Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قشم، حجت‌الاسلام احمد غلامی ظهر امروز در نشست هماهنگی برگزاری آئین تجلیل از شهدا و ایثارگران اظهار داشت: افزایش سه برابری مبتلایان به کرونا ثمره عدم رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی از سوی گردشگران است.

وی با بیان اینکه رعایت مباحث بهداشتی باید با جدیت مورد تاکید و نظارت قرار بگیرد، افزود: در مقابله با کرونا می‌بایست هم جان و هم نان مردم مورد توجه قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره تبلیغات اسلامی قشم تصریح کرد: اعمال تعطیلی‌ و ممنوعیت‌های گسترده با به خطر انداختن معیشت مردم، جان آنان را نیز مورد تهدید قرار می‌دهد.

لزوم تبیین محتوای کتاب صعود ۴۰ ساله در جامعه

حجت‌الاسلام غلامی ادامه داد: جامعه باید به سمت استفاده از پیام‌رسان‌های کم هزینه داخلی سوق داده شود و هر شخص انقلابی به عنوان یکی از افسران موثر جنگ نرم در این زمینه ایفای نقش داشته باشد.

وی اضافه کرد: بیماری منحوس کرونا ویژه‌ برنامه‌های ایام الله دهه فجر را با تغییراتی همراه ساخته و با توجه به ممنوعیت تجمعات باید برای استفاده حداکثری از فضای مجازی خیز برداشت.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان قشم گفت: کتاب صعود 40 ساله با به تصویر کشیدن پیشرفت چشمگیر جمهوری اسلامی ایران مطابق با آمار رسمی مراکز بین‌المللی محتوایی فاخر را پدید آورده که باید در جامعه تبیین شود.

دفاع مقدس عصاره خودباوری ملی است

حجت‌الاسلام غلامی عنوان کرد: دفاع مقدس گنجینه‌ای عظیم و عصاره عزت، استقلال و خودباوری انقلاب اسلامی ایران است.

وی اظهار داشت: شهادت حاج قاسم سلیمانی به عنوان یکی از فرماندهان و یادگاران این گنجینه غنی، روند نهادینه‌سازی فضائل دینی برای نسل جوان را شتابی مضاعف بخشیده است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی قشم خاطرنشان کرد: نشر اندیشه و تداوم مسیر شهدا به مراتب از تاکید بر تجلیل‌های مادی مهم‌تر می‌باشد.

انتهای پیام/۸۸۰۵۰

منبع: فارس

کلیدواژه: دفاع مقدس نان تبلیغات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۹۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • تحقق شعار سال تکلیف بزرگی برعهده مسوولان است
  • مسوولان برای درمان سراغ پزشکان معروف می روند
  • شهر اسلامی را با درآمد حلال اداره می‌کنیم/ مسئله اصفهان‌ستیزی باید در سطوح عالی دنبال شود
  • مبارزه جدی برای مقابله با فساد
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • سردار رادان: مقابله با بی‌حیایی و بی‌عفتی در جامعه امری خطیر، حساس و غیرقابل بازگشت است
  • تأکید بر حفظ فرهنگ ایرانی اسلامی و ترویج  فرهنگ حجاب و عفاف در مهاباد
  • پاسخ شفاف مسوولان گیلان به مطالبات مردم از شبکه باران
  • واکنش همتی به سخنان قالیباف: با علل تورم که موجب سفته بازی است مقابله کنید/ زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید
  • چرا اگر سپاه نبود کشور هم نبود؟