Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، علیرغم انتقادات و اعتراضات گسترده گروه‌های حقوق بشری، یکی از افسران نیروی دریایی بنگلادش روز گذشته (چهارشنبه) اعلام کرد که بنگلادش در نظر دارد بین دو تا سه هزار تن از پناهجویان مسلمانان روهینگیا را به جزیره‌ای دورافتاده بفرستد.

بنا بر گزارش خبرگزاری رویترز، این اقدام بنگلادش برای فرستادن گروه سوم از پناهندگان مسلمانان روهینگیایی به جزیره‌ای دورافتاده در حالی صورت می‌گیرد که گروههای حقوق بشری در مورد آسیب‌پذیری این جزیره در مقابل طوفان‌ و جاری شدن سیل هشدار داده‌ و ابراز نگرانی کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنگلادش از اوایل ماه دسامبر (از اواسط آذرماه) تاکنون حدود سه هزار و ۵۰۰ پناهنده روهینگیایی را از میانمار به جزیره «بهاسان چار» فرستاده است.

جزیره بهاسان چار تنها دو دهه پیش از دریا بیرون آمده است و با قایق چندین ساعت از نزدیک‌ترین بندر در «چیتاگانگ» فاصله دارد و مسلمان‌های روهینگیا که در پی حملات خشونت‌بار ارتش میانمار مجبور به فرار از کشور خود شده‌اند، اجازه ندارند بدون مجوز دولت از این جزیره دور افتاده خارج شوند.

«عبدالله المأمون چادوری» یکی از فرماندهان نیروی دریایی بنگلادش به رویترز در این خصوص گفت: «به احتمال خیلی زیاد، آنها فردا و پس فردا (پنجشنبه و جمعه) به چیتاگانگ انتقال داده می‌شوند و از آنجا به بهاسان چار فرستاده می‌شوند».

وی ادامه داد:‌ «بار گذشته، ما آماده انتقال ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ (پناهجو) بودیم اما در نهایت بیش از یک هزار و ۸۰۰ (مسلمان) روهینگیا به آنجا منتقل شدند. افرادی که پیش‌تر به آنجا منتقل شده بودند از اقوام و دوستان خود خواسته‌اند که به آنجا منتقل شوند به همین دلیل است که تعداد افراد بیشتری به آنجا منتقل می‌شوند».

علیرغم توجیهات بنگلادش برای انتقال مسلمانان روهینگیا به جزیره‌ای دورافتاده، گروههای حقوق بشری این اقدام را بسیار کوته‌بینانه توصیف کرده‌اند و بسیاری از گزارش‌های منتشر شده حکایت از وضعیت نامناسب مسلمانان روهینگیا در این جزیره دارد.

اواسط آذرماه، شبکه «بی بی سی» گزارش کرد که مقامات بنگلادش روند انتقال هزاران پناهجوی مسلمان روهینگیا را به یک جزیره دور افتاده آغاز کرده‌اند. 

از آگوست ۲۰۱۷ تاکنون بیش از ۷۰۰ هزار تن از مسلمانان روهینگیا برای فرار از جنایات ارتش میانمار علیه مسلمانان روهینگیا در استان راخینه به بنگلادش گریخته‌‌اند.

دولت میانمار تمامی اتهامات مبنی بر مشارکت نیروهای امنیتی این کشور در تجاوز و قتل‌های گسترده و سوزاندن هزاران خانه مسلمانان روهینگیا را انکار می‌کند.

میانمار با اتهامات نسل‌کشی در دیوان بین‌المللی دادگستری به دلیل سرکوب نظامی مسلمانان روهینگیا در سال ۲۰۱۷ مواجه است، در نتیجه این سرکوب، بیش از ۷۳۰ هزار نفر مجبور شدند به کشور بنگلادش در همسایگی میانمار بگریزند.

با اینحال، میانمار مدعی است نیروهای مسلح این کشور عملیات قانونی علیه شبه‌نظامیانی انجام دادند که به پاسگاه‌های پلیس حمله کرده بودند.

چندی پیش، یک گروه حقوق بشری گزارشی را منتشر کردند که در آن «میو وین تان» ۳۳ ساله و «زاو نائینگ تان» ۳۰ ساله که در گردانهای پیاده‌نظامی سبک ارتش میانمار خدمت می‌کردند، در کلیپی ویدئویی نام و درجه ۱۹ تن از عوامل مستقیم ارتش میانمار از جمله خودشان و ۶ تن از فرماندهان ارشد ارتش میانمار را ارائه دادند که مدعی هستند دستور جنایات ظالمانه علیه روهینگیا را صادر می‌کردند و یا اینکه در این جنایات مشارکت داشتند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: جزیره ای دورافتاده مسلمانان روهینگیا آنجا منتقل ارتش میانمار حقوق بشری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۲۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در محکومیت برخورد آمریکا با دانشجویان

در این تجمع اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان گرد هم آمدند و شعار مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل سردادند.

در این مراسم معاون هماهنگ‌کننده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: رژیم صهیونیستی و حامیان آن کینه‌ای تمام نشدنی در دل مردم و مسلمانان ایجاد کرده‌اند و مطمئن باشند مسلمانان نمی‌گذارند خون‌های پاک هدر رود.
سردار عوضعلی فقیری افزود: جهاد و شهادت عامل اصلی سعادت، عزت و سرافرازی مسلمانان است و ملتی که از مرگ نترسد ذلیل نمی‌شود.
وی خاطرنشان کرد: رژیم جعلی و جنایتکار صهیونیستی در طول عمر نکبت بار خود به دفعات چهره خبیث و حیوانی خود را به جهانیان نشان داده و ثابت کرده که در راه سلطه جویی از هیچ جنایتی فروگذار نخواهد کرد.
هماهنگ‌کننده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: رزمندگان جبهه مقاومت و حماس برای عملیات طوفان الاقصی از روحیه مردم نظام جمهوری اسلامی ایران الگو گرفتند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • موج گرمای کم‌ سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس
  • تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در محکومیت برخورد آمریکا با دانشجویان
  • مشق عشق در روستایی دورافتاده
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • عملیات دیسپاچینگ جزیره قشم را حذف کنید
  • زمانیکه مسلمانان کاخ سفید را به مسجد تبدیل کردند! | فیلم
  • سقوط اندلس با یک تار مو
  • فیلیپین توافق بر سر آبهای مورد مناقشه با چین را رد کرد
  • ال نینو و موج گرما آسیا را سوزانده است