Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، دلشاد معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به این که ۵۱ بازرس بهداشت و محیط در دانشگاه علوم پزشکی فعالیت می‌کنند گفت: با وجود افزایش نیرو‌های بازرسی در طرح شهید سلیمانی بازدید از تمامی اصناف به صورت پیوسته وجود ندارد، لذا این وظیفه و نقش مهم اصحاب رسانه است که مردم را نسبت به این بیماری حساس کنند تا بدانند این محدودیت‌ها برای حفظ سلامتی خود آن‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

تست PCR در آزمایشگاه خصوصی بجنورد انجام می‌شود

دلشاد با بیان این که طرح شهید سلیمانی با قدرت به فعالیت خود ادامه می‌دهد و به هیچ عنوان متوقف نمی‌شود، گفت: مفتخرم به این که اعلام کنم در روز گذشته تعداد هزار تست رپید در استان گرفته شد و هر چه شرایط عادی‌تر شود ما حساس‌تر می‌شویم و تا زمانی که کرونا است ما نظارت‌ها را ادامه می‌دهیم.

کرونا تمام نشده، عادی انگاری نکنیم

او تاکید کرد: اعلام وضعیت رنگ بندی زرد و آبی به معنی برداشتن پروتکل‌ها و نزدن ماسک نیست و تنها زمانی می‌توان ماسک را برداشت که وضعیت سبز شود و فرد مبتلا به کرونا نداشته باشیم.

دلشاد درخصوص زدن واکسن کرونا گفت: زدن واکسن نیز به معنای پایان رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیست و بنابراین از اصحاب رسانه می‌خواهم با موج عادی انگاری مردم مقابله کنند و افکار عمومی را به عنوان یک فرهنگ شکل دهند که بیماری کرونا هنوز تمام نشده است.

او  درخصوص شلوغی مطب‌ها و کلینیک‌ها گفت: متاسفانه زیرساخت‌های بهداشت و درمان نه تنها در ایران بلکه در تمام دنیا برای شرایط کرونا درست نشده بود و در حال حاضر که با این بیماری روبرو هستیم باید اصلاحات ساختمانی ساختاری انجام شود که در کوتاه مدت انجام نمی‌شود.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ادامه داد: بطور مداوم بازرسی‌ها از مطب‌ها و کلینیک‌ها با همکاری معاونت درمان و سازمان نظام پزشکی انجام می‌شود و مرتبا اخطار می‌دهیم، ولی درخصوص پلمب آن‌ها نمی‌توان همیشه اقدام به این کار کرد چرا که منجر به تجمع در واحد‌های درمانی دیگر خواهد شد.

او ضمن تشکر از اصناف استان گفت: خوشبختانه استان ما کمترین پلمب ها را داشت که علت آن هم همکاری صنوف است و از آن‌ها قدردانی می‌کنم.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به این که بستن برخی مکان‌ها باعث ازدحام جمعیت در واحد‌های دیگر و ابتلای بیشتر به کرونا می‌شود، گفت: بستن مطب، رادیولوژی، داروخانه و یا پمپ بنزین از این دسته هستند چرا که بستن یا پلمب برخی از این اماکن موجب ازدحام در دیگر اماکن می‌شود.

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انجام تست روزانه کرونا رعایت نکات بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۹۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • آغاز درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در خراسان شمالی
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری