Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-26@12:33:17 GMT

چرا جوانان باید کرونا را جدی بگیرند؟

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۲۵۵۸۹

به گفته یک عضو کمیته علمی کشوری کرونا جوانان هم ممکن است دچار نوع سخت کرونا ‌شوند و از دنیا روند و به همین دلیل باید به شدت مراقب این بیماری باشند و به کلی گویی‌ها توجه نکنند.

علیرضا ناجی در گفت‌وگو با میزان با انتقاد از این موضوع که عده‌ای از افراد می‌گویند ما جوان هستیم و دچار نوع سخت این بیماری نمی‌شویم؛ گفت: در مورد کسی که دچار بیماری عفونی همانند کووید می‌شود هیچ گونه ضمانتی وجود ندارد که مشخص شود چه اتفاقی برای او رقم می‌‎خورد و واکنش های ایمنی بین افراد متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این که جوان‌ها نسبت به پیر‌ها بیماری کمتری می‌گیرند یا سبک‌تر می‌گیرند و این که آقایان نسبت به خانم‌ها بیشتر درگیر می‌شوند یکسری کلی گویی است و فرای این کلی گویی‌ها واقعیت‌هایی وجود دارد.

 عضو کمیته علمی کشوری کرونا افزود: یک مطالعه‌  روی ۳ هزار جوان ۱۸ تا ۳۴ که بر اثر ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شده بودند، انجام شد و این مطالعه نشان داد که نزدیک ۲۰ درصد از این افراد از بخش عمومی به بخش ICU رفتند و حالشان بد شد و ۳ درصد از آن‌ها هم بدحال شدند و این یعنی جوان‌ها هم بیماری وخیم می‌گیرند و از دنیا می‌روند و به همین دلیل باید کلی گویی‌ها را کنار بگذاریم.

بیشتر بخوانید: آیا دود سیگار موجب انتقال ویروس کرونا می‌شود؟

استاد ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: به علاوه باید این موضوع را در نظر بگیریم که مبتلایان به کرونا که بهبود می‌یابند ممکن است یک سوم عوارض این بیماری را تاچندین ماه داشته باشند و تا مدت‌ها با عوارضی نظیر خستگی، بدن درد، عوارض قلبی، تپش قلب، بیماری‌های ایمونولوژی، بیماری‌های نورولوژی و حتی عوارضی همچون پارکسینسون مواجه باشند.

وی در پاسخ به این سوال که چه توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری کرونا دارید؟، ادامه داد: به طور کلی مصرف ویتامین‌ها و تغذیه درست، استراحت کافی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و در این خصوص که بهتر است بیماران چه دارویی را مصرف کنند بستگی به شرایط آن‌ها دارد و پزشکشان باید در این مورد تصمیم بگیرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا ویروس کووید19

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا ویروس کووید19 کلی گویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۵۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • رهسپار بر سکوی نخست مسابقات آزاد تفنگ پسران جوان
  • اهمیت جایگاه خانواده برای جوانان تبیین شود
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • قصه گویی و اجرای نمایش برای کودکان
  • اهمیت خانواده و ازدواج برای نسل جوان تببین شود
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • ۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • نروژ: کشور‌ها کمک رسانی به آنروا را از سر بگیرند