Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس شورای عالی اخلاق پزشکی کشور، کیفیت حیات بیمار و خانواده آنها، کاهش رنج مرگ و پشت سر گذاشتن مطلوب‌تر دوران سوگ را از مزایای مراقبت‌های حمایتی تسکینی دانست و گفت: در سال ۲۰۱۹، از  ۱۹۴ کشور دنیا ۶۸ درصد آنها برای مراقبت تسکینی بودجه تخصیص داده‌اند که این میزان تنها حدود ۵۰ درصد بیماران را مورد حمایت قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش ایسنا، دکتر باقر لاریجانی در وبینار جنبه‌های اخلاقی مراقبت‌های حمایتی تسکینی با تاکید بر اصل کرامت انسانی، مفاهیمی همچون کیفیت زندگی و مرگ، ارتباط با بیمار در مراحل پایانی حیات و خانواده وی، بیهودگی درمان، فلسفه اخلاق مراقبت و مدیریت تخصیص منابع محدود را در این زمینه در خور توجه دانست. 

لاریجانی ادامه داد: بر اساس اطلاعات سازمان جهانی بهداشت سالیانه ۴۰ میلیون نفر به مراقبت تسکینی نیاز پیدا می‌کنند که ۷۸ درصد آنها در کشورهایی با درآمد متوسط یا پایین زندگی می‌کنند و طبق آمار موجود، در کل دنیا فقط ۱۴ درصد از مردمی که نیازمند مراقبت تسکینی هستند، این خدمات را دریافت می‌کنند.

نائب رییس شورای عالی اخلاق پزشکی سیاستگذاری ملی، برنامه‌ریزی مناسب، تامین منابع موردنیاز و تربیت نیروی انسانی لازم در کشورهای مختلف را در این زمینه ضروری خواند و  یادآور شد: علاوه بر سالمندی جمعیت و افزایش بیماری‌های غیرواگیر در دنیا، شیوع برخی بیماری‌های واگیر از جمله کووید-۱۹، نیاز به مراقبت‌های حمایتی تسکینی را افزوده است؛ چرا که مراقبت‌های حمایتی تسکینی می‌تواند نقش بسیار موثری در کیفیت حیات بیمار و خانواده آنها، کاهش رنج مرگ و پشت سر گذاشتن مطلوب‌تر دوران سوگ داشته باشد.

وی خاطر نشان کرد: در سال ۲۰۱۹، از  ۱۹۴ کشور دنیا ۶۸ درصد آنها برای مراقبت تسکینی بودجه تخصیص داده‌اند که این میزان تنها حدود ۵۰ درصد بیماران را مورد حمایت قرار می‌دهد. 

بر اساس اعلام پژوهشگاه علوم و غدد دانشگاه علوم پزشکی تهران، سرپرست مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی ادغام خدمات مراقبت تسکینی در برنامه‌های کنترل بیماری و نظام سلامت کشورها، فراهم کردن ابزار لازم برای پوشش دادن مسائل اخلاقی مرتبط، ارائه خدمات حمایتی تسکینی، حمایت از کشورها در جهت بهبود دسترسی به خدمات و ارتقای دسترسی کودکان به این گونه خدمات را از مهمترین اقداماتی دانست که از سال ۲۰۱۴ در کل دنیا با هدایت سازمان جهانی بهداشت برای بهبود دسترسی به خدمات مراقبت تسکینی مورد تاکید و حمایت قرار گرفته است. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کووید 19 اخلاق پزشکی همه باهم علیه کرونا مراقبت های حمایتی تسکینی مراقبت تسکینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۶۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند

حجت الاسلام و المسلمین محمود ملکدار در نشست نخبگان حوزه های علمیه اصفهان که به مناسبت پاسداشت مقام معلم برگزار شد با اشاره به شخصیت برجسته شهید مرتضی مطهری(ره) اظهار داشت: در عظمت شهید مطهری(ره) همین بس که حضرت امام(رع) درباره این شخصیت فرمود "حاصل عمر من بود" و این بیان بسیار بالایی است که نشان از عظمت این شهید دارد و نشانگر این است که شهید مطهری برای خدا عمل کرد و آنچه که وظیفه داشت انجام داد و درباره ارزشمندی آثار این شهید والامقام امام فرمود "همه آنها بدون استثنا مفید است".

وی افزود: این گلایه وجود دارد که در سالروز شهادت این شهید می باید نشست های علمی بزرگی برگزار می شد و نظام فکری این شهید به جامعه معرفی می شد و این یکی از نشانه ها آن است که ما نسبت به سرمایه های خود توجه نداریم.

مدیر کل حوزه ریاست مرکز خدمات حوزه‌های علمیه حمایت از جامعه نخبگانی حوزه های علمیه را امری مهم بیان کرد و گفت: امروز وظیفه همه است که این حمایت ها را نسبت به نخبگان حوزه داشته باشند و البته مرکز خدمات حوزه های علمیه در حمایت از جامعه نخبگان عملکردی قابل توجه داشته است.

وی اضافه کرد: اکنون نیز حمایت های خوبی در عرصه های مختلف معیشتی، خانوادگی و علمی در حال انجام است.

حجت الاسلام و المسلمین ملکدار عنوان کرد: در سال ۱۴۰۳ علاوه بر خدماتی که داشتیم چند طرح مهم که جزء زیرساخت های حوزه های علمیه است پیگیری شد از جمله بیمه که اصل آن به تصویب رسید.

وی خاطر نشان کرد: در بخش معیشت نیز امسال تلاش شد جهشی اتفاق بیفتد و هم چنین در طرح ایتام حوزویان تلاش شد بیمه خاصی برای آنها در نظر گرفته شود.

مدیر کل حوزه ریاست مرکز خدمات حوزه‌های با تاکید بر حل مسئله و توجه به نیازهای جامعه توسط نخبگان و برگزیدگان حوزه تصریح کرد: حل مسئله و دیدن نیازها بسیار اهمیت دارد و نخبه فردی است که به سراغ حل مسئله برود و نیازها را بداند.

وی افزود: هم اکنون در حال تهیه طرح و پیش نویس دستورالعملی هستیم تا افرادی که اقدام به حل مسئله و تشخیص نیازهای جامعه می کنند مورد حمایت خاص قرار گیرند و اصل حمایت نیز باید به این افراد تعلق گیرد.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • بیش از ۱۷ هزار سالمند نیازمند، تحت پوشش مراکز نیکوکاری
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • توزیع ۲۶ هزار کیلوگرم/لیتر آفت کش نباتی در مازندران
  • رویکرد کمیته امداد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد