Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان امام جمعه رفسنجان گفت: رادیو رفسنجان مجموعه ای موفق در زمینه اطلاع سانی و بیان مسائل فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، خانه و خانواده، تصمیمات نهادهای دولتی به ویژه در ایام کرونا بوده و نقش برجسته ای در توجیه و اطلاع رسانی به مردم داشته است.

حجت الاسلام"اصغر عسکری" امروز 9 بهمن ماه در مراسم بیست و یکمین سالگرد افتتاح رادیو رفسنجان و تجلیل از کارشناسان این رسانه با گرامیداشت فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی اظهار کرد: امروزی ها میراث دار سرمایه ارزشمند رادیو هستند، رسانه یکی از ابزار و بسترهای تاثیر گذار در مساله فرهنگ و ایجاد فرهنگ های صحیح و فرهنگ سازی است که در قالب نوشتاری، شنیداری و یا دیداری فعالیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه صدا و سیما به عنوان یک مجموعه دیداری و شنیداری در فرهنگسازی بسیار موثر و یک دانشگاه بزرگ است، افزود: رادیو رفسنجان مجموعه ای موفق در زمینه اطلاع سانی و بیان مسائل فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، خانه و خانواده، تصمیمات نهادهای دولتی به ویژه در ایام کرونا بوده و نقش برجسته ای در توجیه و اطلاع رسانی به مردم داشته است.

عسکری تصریح کرد: صدا و سیما در پوشش مراسم سالگرد سردار سلیمانی سنگ تمام گذاشت و در همه برنامه ها به نحوی از سردار سلیمانی برنامه داشتند و پای کار و در میدان بودند که جای قدردانی دارد.

عسکری با اشاره به مضمون آیه “قولوا للناس حسنی” تصریح کرد: مخاطبین رادیو و رسانه قشر خاصی از مردم نیستند، عامه مردم هستند و کار هنرمندانه و با ظرافتی است که با همه با ادب سخن گفته شود.

وی تاکید کرد: از همه اقشار با اندیشه های مختلف شنونده این رسانه فراگیر هستند لذا برخورد بایستی عالمانه، قانع کننده بر مبنای علم و قانون و فطرت باشد تا تاثیر گذار بالایی داشته باشد.

امام جمعه رفسنجان تصریح کرد: رسانه یک ظرفیت و فرصت تاثیر گذار و ارزشمند است، همانگونه که مسئولان و دست اندر کاران به آن توجه دارند این توجه باید بیشتر شود.

عسکری اضافه کرد: به توصیه رهبر معظم انقلاب، کسانی که می خواهند با رسانه سخن بگویند باید وقت بگذارند، بر روی واژه ها دقت شود چرا که یک واژه غلط می تواند یک موج شائبه در جامعه ایجاد کند.

"یدالله صالحی" مدیر رادیو شهری رفسنجان نیز در این مراسم  گفت:  آنچه که خواسته مردم بوده و بازخورد پیامک هایی که برنامه ها زده می شود و یا درخواستهای مردمی است اینکه شهروندان خواستار افزایش برد رادیو در شهرستان هستند و شهروندان تقاضای افزایش برد رادیو رفسنجان تا مناطق نوق، کشکوئیه، انار، کبوترخان و سرچشمه را دارند.

فرماندار شهرستان رفسنجان نیز در این مراسم گفت: رادیو رفسنجان یک مزیتی برای شهر رفسنجان به شمار می رود که به این سادگی راه اندازی آن میسر نشده لذا از تمام کسانی که در راه اندازی و رشد این رسانه در این بیست و یک سال تلاش کردند تشکر می کنم.

"مجید فصیحی‌هرندی" افزود: هر کاری که بتوانیم در تقویت این توانمندی در شهرستان ما حاضریم انجام دهیم که صدای رادیو به گوش همه مردم شهرستان برسد.

وی خاطرنشان کرد: کارمندان رادیو رفسنجان خیلی قوی عمل کرده‌اند و در مباحث روز خیلی خوب برنامه‌سازی می‌کنند. در برنامه های خاص می توانیم هم افزایی کنیم بخصوص در ورزش که یک تیم در لیگ برتر داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها رادیو رفسنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۱۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاشمی: مراسم تجلیل از قهرمانان در سال ۱۴۰۲ با حضور رئیس جمهور برگزار خواهد شد/ نسبت به سال گذشته، ۹۴ درصد رشد در افتتاح پروژه‌ها داشته‌ایم

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، کیومرث هاشمی در مراسم اختتامیه جشنواره قهرمان ایران گفت: شروع امروز ما با یک حرکت بزرگ انجام شد و خصوص‌سازی سرخابی‌ها با عنایت و حمایت دولت انجام شد و امیدوارم راه خصوصی‌سازی ورزش با حمایت همگان انجام شود. واگذاری سرخابی‌ها در راستای حکمرانی ورزش است و به دنبال این هستیم تا وزارت ورزش خود را از سطح اجرایی دور کند و به مرحله نظارت برسیم.

او ادامه داد: برگزاری این مراسم حاصل زحمت دست‌اندرکاران و همکارانم در وزارت ورزش و فدراسیون‌های ورزشی بود و امیدوارم با برگزاری این مراسم در معرفی ظرفیت‌های ورزش قهرمانی بهره ببریم. از شبکه ورزش برای برگزاری این مراسم تشکر می‌کنم.

هاشمی افزود: مجموعه ورزش کشور در یک حرکت هماهنگ این افتخارات را کسب کرده‌اند و ضمن حفظ توان رقابتی، اقداماتی را برای تحول مسائل ورزش کشور در نظر گرفتیم و تلاش ما بر این است تا پایان این دولت، برخی از این مشکلات را برطرف کنیم.

او افزود: در بخش تحول زیرساخت‌های ورزشی، موفق شدیم جلسه شورای عالی ورزش را با حضور رئیس جمهور برگزار کنیم و یکی از مشکلات، پروژه‌های نیمه‌تمام بود و با کمک سازمان برنامه و بودجه، ۳۴۲۸ پروژه شناسایی شدند و قرار شد پروژه جدیدی را آغاز نکنیم تا پروژه‌های نیمه تمام به ثمر برسد. ۷ هزار میلیارد برای تکمیل این پروژه‌ها پیش بینی شده است. نسبت به سال گذشته، ۹۴ درصد رشد صورت گرفته است.

وزیر ورزش و جوانان در خصوص برنامه این وزارت‌خانه برای تجهیز مجموعه ورزشی آزادی گفت: توانستیم برای این مجموعه ۱۲۰۰ میلیارد بودجه در نظر بگیریم و احداث مجموعه بین‌المللی تهران در دستور کار قرار گرفته و اتفاقات خوبی رخ داده است و با استفاده از ظرفیت‌های پیمانکار‌های داخلی و خارجی، امیدوارم مجموعه‌ای را در شان ورزشکاران بسازیم.

هاشمی در خصوص روند طرح آمایش سرزمین گفت: این طرح در جلسه شورای عالی ورزش تصویب شد و قرار است تا ۴ ماه آینده کار‌های مربوطه‌اش انجام شود. یکی دیگر از مسائلی که مد نظر قرار گرفته، رسیدگی به مشکلات قهرمانان است که به عنوان یک محور اصلی در مجموعه ورزش کشور، در دستور کار قرار گرفته است. ما مطالبات دو سال گذشته قهرمانان را توانستیم پرداخت کنیم و برای باقی مانده مطالبات هم در مراسم تجلیل از قهرمانان کار‌های لازم را صورت خواهیم داد.

وزیر ورزش و جوانان گفت: اصلاح طرح قانون سرباز قهرمان و طرح مشاغل ورزشکاران در دستور کار قرار گرفته است و با تصویب این قانون امیدوارم اتفاقات خوبی رخ دهد. همچنین بحث شهرک مسکونی در کمیسیون‌های مختلف مجلس دارد بررسی می‌شود تا از این ظرفیت هم بهره ببریم.

هاشمی افزود: یکی دیگر از اولویت‌های ما، اصلاح ساختار اساس‌نامه حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان بود که تواستیم مقدار قابل توجهی از مقادیر را افزایش و زنده کنیم.

او خاطرنشان کرد: اصلاح اساس‌نامه فدراسیون ورزشی یکی دیگر از برنامه‌های ما است که هر فدراسیون باید اساس‌نامه تخصصی خود را داشته باشد تا اختیارات بیشتری به مجموعه فدراسیون داده شود.

هاشمی درخصوص حق پخش تلویزیونی گفت: در قانون برنامه هفتم، بحث حق پخش تلویزیونی است و داریم آیین‌نامه‌ای را تدوین می‌کنیم تا به تصویب برسد و بحث فیرپلی مالی را هم داریم پیگیری می‌کنیم و امیدوارم این آیین‌نامه تدوین شود و اتفاقات خوبی رقم بخورد.

وزیر ورزش و جوانان در خصوص توسعه و کمک به تجهیزات ورزشی فدراسیون‌ها گفت: کمک به تجهیزات ورزشی فدراسیون‌های ورزشی با کمک وزارت نفت دارد صورت می‌گیرد تا نوسازی را در این زمینه صورت دهیم. تقویت زیرساخت‌ها برای میزبانی رویداد‌ها و گسترش میزبانی در شهر‌های دیگر از اولویت‌های ما است.

وزیر ورزش و جوانان در خصوص توسعه ورزش همگانی گفت: در تقویت و توسعه ورزش همگانی، ۹ دستگاهی که فعالیت ورزشی دارند، در برنامه و امور حضور دارند و در راستای این مساله، برنامه ملی پیشرفت ورزش کشور به تصویب رسید و امیدوارم تکلیف ورزش کشور را به طور کلی مشخص کنیم تا توسعه ورزش همگانی به عنوان یک اولویت پیش برود.


او درباره برنامه نظام جامع باشگاه‌داری گفت: نظام جامع باشگاه‌داری کارهایش انجام شده است و یکی از اولویت‌های ما بود و در دستور صحن مجلس قرار گرفته است. ما نزدیک به ۳۴ هزار باشگاه ورزشی در سراسر کشور داریم و این در اشتغال‌زایی می‌توانند کمک کنند. امیدوارم نظام تخصصی مشاغل ورزشی را با کمک دولت شکل دهیم و شاهد رشد و گسترش ورزش کشور باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امام جمعه اهواز به مسئولان: تنها تا مهر و آبان ماه جاری برای کار کردن وقت دارید
  • همه کارهای انجام شده باید پیوست رسانه‌ای داشته باشند
  • پای «توقف اتانازی» به رادیو نمایش باز شد
  • ️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • قدمت ۶۰ ساله شبکه استانی رادیو همدان
  • هاشمی: مراسم تجلیل از قهرمانان در سال ۱۴۰۲ با حضور رئیس جمهور برگزار خواهد شد/ نسبت به سال گذشته، ۹۴ درصد رشد در افتتاح پروژه‌ها داشته‌ایم
  • (ویدیو) ضرغامی: هر دولتی مردم را شاد کند موفق است
  • برنامه‌های تولیدی رادیو بوشهر کیفی شود
  • ۲۷ سال برنامه‌های «راه شب» را اجرا کردم
  • چهارم اردیبهشت سالروز تأسیس رادیو