعادل کردن آن طول می‌کشد و این آزمون ها  طوری هستند که دانشجویان حداقل ۲۰ درصد از واحد ها را باید ازمون دهند که این کار با مقاوت دانشجویان و مدرسین همراه بود اما  بالاخره انجام شد.

امید گفت: اجرای طرح آمایشی دانشگاه علمی کاربردی را بزودی انجام خواهیم داد که شامل ارزیابی نیرو های ماهر و برنامه آموزشی خواهد بود.

وی با بیان اینکه جمعیت دانشجویی کشور کاهش یافته است، تصریح کرد: در سال ۹۴ جمعیت دانشجویی کشور  پنج میلیون نفر بود اما الان به سه میلیون نفر کاهش یافته است، ولی جمعیت دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزایش داشته است.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره به اینکه  ما به دنبال مهارت هستیم و نتیجه هم گرفته ایم افزود: دانشگاه جامع علمی و کاربردی آینده درخشانی دارد و اصلا نگران ریزش دانشجو نیستیم و نگران کاهش کیفیت خواهیم بود.

امید بیان اینکه یکی از مشکلات مهم در کشور بحث کشاورزی است اظهار داشت: مراکز دولتی علمی کاربردی کشاورزی جمع آوری شدند، اما ایجاد مراکز علمی کاربردی خصوصی در مناطقی که کشاورزی محور توسعه است در برنامه های قرار دارد و استان کرمان نیز شامل این مورد می شود.  

وی با اشاره به امکان نداشتن ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه علمی کاربردی بیان کرد: ما برای خودمان رسالتی در حوزه تحصیلات تکمیلی نمی بینم اما مخالف ان هم نیستیم و این موضوع به صورت محدود و خاص در دستور کار داریم،

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور افزود: در ۲۸ واحد استانی دانشگاه علمی کاربردی دارای کلینیک های کسب و کار هستند که این محل ها اساسا برای مشاوره کسب و کار راه اندازی شدند و برای آن مشاوره صفر تا صدی رایگان ارائه می دهند.

وی  با اشاره  مشکلات دانشجویان ایثارگر و شاهد به دلیل نپرداختن شهریه آنها توسط بنیاد شهید اظهار داشت: بدهی بنیاد شهید به مراکز خیلی زیاد شده و نزدیک به ۸۰ میلیارد تومان بدهی به ما دارند و در حال تهاتر هستیم تا این بدهی تسویه شود و به زودی این مشکل حل خواهد شد.

برچسب‌ها کرمان ایرنا استارتاپ دانشگاه جامع علمی کاربردی نوآوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان ایرنا استارتاپ کرمان ایرنا استارتاپ دانشگاه جامع علمی کاربردی نوآوری اخبار کنکور رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور دانشگاه علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۵۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛رئیس دانشگاه شهرکرد گفت: با توجه به دشواری‌های دریافت این مجوز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تعداد محدود این مراکز در سطح کشور، با تعاملات و پیگیری‌های انجام شده، مجوز راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا)، در اردیبهشت‌ماه از سوی مدیرکل امور دانشجویان بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به دانشگاه شهرکرد اعطا شد.
پیرعلی افزود: نظر به سیاست‌های گسترش زبان فارسی در تمامی کشو‌رهای منطقه و جهان، دانشگاه شهرکرد با ایجاد و گسترش این مرکز، می‌تواند به یکی از محور‌های اصلی جذب و آموزش زبان فارسی به اتباع خارجی و دانشجویان بین‌المللی در استان و کشور تبدیل شود.
وی گفت: مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان فرصتی را فراهم می‌آورد که فارسی‌آموزان برای دستیابی به اهداف شغلی و ادامه تحصیل در ایران، زبان فارسی را در زمانی کوتاه یاد بگیرند. در انتهای هر دوره به زبان‌آموزان مدرک بین‌المللی ارائه می‌شود که مورد تأیید وزات علوم، تحقیقات و فناوری ایران است.
هم اکنون بیش از ۳۰۰ دانشجوی بین الملل در دانشگاه شهرکرد مشغول به تحصیل هستند و دانشگاه شهرکرد در تلاش است که با ارائه خدمات مناسب پذیرای تعداد بیشتری از دانشجویان بین الملل در آینده باشد.
سایر دانشگاه‌های استان و کشور هم می‌توانند از خدمات مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا) دانشگاه شهرکرد بهره‌مند شوند.

دیگر خبرها

  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • آمادگی مرکز هوش مصنوعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای پردازش داده‌های گستردۀ علمی
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»