Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-29@17:43:20 GMT

سفر به آینده با هایپرلوپ

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۲۸۹۳۶

سفر به آینده با هایپرلوپ

تین نیوز

"ویرجین هایپرلوپ"(Virgin Hyperloop) ویدئوی مفهومی جدیدی از نحوه سفر مسافران با سیستم حمل و نقل سریع السیر خود به اشتراک گذاشته است.

به گزارش تین نیوز به نقل از دیلی میل، ایده حرکت با سرعت زیاد در یک لوله خلا در یک غلاف شناور با سرعت بیش از ۶۷۰ مایل در ساعت ممکن است شبیه داستان‌های علمی تخیلی به نظر برسد، اما باید گفت این امر به زودی می‌تواند به واقعیت تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویرجین هایپرلوپ در حال توسعه فناوری آینده نگرانه است که ادعا می‌کند می‌تواند نحوه سفر یا جابه جایی انسانها را تغییر دهد. در پایان سال گذشته میلادی، این شرکت اولین جابجایی مسافر با "هایپرلوپ" را انجام داد و برای نخستین بار سیستم حمل و نقل معلق سریع السیر پروژه "ویرجین هایپرلوپ" با حضور ۲ فرد با موفقیت آزمایش شد."جاش گیگل"(Josh Giegel)، مدیر ارشد ویرجین هایپرلوپ و "سارا لوچیان" (Sara Luchian)، مدیر تجربه مسافران هایپرلوپ بودند و برای انجام این کار آنها در بخش انجام آزمایشات این شرکت به نام "DevLoop" در لاس وگاس، نوادا حضور یافتند و آزمایش ویرجین هایپرلوپ با سرعت ۱۰۷ مایل در ساعت(۱۷۲ کیلومتر در ساعت) با موفقیت انجام شد.

اکنون این غول فناوری یک فیلم از هر مرحله تجربه مسافران در سیستم هایپرلوپ خود به اشتراک گذاشته است و این فیلم از رسیدن مسافران به محل ورودی تا آغاز حرکت هاییرلوپ را شامل می‌شود.

"سلطان بن سلیم" (Sultan Bin Sulayem)، رئیس ویرجین هایپرلوپ و رئیس گروه و مدیر عامل  شرکت ترابری دریایی اماراتی دی‌پی ورلد گفت: پس از موفقیتی که سه ماه پیش به دست آوردیم و طی آن برای اولین بار ۲ فرد سوار آن شدند، نشان دادن تجربه مسافران هنگام استفاده از ویرجین هایپرلوپ یک نگاه اجمالی به آینده است. ما در این ویدئو پیشرفت فناوری خود را نشان داده‌ایم. ما در حال نزدیک شدن به تجاری سازی اولین وسیله حمل و نقل پیشرفته در مقیاس گسترده طی یک قرن گذشته هستیم. اگرچه این ایده ممکن است کاملا آینده نگرانه به نظر برسد، اما طولی نمی‌کشد که ما بتوانیم از آن استفاده کنیم. هدف ویرجین هایپرلوپ این است که تا سال ۲۰۳۰ به بهره برداری تجاری برسد.

این شرکت پیشتر گفته بود که در تلاش است که تا سال ۲۰۲۵ گواهینامه ایمنی و تا سال ۲۰۳۰ گواهینامه انجام عملیات تجاری را بگیرد.

در ویدئوی مفهومی جدید بیننده می‌تواند کاملا تجربه استفاده از هایپرلوپ را درک کند.

"سارا لوچیان" (Sara Luchian)، مدیر تجربه مسافران هایپرلوپ گفت: طراحی یک روش جدید حمل و نقل هم یک فرصت است و هم یک مسئولیت.

سیستم هایپرلوپ دارای غلاف‌های سنگین است که می‌تواند تا ۲۸ مسافر را با سرعت بالا از طریق لوله های خلا حمل کند.

ویرجین هایپرلوپ برای طراحی غلاف‌های خود که مجهز به نور دینامیکی و صندلی‌های پیشرفته است و برای افرادیکه تنگناهراسی دارند، مناسب است و از این امر جلوگیری می کند.

تمام روشنایی در غلاف از جمله نمایشگرهای اطلاعات ساده  قابل تنظیم بوده و براساس فعالیت مسافر و مسافت سفر مسافران  تنظیم می‌شود. در همین حال  گروه طراحی "Man Made Music" به توسعه یک سیستم صوتی برای غلاف ها کمک کرده است. "نشانه‌های صوتی سیستم هویت ویرجین هایپرلوپ به عنوان یک راهنما برای مسافران در طول سفر آنها عمل می کند. اگرچه ممکن است افراد نگران باشند که سفر با ویرجین هایپرلوپ ممکن است بسیار گران تمام شود، اما این شرکت اطمینان داده که اینگونه نخواهد بود. یک مطالعه اخیر نشان داده است که هزینه سفر با هایپرلوپ مشابه هزینه سفر با خودرو نخواهد بود. به عنوان مثال این مطالعه نشان می دهد که هایپرلوپ می تواند مسافران را از مسیر شیکاگو و کلمبوس در کمتر از ۴۵ دقیقه با هزینه تخمینی بلیط ۶۰ دلار برساند و این در حالی است که  بلیط هواپیما برای این مسیر حدود ۱۰۰ دلار است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: هایپرلوپ ویرجین هایپرلوپ تجربه مسافران حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۸۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایستگاه راه‌ آهن همدان کجاست؟

تین نیوز

همدان، پایتخت تاریخ و تمدن ایران، یکی از شهرهای باستانی کشور است که در دامنه های کوه الوند قرار دارد. افراد علاقه مند به جاذبه های تاریخی و طبیعی، شهر زیبای همدان را برای مسافرت انتخاب می کنند.

ایستگاه راه آهن همدان کجاست؟

همدان، پایتخت تاریخ و تمدن ایران، یکی از شهرهای باستانی کشور است که در دامنه های کوه الوند قرار دارد. افراد علاقه مند به جاذبه های تاریخی و طبیعی، شهر زیبای همدان را برای مسافرت انتخاب می کنند. با افتتاح ایستگاه راه آهن همدان در سال ۱۳۹۶ مسیر ریلی همدان به مشهد به یکی از پر ترددترین مسیرهای ریلی کشور تبدیل شده است. هرسال تعداد زیادی از مردم همدان با خرید بلیط قطار همدان مشهد به پایتخت معنوی ایران سفر می کنند. در این مطلب، قصد داریم درباره محل قرار گرفتن ایستگاه راه آهن همدان و امکانات موجود در آن صحبت کنیم.

 

ایستگاه راه آهن همدان به عنوان ایستگاه مرکزی راه آهن غرب کشور در ۱۲کیلومتری میدان امام در مرکز شهر همدان و در نزدیکی روستایی به نام رباط شورین قرار دارد. این ایستگاه نوپا که در زمینی به مساحت ۱۱ هزار و ۳۱۲ مترمربع ساخته شده است، در ۱۸ اردیبهشت سال ۱۳۹۶ با حضور حسن روحانی، رئیس جمهور وقت ایران، افتتاح شد. با توجه به فاصله زیاد ایستگاه راه آهن همدان با مرکز این شهر، در آینده قرار است این ایستگاه مسافربری به داخل شهر همدان انتقال پیدا کند و ایستگاه فعلی به عنوان ایستگاه باربری مورد استفاده قرار بگیرد. مسافرانی که بعد از اعلام تاریخ فروش بلیط قطار اقدام به خرید بلیط قطار همدان مشهد می کنند، باید قبل از حرکت قطار خود را به ایستگاه راه آهن همدان برسانند.

ایستگاه راه آهن همدان از چه ساختمان هایی تشکیل شده است؟

ایستگاه راه آهن همدان دارای زیربنای وسیع و بزرگی است و از ساختمان های مختلفی تشکیل شده است. ساختمان های موجود در ایستگاه راه آهن همدان عبارت اند از:

ساختمان اصلی ترمینال مسافربری ساختمان نگهبانی ساختمان نمازخانه ساختمان پلیس ساختمان پست برق ساختمان منبع زمینی آب ۱۰۰۰مترمکعبی ساختمان خوابگاه لوکوموتیوران ها ساختمان علائم و ارتباطات ساختمان دپوی تعمیرات ساختمان منابع سوخت و سکوی سوخت گیری قطارها ساختمان سالن اصلی، اداری و خدماتی ساختمان تاسیسات ساختمان فضای سرپوشیده اطراف ساختمان

مالک ایستگاه راه آهن همدان، وزارت راه و شهرسازی و گرداننده آن، راه آهن جمهوری اسلامی ایران است.

در ایستگاه راه آهن همدان امکانات رفاهی خوبی در اختیار مسافران قرار دارد. فرقی نمی کند که ساکن همدان باشید و بعد از اعلام پیش فروش بلیط قطار و خرید آنلاین بلیط قطار همدان مشهد به ایستگاه راه آهن بروید تا عازم مشهد شوید یا از شهرهای دیگر با قطار به همدان سفر کنید؛ در هر حال، می توانید از امکانات رفاهی موجود در ایستگاه راه آهن همدان استفاده کنید. از امکانات رفاهی موجود در این ایستگاه مسافربری می توان به مواردی مانند نمازخانه، سرویس بهداشتی، باجه فروش بلیط، تلفن عمومی، بوفه فروش خوراکی، دستگاه خودپرداز، سکوهای سوارشدن یا پیاده شدن مسافران از قطار، پارکینگ و … اشاره کرد. وجود پارکینگ در این ایستگاه یکی از مهم ترین امکانات رفاهی است. تمام ایستگاه های راه آهن باید دارای پارکینگ باشند؛ اما با توجه به دور بودن و فاصله زیاد ایستگاه راه آهن همدان با مرکز این شهر وجود پارکینگ در آن اهمیت بیشتری دارد. پارکینگ این ایستگاه در ابتدای خروجی آن واقع شده است.

 

راه های دسترسی به ایستگاه راه آهن همدان کدام اند؟

با توجه به زیاد بودن فاصله ایستگاه راه آهن همدان از مرکز این شهر، مسافران برای دسترسی به این ایستگاه باید از خطوط تاکسیرانی استفاده کنند. به مسافران همدانی که سفر با قطار را انتخاب می کنند، پیشنهاد می کنیم که برای رفتن به ایستگاه راه آهن این شهر از تاکسی های اینترنتی کمک بگیرند و قبل از حرکت، قطار خود را به جاده رباط شورین برسانند. برخلاف هواپیماها که گاهی پروازشان با تأخیر همراه است، قطارها تاخیری ندارند و درست در زمان مشخص شده در بلیط قطار، حرکت خود را در مسیر ریلی مورد نظر آغاز می کنند؛ بنابراین، در صورت دیر رسیدن مسافران به ایستگاه راه آهن، ممکن است از قطار جا بمانند. به تمام مسافران خطوط ریلی کشور توصیه می شود که حداقل نیم ساعت قبل از حرکت قطار، در ایستگاه راه آهن شهر مبدأ حضور داشته باشند.

در مسیر ریلی بین همدان و مشهد قطار از چه شهرهایی عبور می کند؟

مسافت مسیر ریلی همدان-مشهد ۱۲۰۵ کیلومتر و قطارهای معمولی آن را در حدود ۱۶ ساعت طی می کنند. قطار بعد از خروج از ایستگاه راه آهن همدان به ایستگاه ساوه می رسد. این ایستگاه نیز جزو ایستگاه های نوپای ایران است و در سال ۱۳۹۶ افتتاح شده است.

قطار بعد از ایستگاه ساوه در ایستگاه راه آهن تهران توقف می کند و بعد از تهران به سمنان می رسد. شاهرود و نیشابور شهرهای بعدی هستند که قطار همدان به مشهد در آن ها نیز توقف می کند و درنهایت در ایستگاه راه آهن شهر مقصد، مسافران از قطار پیاده می شوند. در طول این سفر ۱۶ساعته، مسافران می توانند از تماشای مناظر مسیر ریلی لذت ببرند، در کوپه های قطار استراحت کنند یا بخوابند و از امکانات رفاهی ارائه شده در قطار استفاده کنند.

 

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن
  • توقف اعزام قطار‌های تندروی خط ۵ مترو تهران در عصر امروز
  • توقف اعزام قطارهای تندروی خط ۵ مترو تهران در عصر امروز
  • کندی سرویس‌دهی در خط ۵ مترو تهران
  • چالوس سه روز بسته شد؛ مسافران از مسیر جایگزین استفاده کنند
  • رسم مهمان‌نوازی مردم اهواز از مسافران + فیلم
  • توافق آلمان و فرانسه روی پروژه مشترک تسلیحاتی پیشرفته
  • ایستگاه راه‌ آهن همدان کجاست؟
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • انتقال مسافران دچار مسمومیت به بیمارستان در قم