Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحولات در گذر است و اخبار روز هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رصد‌خانه «تابناک»؛ جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.

غرضی اظهارات توکلی درباره نزدیک شدن جن‌گیرها به سیاسیون را تایید کرد

فعال سیاسی و وزیر اسبق پست، تلگراف و تلفن تأکید کرد: طبیعی است که در قدرت سیاسی ایران نیز که قدرت سیاسی واقعی متکی به مردم است، این افراد دور قدرت سیاسی جمع شوند و استفاده‌های مالی وغیره کنند. به نظرم این موضوع خیلی تعجب‌آور نیست.محمد غرضی در ادامه صحبت هایش گفت: یادم می‌آید روزی خدمت احمد آقا بودم و ایشان داستانی را برای من تعریف کردند. احمد آقا گفتند: دو مرد با متانت و با لباسی مخصوص پیش من آمدند و گفتند ما رابط خانمی هستیم که با امام زمان (عج) درارتباط است. من این موضوع را به حضرت امام گفتم و ایشان فرمودند این خانم را ملاقات کنید و بگویید روح‌الله می‌گوید من در دوران جوانی دفتر شعری داشتم اما آن را گم کرده‌ام، اگر ممکن است بگویند دفتر من کجاست؟غرضی گفت: احمد آقا توضیح داد که دو روز بعد آن خانم با پوششی تمام، به طوری که صورتشان معلوم نبود به همراه آن دو مرد آمدند و ما هم احترامشان کردیم و سپس پیام حضرت امام را به آنها رساندیم و بعد از مدت کوتاهی رفتند.او ادامه داد: زمانی که احمد آقا این موضوع را برای من می گفتند یک ماه از ماجرا گذشته بود و ایشان گفتند اینها رفتند و دیگر پیدایشان هم نشد.این فعال سیاسی گفت: دلیلِ تعریف این خاطره این است که بگویم فرمایشات آقای توکلی درست است. هرجا قدرت سیاسی باشد معمولا عده‌ای غیب‌گو پیدا می‌شوند و به اصطلاحِ ما اصفهانی‌ها برای خودشان دکان باز می‌کنند! تعجب آور نیست که ثروتمندان دور قدرت سیاسی و فقهی جمع شوند و رمال ها هم خود را به قدرت سیاسی نزدیک کنند.او اظهار داشت: برخی با پیشگویی، برخی عریضه نویسی و برخی هم با ترساندن صاحبان قدرت و مثلا با بیان اینکه اگر شما فلان روز بیرون رفته بودید حتما ترور می ‌شدید، خود را به اینها نزدیک می کنند. ما از این چیزها زیاد شنیده‌ایم. خیلی تعجب‌آور نیست کشور و دنیا مملو از شیاطین است. این چیزها خیلی نگرانی ندارد. خداوند از اهل تقوا و مبارزه و توحید در برابر این‌ها حفاظت می‌کند. در قرآن آمده است که خداوند اینها را با شهاب ثاقب می‌زند و خیلی جای نگرانی نیست.

نفوذ و خیانت داخلی در ماجرای خرابکاری نطنز

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس پیرامون خرابکاری نطنز اظهار داشت: با بررسی و تحقیق به این نتیجه رسیدیم که در نطنز از طریق نفوذ و خیانت داخلی این خرابکاری صورت گرفته است و افرادی که در این زمینه عامل بودند شناسایی شده اند و مسیر ردیابی آنها و مجازات آنها هم ادامه دارد و ما باز هم دست نظام سلطه و رژیم صهیونیستی را آلوده به این موضوع می‌بینیم و انتقام لازم را از رژیم صهیونیستی و عوامل این موضوع خواهیم گرفت.وی افزود: با این اقدامات هرگز ماشین تکنولوژی جمهوری اسلامی متوقف نخواهد شد به دلیل اینکه فناوری هسته‌ای در کشور ما از صفر تا صد بومی سازی شده است و به یک، دو یا صد دانشمند متکی نیست و به سرعت این خلأها را پر خواهد شد.وی تصریح کرد: ما در مصون‌سازی مراکز هسته‌ای و حیاتی در پدافندغیرعامل باید سرمایه‌گذاری و مراقبت و دقت بیشتری بکنیم و اتفاقاً قانون پدافند غیرعامل را در مجلس شورای اسلامی بعد از بودجه به صحن خواهیم برد و قانونی بسیار قوی و جامع و متقن است که ما باید با پدافندغیرعامل و تدابیر لازم از بروز چنین خساراتی که در نطنز شاهد آن بودیم جلوگیری کنیم.

کیهان باز هم عصبانی شد؛این بار از افشاگری احمدتوکلی در باره یک بدهکار بزرگ بانکی

حسین شریعتمداری در سرمقاله روزنامه کیهان از یادداشت احمدتوکلی که غسل پیکر مرحوم آیت الله مصباخ یزدی را به یک ابربدهکار بانکی نسبت داده بود انتقاد کرد.شریعتمداری نوشت:حجت‌الاسلام والمسلمین علی مصباح‌یزدی فرزند حضرت آیت‌الله این ادعا را تکذیب کرده و نوشت «آقای توکلی اشتباه می‌کنند و این اطلاعات غلط است. بنده این موضوع را تایید نمی‌کنم. فردی که مدنظر ایشان و دیگران است غسال حاج آقا نبودند». بعد از این تکذیب، انتظار آن بود که آقای توکلی به اشتباه خود اذعان نموده و به خاطر آزردگی خاطری که برای خانواده و شاگردان حضرت آیت‌الله و توده‌های عظیم دوستداران ایشان پدید آورده بودند، صمیمانه و خاضعانه عذرخواهی کنند. این انتظار اما، برآورده نشد. آقای توکلی بعد از یادداشتی که در آن، ادعای کذب غسل آیت‌الله مصباح توسط یک اَبَرسرمایه‌دار را مطرح کرده بود، دو یادداشت کوتاه دیگر نیز می‌نویسد که نشان می‌دهد به اشتباه خود پی‌برده است ولی همچنان این پرسش را بی‌پاسخ می‌گذارد که چرا به صراحت از اشتباه خود یاد نمی‌کند و از پوزش صریح که وظیفه شرعی، قانونی و ملی ایشان است خودداری می‌ورزد؟!ایشان در یکی از یادداشت‌ها به دُمل چرکین فساد اشاره می‌کند و می‌پرسد آیا «به این بهانه واهی که هرچه بگوییم بالاخره درونش مستمسکی پیدا خواهند کرد، باید سکوت کنیم و چشم بر ایندمل چرکین فساد که هر روز بزرگتر می‌شود ببندیم؟»! آقای توکلی توضیح نمی‌دهند که اولاً چه کسی گفته است چشم بر دُمل چرکین فساد ببندید؟ ثانیاً - باز هم با عرض پوزش- چرا تصور می‌کنید که مجموعه تحت مدیریت جنابعالی یگانه کانون پیگیری فساد است؟! و ثالثاً؛ همه این موارد چه ربطی به ادعای غیر واقعی شما دارد که غسل حضرت آیت‌الله مصباح را به یک اَبَر سرمایه‌دار نسبت داده‌اید؟!امام راحل می‌فرمودند «چه کسی گفته است حرف مرد یک کلام است». انسان آزاده وقتی مرتکب اشتباهی می‌شود، به خاطر آن با صراحت و شجاعت از مردم پوزش می‌خواهد.

طعنه روزنامه اطلاعات: در نظارت استصوابی بر انتخابات مجلس، آزمون سندروم بیقراری دست بگیرید!

به صاحب‌دستی که در خیابان در برابر مأمور قانون این‌گونه بی‌قرار می‌شود، چگونه می‌توان اعتماد کرد، تا در خانه‌ی قانون‌گذاری، با بی‌قراری در زبان و نسنجیدگی در رأی، کشیده‌های بی‌صدا و نه چندان محسوس را نثار صورت ملت نکند!؟ صدای سیلی‌ِ نسنجیدگی‌های زبان و بی‌قراری‌ها در رأی، شاید مدت‌ها زمان‌ ببرَد، تا بر صورت مردم محسوس افتد.‌روزنامه اطلاعات نوشت: به صاحب‌دستی که در خیابان در برابر مأمور قانون این‌گونه بی‌قرار می‌شود، چگونه می‌توان اعتماد کرد، تا در خانه‌ی قانون‌گذاری، با بی‌قراری در زبان و نسنجیدگی در رأی، کشیده‌های بی‌صدا و نه چندان محسوس را نثار صورت ملت نکند!؟ صدای سیلی‌ِ نسنجیدگی‌های زبان و بی‌قراری‌ها در رأی، شاید مدت‌ها زمان‌ ببرَد، تا بر صورت مردم محسوس افتد.‌پیشنهاد بی‌جایی نیست؛ اگر درخواست کنیم که در روند نظارت استصوابی، تا جایی که مقدور و ممکن است، آزمون‌های خویشتن‌داری و پیش‌یابی سندرم‌های بی‌قراری، بر دیگر موارد صواب‌اندیشی نیز افزوده گردد.‌دو دیگر نکته در این باب، همان بحث‌ شیرین معیارهای دوگانه در جناح‌های سیاسی‌است. زبان حالشان این است که: کار خوب در جناح ما خوب‌تر است و در جناح مقابل، بد؛ و کار بد در جناح ما مستلزم سکوت است و در جناح مقابل مستوجب بیشترین جنجال و عقاب.برای این، دیگر نمی‌دانم کدام آزمون‌های پیش‌یابی را باید طرح کرد و از جناح‌ها امتحان گرفت!؟

محمد هاشمی: هیچ جناحی با بیش از یک نامزد وارد انتخابات نمی‌شود

 محمد هاشمی رفسنجانی گفت: تصور می‌کنم هر دو جناح اصلاح‌طلب و اصولگرا با در میان خود به اجماع می‌رسند و در نهایت هیچ جناحی با بیش از یک نامزد وارد انتخابات نمی‌شود.

واکنش مشاور روحانی به اظهارات وزیر خارجه آمریکا

مشاور رئیس جمهوری در واکنش به اظهارات وزیر خارجه آمریکا مبنی بر اینکه اگر ایران به تعهدات خود ذیل توافقنامه هسته‌ای عمل کند، آمریکا نیز برمی‌گردد، خاطرنشان کرد: اگر این روش جواب می‌داد؛ ترامپ خود در حسرت یک تلفن از تهران، کاخ سفید را ترک نمی‌کرد.حسام الدین آشنا مشاور رئیس جمهوری در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت:«‏وزیر خارجه آمریکا با شرط‌گذاری برای بازگشت کشور خود به اجرای تعهدات قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، نیم‌نگاهی به میراث شوم ترامپ دارد.اگر این روش جواب می‌داد؛ ترامپ خود در حسرت یک تلفن از تهران، کاخ سفید را ترک نمی‌کرد.»

پاسخ ظریف به بلینکن: شکست حداکثری ترامپ علیه ایران را فراموش نکن

بلینکن در این نشست خبری با تاکید بر لزوم بازگشت ایران به پایبندی به تعهدات برجامی، گفت که دولت بایدن از بازگشت به توافق هسته‌ای به عنوان بستری برای مذاکرات و توافق گسترده‌تر استفاده می‌کند.وی افزود: «بایدن بسیار شفاف بوده، اگر ایران به پایبندی کامل از تعهدات خود ذیل برجام بازگردد، آمریکا نیز همان کار را می‌کند. ایران در چندین حوزه در تناقض با برجام است و مدتی زمان طول می‌کشد که اگر تصمیم بگیرند به تابعیت برگردد و ما باید ابتدا راستی‌آزمایی کنیم که در حال تبعیت هستند».محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران در پیامی توییتری به این صحبت‌های هفتاد و یکمین وزیر خارجه آمریکا پاسخ داد و به او گوشزد کرد، شکست سیاست فشار حداکثری دولت سابق آمریکا را فراموش نکند.ظریف نوشت: «بررسی واقعیت برای آنتونی بلینکن: ایالات متحده برجام را نقض کرد، از ورود دارو و غذا برای ایرانی‌ها ممانعت کرد، و (ایران را به خاطر) پایبندی به قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل در تمام آن دوره نابسامان (دوره دولت ترامپ) تنبیه کرد».وزیر خارجه ایران افزود: «ایران به برجام پایبند ماند و تنها اقدامات اصلاحی پیش‌بینی شده (در بند ۳۶ برجام) را اتخاذ کرد. خوب حالا چه کسی باید اولین گام را بردارد؟ هرگز شکست حداکثری ترامپ را فراموش نکنید».

محمدی گلپایگانی: رهبری فرمودند «نه مذاکره می‌کنیم و نه جنگ می‌شود»؛ همان طور هم شد

حجت الاسلام گلپایگانی ادامه داد: مردم پیرو رهبرشان بوده و خواهند بود و امروز اگر آقا لب تر کنند و اشاره ای بکنند نه تنها در ایران و با توجه به اینکه منطقه نفوذ ایشان تنها منحصر به کشور ایران نیست و کشورهای مختلف خدمت ایشان می رسیدند و می گفتند دعا کنید ما شهید بشویم و الحمدالله اگر لب، تر بکنند میلیونها نفر حاضرند جان خود را در راه نظام بدهند.حجت الاسلام گلپایگانی تصریح کرد: الان می بینیم که التماس می کنند بیایید مذاکره کنیم؛ قبل از این آقا فرمودند که نه مذاکره می کنیم و نه جنگی اتفاق خواهد افتاد و همان چیزی شد که ایشان فرمودند؛ ترامپ نامرد، جانی و جنایتکار همانطور که اشاره کردم تا آخرین لحظه از دشمنی دست بر نداشتند و قاتل شهید بزرگوار سلیمانی بود و اعتراف کرد و خداوند آنچنان پیش آورد که در سالگرد شهادت این بزرگوار، ترامپ ساقط شد، درست یک سال بعد از شهادت حاج قاسم.

نظر عضو اسبق شورای نگهبان در مورد تائید صلاحیت احمدی نژاد برای 1400

عضو اسبق شورای نگهبان درباره سوالی در مورد احتمال تائید صلاحیت افرادی که که در گذشته رد صلاحیت شدند گفت با استناد به فرموده امام خمینی گفت: ملاک حال فعلی اشخاص است بنابراین هم افراد تأیید شده ممکن است رد شوند و هم افراد رد شده ممکن است تأیید شوند.عباسی‌فرد عضو اسبق شورای نگهبان درباره احتمال تائید صلاحیت احمدی نژاد گفت: همانطور که امام راحل فرموده‌اند ملاک حال فعلی اشخاص است بنابراین هم افراد تأیید شده ممکن است رد شوند و هم افراد رد شده ممکن است تأیید شوند. اما اینکه پرسیده‌اید آیا ممکن است تأیید بعدی بعلت رایزنی و دست‌های پشت پرده باشد اگر منظورتان سفارش و خواهش و پادرمیانی باشد حتماً اینطور نیست ولی اگر منظورتان اموری مثل شهادت شرعی یا استدلال منطقی و اتمام حجت باشد بله، به هر حال شورای نگهبان براساس پرونده و شرایط شخص در زمان کاندیداتوری تصمیم میگیرد.وی در مورد تاثیر حضور احمدی نژاد در انتخابات گفت اولا پاسخ این سوال با مردم است ولی من بر این تصورم چون از طرفی طبقه فرو دست جامعه که کم هم نیستند از او حمایت میکنند و هم مخالفان جدی و سرسختی دارند بنابراین حضور ایشان در صورت تأیید صلاحیت میتواند معادلات انتخابات را بر هم بریزد.

مجلسی: بازگشت آمریکا به برجام باید بدون قید وشرط باشد

دیپلمات پیشین با تاکید بر اینکه بازگشت‌آمریکا به برجام باید بی قید و شرط باشد، ‌گفت: اگر آمریکا خواهان حل و فصل مسالمت‌آمیز و دیپلماتیک مسئله است این کار فقط با گفت و گو و آگاهی طرفین از مواضع یکدیگر و همچنین میزان آمادگی آنان به تعامل بستگی دارد.«فریدون مجلسی» روز پنجشنبه اظهار کرد: «جو بایدن» سیاستمداری با تجربه است که ضمن اعتقاد به حضور آمریکا در عرصه جهانی به تعهدات بین‌المللی کشورش در این عرصه پایبند است.وی افزود: بایدن را تنها رقیب ‌ترامپ از حزب دموکرات می‌دانم که می‌توانست‌ او را از کاخ سفید دور کرده، برای کشورش کسب حیثیت کرده و منافع کشورش را به نحو قانونمدارانه‌ای تأمین کند.این دیپلمات پیشین در پاسخ به این سوال که ترکیب تیم منتخب بایدن تا چه حد در جهت اهداف و وعده‌های انتخاباتی اوست؟ گفت: به نظر می‌رسد گزینش‌های بایدن از میان اعضای باسابقه و باتجربه حزبی با اهدافی که اعلام کرده بود، مطابقت دارد.مجلسی افزود: در عرصه سیاست خارجی لازم بود بایدن کسانی را وارد عرصه کند که عملکردهای نامتعارف‌ ترامپ را خنثی کنند. در عرصه داخلی هم ظاهرا افراد وفادار به آرمان‌های حزبی را در جایگاه‌ها و مناصب قرار داده است.

اهداف سفر ظریف به ترکیه چه بود؟

وزیر خارجه ایران اهداف سفر خود به ترکیه را تشریح کرد.محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان عصر امروز نهم بهمن ماه در بدو ورود به استانبول در پاسخ به سوالی درباره اهداف سفر خود به ترکیه گفت: روابط ما با ترکیه روابط بسیار مهمی است و نیاز است تا در موضوعات مختلف و همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای با یکدیگر مشورت کنیم.وی ادامه داد: در کنار این مسئله، موضوع قفقاز و ضرورت ایجاد زمینه‌های صلح پایدار در قفقاز از طریق همکاری بحث بسیار مهمی است. در سفر خود به چهار کشور جمهوری آذربایجان، ارمنستان روسیه و گرجستان داشتم با مقامات این کشور‌ها مطرح کردم.ظریف گفت: در دیدار‌های خود با مقامات و برادران خود در ترکیه این موضوعات به ویژه در حوزه ترانزیت پس از فاجعه را بیشتر پیگیری خواهیم کرد تا زمینه‌های همکاری برای بهبود آن فراهم شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مهرداد میناوند علی انصاریان علی اصغر عنابستانی مهدی جهانگیری پوری حسینی بسته ویژه خبری بسته خبری اخبار روز مهرداد میناوند علی انصاریان علی اصغر عنابستانی مهدی جهانگیری پوری حسینی وزیر خارجه آمریکا شورای نگهبان شده ممکن آقای توکلی قدرت سیاسی بی قراری هم افراد خبر هایی آیت الله احمد آقا بی قرار هسته ای خبر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۳۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های جدی «وعده صادق» برای سامانه تدبیر آمریکا در منطقه

به گفته معاون وزیر خارجه، «وعده صادق» سامانه تدبیر آمریکا در منطقه را با چالش‌های جدی مواجه نمود و تجدیدنظر در راهبردهای امنیت ملی را بر آمریکا تحمیل کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرگزاری تسنیم،

باقری: "وعده صادق" سامانه تدبیر آمریکا در منطقه را با چالش‌های جدی مواجه نمود

علی باقری، معاون سیاسی وزارت امور خارجه در نشست رونمایی از فصلنامه تاریخی- سیاسی "ماجرا" که به نحوه گذر موفق جمهوری اسلامی ایران از تهدیدهای امنیتی و نظامی سال‌های 1369 (تجاوز صدام به کویت) و 1377 (حاکم شدن طالبان در افغانستان و به شهادت رساندن دیپلمات‌های ایرانی در مزارشریف) و 1380 (رخداد یازده سپتامبر و حمله آمریکا به افغانستان) و 1381 (تجاوز آمریکا به عراق و سرنگونی صدام) پرداخته است، اظهار داشت: رمز عبور موفق و پیروزمند جمهوری اسلامی از چهار گذرگاه تهدید و خطر جدی، حکمت رهبر انقلاب اسلامی است.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به مدیریت و راهبری هوشمندانه رهبر انقلاب اسلامی در گذر موفق از چهار رویدادی که طی دهه نخست ولایت ایشان می‌توانست ایران را به جنگ‌های با نتیجه نامعلوم بکشاند و در تشریح ماهیت حکمت رهبری در این خصوص گفت: تعامل فعال و هوشمندانه ایران با دو گزاره راهبردی و به ظاهر متناقض "پرهیز از جنگ" و "نهراسیدن از جنگ"، رمز عبور موفق جمهوری اسلامی ایران از این تهدیدها بود و در عمل توانست با ایجاد بازدارندگی فعال، "پیروزی بدون جنگ" را محقق کند.

علی باقری با اشاره به لزوم الگوسازی از تدابیر رهبری و سیاست‌های نظام در طول دهه‌های گذشته با هدف بهره‌گیری از تجربه‌های موفق و عبرت از تجربه‌های ناموفق به لزوم تاریخ‌نگاری عالمانه، بی‌طرفانه و جامع رویدادها و تحولات اشاره کرد و گفت: تاریخ‌نگاری درست و صادقانه انقلاب اسلامی کاری جهادی و مصداق بارز جهاد تبیین است.
معاون سیاسی وزیر امور خارجه با اشاره به نقش و جایگاه حکمت در سامانه حکمرانی ولایت امر، گفت: حکمت فراتر از علم و دانش و تجربه و اطلاعات است و زمانی که نور تقوا بر علم و دانش تابیده شود، حکمت هویدا می‌شود و این ویژگی  مختص نظام دینی است، چرا که منبع این نور آراستگی به زیور تقوای فردی و سیاسی است.

علی باقری با اشاره به فرآیند تربیت نیروی انسانی در مسیر حکمرانی دینی طی چهار و نیم دهه گذشته، گفت: شخصیتی برجسته و بی‌نظیر مانند سردار سلیمانی، محصول مکتب امامین انقلاب اسلامی و ثمره تربیت در سایه حکمت خمینی و خامنه‌ای است.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به اختلاف میان جریان‌های سیاسی داخلی در سال 1369 در موضوع ورود یا عدم ورود به جنگ علیه آمریکا در قضیه تجاوز صدام به کویت، گفت: سیر تکاملی انقلاب اسلامی و‌ حکمت رهبری انقلاب توانست افکار عمومی را چنان ارتقا دهد که در سال 1403 درباره پاسخ قاطع به تجاوزگری رژیم صهیونیستی، مواجه با یک اجماع ملی قاطع بودیم و ابتکار تادیب رژیم صهیونیستی، نه‌تنها موجب تشویش افکار عمومی نشد، بلکه در عمل موجب تحکیم وحدت ملی و ارتقای همدلی ملی گردید.

علی باقری با اشاره به این که گذر موفق ایران از نشیب و فرازهای نظامی و امنیتی چند دهه گذشته مرهون حکمت آیت‌الله خامنه‌ای بوده است، تصریح کرد: دستاورد مهم و راهبردی صیانت از امنیت ملی، تامین منافع ملی، حراست از تمامیت ارضی و حفاظت از حاکمیت ملی، مرهون سازوکارهای سخت و نرمی است که در طول سال‌های گذشته بر اساس تدابیر رهبری انقلاب در کشور نهادینه شده و این مهم نیز جلوه‌ای از حکمت رهبری انقلاب است. وی در ادامه افزود: این که در اوایل دهه 1370 ایران مبادرت به طراحی و ساخت موشک‌هایی می‌کند که سامانه‌های پدافندی پرهزینه و پیشرفته آمریکا و صهیونیست‌ها و همپیمانان آنها در دهه 1400 از رهگیری و مقابله با آن ناتوانند، حاکی از درایت رهبری، هوشمندی نظامیان، تخصص دانشگاهیان، توانمندی فناوران، مهارت صنعتگران و دوراندیشی دیپلمات‌های ایرانی است. 

معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به پیروزی بزرگ ناشی از عملیات وعده صادق که بازدارندگی فعال را به نفع جمهوری اسلامی ایران رقم زد، گفت: همانگونه که "طوفان الاقصی" سامانه‌های نظامی، اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی را در معرض خسارات غیرقابل ترمیم قرار داد، "وعده صادق" نیز سامانه تدبیر آمریکا در منطقه را با چالش‌های جدی مواجه نمود و تجدیدنظر در راهبردهای امنیت ملی را بر  آمریکا تحمیل کرد.

علی باقری با اشاره به اینکه حفظ بازدارندگی فعال در گرو هم افزایی بیشتر و موثرتر همه ارکان نظامی، امنیتی، اطلاعاتی و سیاسی و دیپلماسی عمومی کشور است، تصریح کرد: حکمت رهبری اجازه نمی‌دهد حتی در پرتو پیروزی بزرگ وعده صادق، دستگاه‌های مسئول حتی لحظه‌ای از ارتقای بازدارندگی فعال در عرصه‌های مختلف غفلت کنند و به همین جهت، دستورکار دستگاه سیاست خارجی نسبت به قبل از عملیات وعده صادق گسترده‌تر، هوشمندانه تر، مبتکرتر، دوراندیشیانه تر و عملیاتی تر شده است.

الدفاعی: وعده صادق، پایان‌بخش توهم ارتش شکست‌ناپذیر اسرائیلتاثیر عملیات وعده صادق بر اقتصادکارشناس یمنی: وعده صادق، شکستن مستحکم‌ترین قلعه جهان بودعملیات وعده صادق معادلات صهیونیست را به هم ریخت

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهید مطهری چهره‌ای ماندگار در عرصه جهاد تبیین
  • لیست حزب باهنر در انتخابات دور دوم مجلس؛ از حسین نجابت و جراره تا پورمحمدی، نظام الدین موسوی و ...
  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم
  • چالش‌های جدی «وعده صادق» برای سامانه تدبیر آمریکا در منطقه
  • آغاز مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری از اوایل خرداد
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری اوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری دراوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا