Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نطنز گفت: مردمی بودن انقلاب باید در همه برنامه های بزرگداشت دهه مبارک فجر تبلور پیدا کند.

حجت الاسلام ابوالفضل مجیدی تبار در حاشیه نشست کمیته قرآن و تشکل های دینی نطنز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: یکی از دستاوردهای ارزشمند پیروزی انقلاب اسلامی فراهم شدن بستر فعالیت‌های دینی فرهنگی و رشد سریع فراگیری آموزه‌های قرآن کریم و تلاش در جهت نهادینه کردن آن در جامعه است که توفیقات حاصله در عرصه‌های مختلف قرآنی بیانگر کارنامه موفق این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نطنز افزود: همه ما وظیفه داریم تا تحقق اهدافی که مقام معظم رهبری برای بیانیه گام دوم انقلاب تعیین فرموده اند تلاش کنیم و وظیفه دینی و انقلابی و کاری و اداری خود را انجام دهیم.

 

حجت الاسلام مجیدی تبار اظهار داشت: یکی از برنامه‌های ویژه انقلاب که همه ساله شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزاری آن را در سراسر کشور مدیریت می‌کند گرامی داشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و ایام دهه فجر است. امسال با توجه به بیماری کرونا و محدودیت‌های این بیماری، بزرگداشت دهه فجر باید به نحوی دیگر انجام شود تا بتوان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده و آنچه دستاورد و آرمان انقلاب اسلامی به جوانان است، یادآوری شود.

 

مسؤول کمیته قرآن و نهج البلاغه ستاد دهه فجر شهرستان نطنز با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی انقلاب مردمی و نظام حاکم بر کشور یک نظام مردم سالاری دینی است، افزود: مردمی بودن انقلاب باید در همه برنامه های بزرگداشت دهه مبارک فجر تبلور پیدا کند.

 

حجت الاسلام مجیدی تبار با بیان اینکه برنامه‌های کمیته قرآن و تشکل های دینی ستاد دهه فجر شهرستان نطنز از روز ۱۲ بهمن شروع می‌شود، افزود:  تبیین بیانیه گام دوم انقلاب ویژه گروه های هدف، فراخوان طرح‌ها و ایده‌های فرهنگی- اجتماعی در ۵ محور (طلاق، مسائل ومشکلات خانواده، اعتیاد، تهاجم فرهنگی و ازدواج و اشتغال جوانان)، ایجاد دفتر مصلحین خیرین خانواده در سطح محلات، برگزاری مسابقه فاطمی با عنوان ادبستان کسا ویژه روحانیون و مبلغات شهرستان، برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی، اجرای طرح رتبه‌بندی مداحان شهرستان و برگزاری مسابقه های دینی و قرآنی در فضای مجازی از جمله برنامه های این کمیته در ایام الله دهه فجر است.

پایان پیام/513

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه فجر شهرستان نطنز نطنز اصفهان انقلاب اسلامی شهرستان نطنز دهه فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۹۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان

آنچه در ادامه می‌خوانید انتشار گزیده ای از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص «سبک زندگی اسلامی در بخش خانواده» است که در شماره های مختلف تقدیم علاقه‌مندان می‌شود.

بخش حقیقی تمدن نوین اسلامی، آن چیزهائی است که متن زندگی ما را تشکیل می‌دهد که همان سبک زندگی است. این، بخش حقیقی و اصلی تمدن است، مثل مسئله‌ی خانواده، سبک ازدواج، نوع مسکن، نوع لباس، الگوی مصرف، نوع خوراک، نوع آشپزی، تفریحات، مسئله‌ی خط، مسئله‌ی زبان، مسئله‌ی کسب و کار، رفتار ما در محل کار، رفتار ما در دانشگاه، رفتار ما در مدرسه، رفتار ما در فعالیت سیاسی، رفتار ما در ورزش، رفتار ما در رسانه‌ای که در اختیار ماست، رفتار ما با پدر و مادر، رفتار ما با همسر، رفتار ما با فرزند، رفتار ما با رئیس، رفتار ما با مرئوس، رفتار ما با پلیس، رفتار ما با مأمور دولت، سفرهای ما، نظافت و طهارت ما، رفتار ما با دوست، رفتار ما با دشمن، رفتار ما با بیگانه.

همه اینها آن بخشهای اصلی تمدن است، که متن زندگی انسان است. «بیانات در دیدار جوانان استان خراسان شمالی، ۱۳۹۱/۰۷/۲۳»

مسئله‌ی فرزندآوری خیلی مسئله‌ی مهمی است. چند سال ما این مسئله را مطرح کردیم و گفتیم؛ خب یک عده از دخترخانم‌های خوب، خانمهای جوان قبول کردند و عمل کردند لکن در محیط عمومی جامعه اثری از این قضیه نیست. الان آمار فرزندآوری ما به قدر جانشینی هم نیست، یعنی کمتر از جانشینی است، الان این‌جوری است. این معنایش این است که ما تا سی سال دیگر یک جامعه‌ی پیر داشته باشیم.

خطر بزرگی است، این از همه‌ی خطرات بزرگتر است. این خیلی مهم است. این احتیاج به تلاش و کار دارد. مسلّماً راه‌هایی هم وجود دارد برای اینکه بشود این را درست کرد؛ باید بنشینید این راه‌ها را پیدا کنید.


یک [مسئله] هم ازدواج مجرّدان است. «وَ أَنْکِحُوا الْأَیامی‌ مِنْکُمْ وَ الصَّالِحینَ مِنْ عِبادِکُمْ وَ إِمائِکُمْ»(۱) این الان واقعاً [لازم است.] گاهی دخترهایی بدون آوردن نام یا گاهی هم با نام، به من نامه می‌نویسند که طالب ازدواجند و برایشان فراهم نمی شود. یکی از دعاهایی که بنده دائم میکنم برای ازدواج دخترها و پسرهایی است که مایل به ازدواجند و امکان ازدواج ندارند. فکر کنید ببینید چه کار باید کرد؟ همه‌ی اینها قابل علاج است. بایستی این را [علاج کرد].


در مسائل خانواده به نظر من روی این چند موضوع بخصوص باید تکیه کرد و باید راه‌های عملی پیدا کرد. یکی از کارهای بسیار اساسی در این زمینه فرهنگ‌سازی است؛ باید فرهنگ‌سازی کنید. ببینید چگونه می‌شود فرهنگ‌سازی کرد؛ بالاخره بروید افکار عمومی را درست کنید، یعنی یک کار بزرگ این است.

کار مردمی هم -که اشاره شد کارهای مردمی و اینها- کاملاً درست است. باید کار از دست مردم گرفته نشود، اگر چه دستگاه حکومت مسئولیت دارد، ما هم مسئولیت [داریم]، در مورد مسائل خانواده ما مسئولیت داریم، دولتها مسئولیت دارند، همه‌ی دستگاههای مختلف حکومتی مسئولیت دارند و باید به وظایفشان عمل کنند لکن این پویش مردمی و حرکت عمومی مردمی نبایستی متوقف بشود؛ کار اساسی را این می‌کند و دولتها بایستی کمک کنند. «بیانات در دیدار با فعالان و کارشناسان خانواده، ۱۳۹۸/۰۵/۲۴»

دیگر خبرها

  • در هفته هنر انقلاب اسلامی یزد چه گذشت؟
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • آیت‌الله مظاهری: روش مواجهه با جوانان، دهن‌کجی و رَمی به بی‌عقلی و بی‌دینی نیست
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • لزوم جریان یافتن مردم سالاری دینی در محلات