Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@16:28:44 GMT

خدمات انقلاب اسلامی به زحمت کش ترین قشر جامعه

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۳۱۰۲۰

خدمات انقلاب اسلامی به زحمت کش ترین قشر جامعه

مدیر کل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه خدمات دهی به عشایر، قبل از انقلاب وجود نداشت، گفت: انقلابی که برای عشایر انفجار نور بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فضل الله آذرفر در گفتگو با پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس در خصوص خدمات دهی اتقلاب اسلامی به عشایر کهگیلویه وبویراحمد در مقایسه با قبل از انقلاب گفت: خدمات دهی به عشار قبل از انقلاب وجود نداشت و شهر فعلی یاسوج تحت تاثیر فشار های مختلف به روستا تبدیل شد و بعد از انقلاب خدمات رسانی در قالب شهر شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه موضوعی به نام ساماندهی عشایر قبل از انقلاب نبود، گفت: در شرایط حاضر ساماندهی جوامع عشایر با راهبردهای مختلفی از جمله اسکان عشایر، طرح خدمات رسانی، بهداشت، آموزش، کمک‌ها به جامعه عشایری شامل توزیع بیش از 700 تن آرد، و  سوخت رسانی را می توان نام برد.

این مقام مسئول با بیان اینکه قبل از انقلاب در مناطق عشایری امنیتی وجود نداشت و حتی سرقت تبدیل به شغلی برای افراد شده بود، گفت: در شرایط حاضر در بحث کوچ  عشایر امنیت آنها توسط سپاه پاسداران، نیروی انتظامی و سایر ارگان ها تامین می شود.

مدیر کل امور عشایر در ادامه به مهمترین پروژه برای قشر عشایر در کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت: تامین آب شرب عشایر به صورت سیار، بازگشایی جاده های عشایری به صورت ماهانه دنبال می شود.

وی به اجرای 4 هزار کیلومتر راه عشایری بعد از انقلاب اشاره کرد و گفت: برای بهبود تردد و کمک به عشایر استان هر ساله این راه ها در فصل یخبندان و زمستان با تعامل امور عشایر و دستگاه های اجرایی نظیر راهداری دنبال می شود.

آذر فر تامین آب شرب پایدار و سالم از طریق اجرای پروژه ها مانند پروژه حوزه شرق گچساران با اعتبار 10 میلیارد تومان و  که 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، بیان کرد: در شهرستان بهمئی پروژه تامین آب پشت کوه ملا طهماسب اجرا شد که فاز اول آن در سال گذشته انجام شد و فاز دوم آن با حضور فرماندار و امام جمعه کلنگ زنی شد که اتمام این پروژه،  آب شرب 100 خانواده عشایری را تامین می کند.

این مقام مسئول به پروژه تامین آب شرب مناطق عشایری دلی یک آبریز  که در دهه فجر به بهره برداری می رسد،اشاره کرد و  گفت: در منطقه عشایری کِیمه و دواخر زیلایی که نزدیک به 40 سال آب آشامیدنی نداشتند و هر ساله 2 الی 3 کیلومتر باید طی می شد با حضور نماینده  بویراحمد، دنا و مارگون کلنگ زنی شد که در سال آینده اگر به بهره برداری برسد آب شرب 100 خانوار را تامین خواهد کرد.

وی در ادامه به اجرای پمپاژ آب در مورد زرد زیلایی و با پیشرفت 80 درصد اشاره کرد و گفت: در تلاشیم این پروژه در سال آینده به بهره برداری برسد که در صورت بهره برداری 80 هکتار باغ در منطقه مورد زرد زیلایی برای جامعه عشایری ایجاد و کمک خوبی برای اشتغال آنها خواهد بود.

این مقام مسئول به پروژه آب کشاورزی طسوج، پشت کوه باشت اشاره کرد و گفت: بحث جایگزینی سوخت های عشایری از طریق فتوسل ها و انرژی خورشیدی مطرح است این جایگزینی به محیط زیست و طبیعت کمک می کند در این راستا حدود 900 پنل خورشیدی خریداری شد و در طی هفته های آینده تحویل عشایر داده خواهد شد،  قیمت هر پنل 10 میلیون تومان است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اشاره کرد و گفت قبل از انقلاب بهره برداری تامین آب آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۱۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر آذربایجان‌غربی گفت: تاکنون ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیر شاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن در مناطق روستایی و عشایری در آذربایجان‌غربی ثبت نام کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی به نقل از روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان، سیروس محمودیان با اشاره به طرح بیمه رایگان مادران غیر شاغل اظهار کرد: مرحله نخست ثبت‌نام بیمه رایگان مادران غیر شاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن در مناطق روستایی و عشایری نزد صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از ابتدای سال جاری آغاز و تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شده است.

وی از ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیر شاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن در مناطق روستایی و عشایری خبر داد و افزود: در اجرای ماده ۲۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مرحله نخست ثبت نام بیمه رایگان مادران غیر شاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن در مناطق روستایی و عشایری نزد صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر آغاز شده و تا پایان اردیبهشت ماه سال‌جاری تمدید شد.

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان آذربایجان‌غربی ادامه داد: در این مرحله مادرانی که فرزند سوم و بالاتر آنان بعد از تاریخ ۰۱/‏۰۱/‏۱۳۹۶‬ متولد شده باشند می‌توانند با مراجعه به سایت صندوق به نشانی www.roostaa.ir و ورود به بخش ثبت نام مادران روستایی و عشایری (غیر شاغل) و یا مراجعه به ۷۱ کارگزاری صندوق در سطح استان نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

محمودیان تصریح کرد: فرآیند تکمیل ثبت نام متقاضیان مشمول این قانون پس از اخذ استعلام از سازمان ثبت احوال و تأیید استعلام سایر صندوق‌ها مبنی بر عدم بیمه‌پردازی و مستمری بگیر بودن متقاضی، نهایی و اولویت تکمیل ثبت‌نام با افرادی است که منطبق بر فراخوان شرایط لازم را احراز و زودتر نسبت به ثبت نام اقدام کرده‌اند.

وی عنوان کرد: در خصوص مادران غیر شاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن مناطق روستایی و عشایری ۱۰۰ درصد حق بیمه توسط دولت پرداخت می‌شود و با تولد فرزند چهارم و پنجم به ازای هر فرزند دو سال به سوابق بیمه‌ای بیمه‌گذار افزوده می‌شود.

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان آذربایجان‌غربی خاطرنشان کرد: همسر و فرزندان مادران سه فرزند از ۱۸ الی ۵۰ سال نیز می‌توانند به صورت جداگانه در این صندوق عضو شوند و در آینده هم‌زمان از مزایای بیمه اجتماعی برخوردار شوند.

کد خبر 751195

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • روایت خبرنگار صداوسیمای لرستان از کوچ عشایر
  • جشنواره روستایی و عشایری در استان قزوین برگزار می‌شود
  • رعد و برق بلای جان دام‌های عشایر در فارس شد
  • تلف شدن ۵۰ راس گوسفند عشایر در اثر رعد و برق
  • رعد و برق ۵۰ راس گوسفند عشایر حومه شیراز را تلف کرد
  • آذرخش، ۵۰ رأس دام عشایر فارس را تلف کرد
  • رعدوبرق، جان دام‌های عشایری را در فارس گرفت