Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: دانشگاه علوم پزشکی به تعداد 365 نفر از بیماران‌ خاص، صعب‌العلاج و زوج‌های نابارور که واجد شرایط هستند جهت تسهیلات به بانک معرفی می‌کند.

صدیق جدیدالاسلامی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به بیماران‌ خاص، صعب‌العلاج و زوج‌های نابارور، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی طی یک ماه اخیر در راستای حمایت‌های دارویی و درمانی بیماران صعب‌العلاج، خاص، زوج‌های نابارور و سرطانی با همکاری بانک ملت و تخصیص اعتبارات از وزارت بهداشت و درمان اقدام به تسهیلات گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: 46 میلیارد تومان در مرحله اول در قالب تسهیلات با وام چهار درصد با بازپرداخت 60 ماه به متقاضیان پرداخت خواهد شد.

 معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان، ذکر کرد: بیماران خاص شامل بیماران تالاسمی، هموفیلی، دیالیز خونی و افرادی که طی یک سال گذشته پیوند اعضا داشته‌اند.

جدیدالاسلامی بیماران صعب‌العلاج را شامل اوتیسم، ام‌اس و سیستیک فیبروزیس عنوان کرد و گفت: زوج‌های نابارور شامل همه زوج‌های نابارور تحت درمان نازایی هستند که می‌توانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

وی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی بعد از شناسایی این افراد و تشکیل پرونده آن‌ها با هماهنگی انجمن‌ها به تعداد 365 نفر از بیماران‌ خاص، صعب‌العلاج و زوج‌های نابارور که واجد شرایط هستند جهت تسهیلات به بانک معرفی می کند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان، تعداد بیماران ام‌اس در استان را 110 نفر عنوان کرد و افزود: در بیمارستان کوثر یک مرکز جامع جهت تسهیلات به بیماران ام‌اس راه‌اندازی شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کردستان تالاسمي اوتيسم صعب العلاج استانی اجتماعی صعب العلاج و زوج های نابارور دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۷۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بیمه سلامت ایران، محمد اسماعیل کاملی در نشست خبری «روز بیماران خاص و صعب‌العلاج» که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: پیش از ایجاد صندوق بیماران نادر و صعب‌العلاج فقط پنج بیماری تحت پوشش حمایتی قرار داشتند.

وی با بیان اینکه در آستانه روز جهانی تالاسمی قرار داریم، افزود: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران در تشریح بسته‌های حمایتی از بیماران تالاسمی گفت: خدمات سنجش استخوان، ۲۶ خدمات آزمایشگاهی، خدمات توانبخشی با چهار کد، خدمات ویزیت در هشت گروه تخصصی و خدمات دندانپزشکی برای بیماران تالاسمی انجام می‌شود.

کاملی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر تأمین داروی خارجی برای بیماران تالاسمی ادامه داد: سازمان غذا و دارو در خصوص سیاست‌های دارویی تصمیم می‌گیرد، بر اساس سیاست‌های ابلاغی اگر یک دارویی در کشور تولید شود، امکان تجویز داروی خارجی وجود ندارد.

وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت ایران، بیماران خاص و صعب‌العلاج را در کانون توجه قرار داده است؛ به نحوی که اگر یک بیماری به داروی برند خارجی نیاز داشته باشد از حمایت سازمان بیمه سلامت برخوردار می‌شود.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران درباره وضعیت پوشش بیمه‌ای پانسمان‌های نوین زخم پای دیابتی با توجه به تاکید بیمه سلامت بر بیماری دیابت اضافه کرد: متخصصان حوزه‌های مختلف مانند ارتوپدی، متخصصان جراحی و متخصصان داخلی بر این باور هستند که پانسمان‌های نوین چندان مؤثر نیستد و تبلیغات بسیاری در این حوزه صورت گرفته است.

کاملی ادامه داد: بر اساس سیاست‌های اتخاذ شده، پانسمان‌های نوین تحت پوشش بیمه‌های پایه نیستند و یک ترکیب جدید به حساب می‌آیند، پانسمان‌های نوین بر اساس سیاست‌های ابلاغی تحت پوشش بیمه نیستند و در صورت ابلاغ سیاست‌ها تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

کد خبر 751152

دیگر خبرها

  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • اعتبار ۹ همتی برای حمایت ویژه از بیماران خاص و صعب‌العلاج در ۱۴۰۳
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند