Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، «گادی آیزنکوت» فرمانده سابق ارتش رژیم صهیونیستی مدعی نفع مشترک تل‌آویو و کشورهای عربی در تقابل با ایران شد.
آیزنکوت شامگاه چهارشنبه طی سخنرانی در اندیشکده «مطالعات امنیت داخلی» دانشگاه تل‌آویو موسوم به INSS، بر لزوم همکاری بین رژیم صهیونیستی، کشورهای عربی و ایالات متحده برای مقابله با پیشرفت‌های هسته‌ای ایران تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به نوشته وبگاه «عاروتص شوع»، وی در این باره ادعا کرد: «کشورهای سنی عملگرا در خلیج [فارس] و اسرائیل، منفعت مشترکی در جلوگیری از توانمندی‌های هسته‌ای و تسلط منطقه‌ای ایران دارند».
این نظامی صهیونیست با تکرار ادعاهای بی‌اساس و نخ‌نما شده علیه جمهوری اسلامی ایران، افزود: «همکاری زیر چتر آمریکا بسیار مهم است، همزمان با آن توانایی‌های اسرائیل برای عملیات مستقل در ایران باید حفظ شود».


آیزنکوت با هشدار درباره زرادخانه عظیم موشک‌های نقطه‌زن جنبش مقاومت حزب‌الله لبنان، به تهدیدهای پوشالی قدیمی روی آورد: «اگر اسرائیل بخواهد حزب‌الله را با حملات گسترده به سامانه‌های نقطه‌زن آنها غافلگیر کند، نمی‌تواند منتظر خروج غیرنظامیان [از منطقه] شود».
بر اساس این گزارش، وی ضمن اذعان تلویحی به ناتوانی سامانه‌های ضد هوایی رژیم صهیونیستی در مقابله با باران موشک‌های حزب‌الله که قرار است بر سر صهیونیست‌ها فرود بیاید، افزود: «چنین جنگی صدمات سنگینی به جبهه اسرائیل می‌زند، زیرا علی‌رغم توانایی‌های پدافندی اسرائیل، نمی‌توان دفاع کامل را تضمین کرد».


از سوی دیگر، «آویو کوخاوی» رئیس کنونی ستاد کل ارتش اسرائیل در همین همایش مدعی شد: «اگر توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ احیا شود، ایران نهایتاً قادر به حرکت به سوی دستیابی به بمب هسته‌ای خواهد بود، زیرا محدویت‌هایی که مانع از آن شود در این توافق لحاظ نشده‌اند».
پیش از این نیز، «گیلعاد اِردان» نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل طی نامه‌ای به شورای امنیت، خواستار برگزاری نشست فوری برای طراحی اقدامی علیه ایران به بهانه افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم شد.

 

فارس

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: گادی آیزنکوت کشورهای عربی ایران رژیم صهیونیستی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۹۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر هیات مصری به تل‌آویو برای انجام مذاکرات

یک هیات شامل نیروهای امنیتی مصر عصر امروز (جمعه) به منظور میانجیگری مذاکراتِ رژیم اسرائیل و حماس بر سر تبادل اسیران، وارد تل‌آویو شد.

به گزارش مشرق، منابع صهیونیستی اعلام کردند که هیات مصری پس از ورود به تل‌آویو دیدارهای خود را با مقامات ارشد امنیتی رژیم اسرائیل در خصوص ابتکار قاهره برای دستیابی به توافق آتش‌بس و آزادی اسرای صهیونیست از نوار غزه آغاز کرد.

منابع رژیم صهیونیستی افزودند که هیات مصری، یک تیم کاری است و «عباس کامل» رئیس اطلاعات مصر در آن حضور ندارد.

سفر هیات مصری به تل‌آویو در حالی صورت می‌گیرد که قرار است «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا پس از سفر به عربستان سعودی، سه شنبه آینده وارد تل آویو شود.

بر اساس گزارش خبرگزاری معا، بلینکن در سفر یک روزه خود به تل‌آویو با مقامات رژیم اسرائیل درباره تبادل اسیران صهیونیست در غزه و تحولات جنگ غزه گفت و گو خواهد کرد.

در این پیوند، پایگاه خبری «مصراوی» بامداد امروز (جمعه) به نقل از رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش داد که تل‌آویو مایل است در صورت توافق با حماس بر سر آزادی اسرا و آتش‌بس در خصوص قصد خود برای حمله به رفح تجدید نظر کند.

بر اساس این گزارش، این به معنای پایان جنگ نیست و رژیم صهیونیستی در خصوص اتمام جنگ کوتاه نخواهد آمد.

در همین رابطه رسانه‌های عربی گزارش دادند که مصر به رژیم صهیونیستی پیشنهاد داده که حاضر است در ازای عدم حمله به رفح، مذاکرات آتش بس برای توافق با حماس را با میانجیگری خود از سر بگیرد.

از سوی دیگر رسانه‌های صهیونیستی نیز گزارش دادند که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم با طرح‌های ارتش برای حمله به رفح موافقت کرده اما هنوز برای اجرای آن چراغ سبز نشان نداده است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • سفر هیات مصری به تل‌آویو برای انجام مذاکرات
  • واکنش حزب‌الله به ادعای عجیب تل‌آویو
  • امریکا : به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • سالیوان: به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند!
  • حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات ایران
  • لاپید: بنی گانتس و آیزنکوت از کابینه نتانیاهو استعفا کنند
  • به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • آمریکا: به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • سالیوان: به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • آماده سازی گسترده ارتش اسرائیل برای حمله به رفح+ تصاویر/ حماس آب پاکی را روی دست کشورهای عربی ریخت