Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیتابیس شماره تلفنهای متعلق به ۵۳۳ میلیون کاربر فیس بوک از سوی یک بات تلگرام برای فروش عرضه شده است.

 این برنامه پیام رسان امن مورد سوءاستفاده قرار گرفته تا افرادی امکان پیدا کنند بدون رضایت کاربران و حتی بدون تعامل با آنها، اطلاعات مهم آنها را به دست بیاورند.

اطلاعات فیس بوک که توسط یک بات تلگرام عرضه شده، مربوط به یک رخنه امنیتی سال ۲۰۱۹ است که از آن زمان ترمیم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر فردی آی دی فیس بوک یک نفر را بداند، می تواند از این بات برای به دست آوردن شماره تلفنش استفاده کند و همین طور برعکس، اگر فردی شماره تلفن یک نفر را داشته باشد می تواند با استفاده از این بات، آی دی فیس بوک وی را پیدا کند.

البته این بات تلگرام اطلاعات شخصی مهم کاربران را به رایگان عرضه نمی کند. اطلاعات تک ۲۰ دلار قیمت دارد اما اطلاعات انبوه با تخفیف عرضه شده و برای ۱۰ هزار مورد ۵۰۰۰ دلار فروخته می شود.

گزارشهای مربوط به این بات تلگرام چند هفته پیش برای نخستین بار منتشر شد و اتفاق خجالت آوری برای فیس بوک است که معمولا از کاربران شماره تلفن درخواست می کند تا احراز هویت دو مرحله ای را فعال کند. رخنه اطلاعاتی سال ۲۰۱۹، این قابلیت امنیتی را به وسیله ای برای انجام حملات هک تبدیل می کند.

هنوز معلوم نیست چه کسی عامل این بات تلگرام است اما تلگرام باید فورا برای از بین بردن این بات دست بکار شود. هر چه این بات فرصت بیشتری برای فروش اطلاعات شخصی داشته باشد، احتمال بیشتری وجود دارد که کاربران فیس بوک هدف حملات فیشینگ و فعالیتهای کلاهبرداری دیگر قرار بگیرند.

بر اساس گزارش تک رادار، اگرچه غیرفعال کردن این بات تلگرام، اطلاعات به سرقت رفته در رخنه امنیتی سال ۲۰۱۹ فیس بوک را حذف نمی کند اما حداقل راه دسترسی به آن را می بندد./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: بات تلگرام فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۸۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد

فرمانده انتظامی منطقه ثامن مشهد، گفت: با تلاش ماموران کلانتری بانوان ۲ جیب بر دستگیر و ۱۰ فقره سرقت کشف شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سرهنگ عبدالرضا خجسته در تشریح اجزئیات این پرونده در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: به دنبال گزارش جیب‌بری‌های سریالی در مراکز تجاری شلوغ شهر مشهد، ماموران کلانتری بانوان رسیدگی به پرونده را آغاز کردند.

وی افزود: ماموران دایره تجسس کلانتری بانوان با استفاده از تصاویر ضبط شده دوربین‌های مداربسته، مشخصات ظاهری سارقان را که یک زن و مرد جوان هستند بدست آورده و تحقیقات می‌دانی خود را برای دستگیر آن‌ها آغاز و با انجام تحقیقات میدانی مخفیگاه آن‌ها را در محدوده کوی‌امیر شناسایی کردند.

فرمانده انتظامی منطقه ثامن مشهد تصریح کرد: تیم رسیدگی‌کننده پرونده پس از هماهنگی با مقام قضائی متهمان را در مخفیگاه‌شان دستگیر و در بازرسی از محل 8 دستگاه تلفن همراه و 10 عدد مموری مسروقه کشف کردند.

خجسته گفت: متهمان 35 و 39 ساله پس از انتقال به مقر انتظامی در همان بازجویی‌های اولیه توسط 5 مالباخته شناسایی و با استعلام سریال گوشی‌های مسروقه کشف شده نیز 8 مالباخته دیگر  نیز شناسایی شدند.

وی عنوان کرد: متهمان در بازجویی‌های به عمل آمده تاکنون به 13 فقره جیب بری تلفن همراه شهروندان در داخل فروشگاه‌ها و اتوبوس‌های شلوغ سطح شهر مشهد اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی منطقه ثامن مشهد از شهروندان خواست؛ موارد ذیل را در پیشگیری از سرقت جدی بگیرند و در مکان‌های شلوغ، مانند اتوبوس، مترو، مراکز خرید و پارک‌ها مراقب وجود نقد، گوشی تلفن همراه و سایر اموال با ارزش داخل جیب یا کیف خود باشند. پول، اسناد و اموال با ارزش خود را در جیب‌های مخفی لباس و جیب‌های زیپ دار قرار دهید و از قرار دادن آن‌ها در جیب‌های بیرونی لباس خودداری کنند همچنین وجوه نقد خود را در قسمت‌های پنهان کیف‌قرار دهند.

وی ادامه داد: از کیف‌های کمری یا کیف‌های زیپ دار برای حمل پول استفاده کنید و تمام پول خود را در یک جیب یا یک قسمت از کیف دستی قرار ندهید و در صورت به همراه داشتن کارت عابر بانک از نوشتن رمز در کنار آن خودداری کنید. هنگام سوار شدن در اتوبوس‌های و مینی بوس شهری، من کارت یا پول خود را از قبل آماده کنید تا مجبور به خارج کردن محتویات جیب یا کیف خود در میان از جمعیت نشوید. در معابر و وسایل نقلیه عمومی، کیف‌تان را طوری در کنار خود نگه دارید که در معرض دیدتان قرار داشته باشد. چنانچه احساس می‌کنید افرادی به صورت غیر عادی نزدیک به شما نشسته یا‌ایستاده‌اند، یا شما را هل می‌دهند یا تنه می‌زنند، هوشیارتر باشید و بیشتر مراقب کیف و محتویات جیبتان باشید و در محل‌های شلوغ، به جای گرفتن بند کیف، آن را طوری در دست بگیرید که کسی نتواند بدون این که متوجه شوید، از درون آن چیزی بردارد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • کمربند ایمنی را ببندید تا زنده بمانید! (عکس)
  • قابلیت جدید واتساپ که حتی تلگرام هم آن را ندارد!
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • چطور از دسترسی هوش مصنوعی به اطلاعات حساس جلوگیری کنیم؟
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان