Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-27@20:06:00 GMT

چگونه رپورتاژ تاثیرگذار بنویسیم؟

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۳۳۵۴۰

چگونه رپورتاژ تاثیرگذار بنویسیم؟

یکی از راه های کاهش هزینه های بازاریابی کسب و کارها، جذب ارگانیک ترافیک است! استفاده از تبلیغات برای بازاریابی در کوتاه مدت بازدهی بسیار خوبی دارد اما به محض آن که اعتبار تبلیغات شما به پایان برسد، مشتریان و فروش شما ممکن است به صفر برسد. به همین دلیل کسب و کارهای زیادی ترجیح می دهند که به جای استفاده از تبلیغات، از راه کار های دیگری که بازدهی همیشگی دارند استفاده کننند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رپورتاژ آگهی یکی از راه کارهای بازاریابی و تبلیغات است که تاثیر آن برای همیشه روی کسب و کار شما قابل لمس است. به کمک رپورتاژ آگهی نه تنها کاربران آن کسب و کار وارد سایت شما می شوند، بلکه رتبه سایت شما در گوگل هم افزایش پیدا می کند و همیشه می توانید مشتریان خود را داشته باشید. در این مطلب می خواهیم به بررسی 7 نکته مهم در مورد خرید و فروش رپورتاژ آگهی بپردازیم! پس اگر قصد انتشار یا خرید رپورتاژ را دارید، در این مقاله همراه ما باشید.

 

7 نکته مهم برای نوشتن رپورتاژ تاثیرگذار

پیش از آن که به بررسی نکات این بخش بپردازیم، لازم است بگوییم افرادی که قصد فروش رپورتاژ آگهی را دارند هم این نکات برایشان مهم است! چرا که گاهی اوقات کاربران بدون در نظر گرفتن این نکات رپورتاژ خود را در سایت منتشر می کنند و از آن نتیجه نمی گیرند؛ در این صورت کیفیت پایین سایت میزبان را مقصر می دانند. پس اگر قصد فروش رپورتاژ آگهی را هم دارید، باز هم این نکات به درد شما می خورد تا بتوانید محتوای رپورتاژ را با در نظر گرفتن این 7 نکته بررسی و سپس در سایت منتشر کنید:

انتخاب یک موضوع مرتبط با کسب و کارتان

اولین نکته ای که برای خرید یا فروش رپورتاژ آگهی باید در نظر بگیرید، موضوع آن است. اگر موضوع رپورتاژ متناسب با موضوع کسب و کارتان نباشد، لینک های آن هم ارزش زیادی نخواهد داشت! گاهی اوقات کاربران فکر می کنند که تنها لینک هایی که در رپورتاژ درج می شود اهمیت دارد، به همین دلیل به محتوا و موضوع رپورتاژ خود اهمیت نمی دهند. همین مسئله باعث می شود تا یک موضوع نامرتبط انتخاب کنند و لینک های نامرتبط با آن را در محتوای خود قرار دهند. در حالی که رفتار کاربران در صفحه رپورتاژ شما اهمیت زیادی دارد! اگر موضوع مرتبط با کسب و کارتان انتخاب کنید، کاربران هدف وارد صفحه رپورتاژ شما در رسانه میزبان می شوند و اطلاعات آن را می خوانند. حال اگر توانسته باشید سوالات کاربران را برطرف کنید، باعث می شود تا به راحتی بتوانید محصول یا خدمات خود را هم به آن ها معرفی کنند. انتخاب موضوع مناسب و رفع بخشی از نیاز کاربران اعتماد آن ها را جلب می کند و با معرفی محصولات یا خدمات خود، می توانید مشتریان کسب و کارتان را افزایش دهید.

اما هدف اصلی رپورتاژ آگهی، افزایش رتبه صفحات سایت در گوگل است. هر چقدر لینک های شما در صفحات مرتبط تری قرار بگیرند، رتبه سایت شما بهبود بیشتری پیدا می کند! به همین دلیل است که باید یک رپورتاژ ارزشمند و مرتبط با کسب و کارتان بنویسید تا لینک های شما در یک صفحه مرتبط با کسب و کارتان قرار بگیرد. این مسئله باعث می شود تا بیشترین بهبود رتبه و در نهایت، بازدهی خوبی داشته باشید.

درک نیاز مخاطبان محتوای رپورتاژ آگهی

بیشتر افراد رپورتاژ آگهی را تنها به چشم لینک سازی نگاه می کنند! در حالی که همین رپورتاژ آگهی می تواند تبلیغات خوبی برای کسب و کارتان باشد. فرض کنید رپورتاژ خود را در یک رسانه که به شما اجازه انتشار در صفحه اصلی و دسته بندی موردنظر شما را می دهد، منتشر کنید. در این صورت کاربران و مخاطبان هدف محتوای شما که در آن رسانه قرار دارند، بر روی آن کلیک می کنند و آن را می خوانند. حال اگر رپورتاژ شما بتواند بخشی از نیاز یا سوال کاربران را رفع کند، آن ها به شما اعتماد می کنند و به همین راحتی می توانید هزاران نفر را با همان هزینه رپورتاژ که با هدف بهبود رتبه سایت در گوگل انتشار داده اید، وارد سایت خود کنید.

معمولاً مخاطبانی که از طریق رپورتاژ آگهی وارد سایت شما می شوند، اگر واقعاً به محصولات یا خدمات شما نیاز داشته باشند آن را خریداری می کنند و به راحتی می توانید مشتریان کسب و کارتان را افزایش دهید. بنابراین درک نیاز مخاطب اهمیت بسیار زیادی دارد و اگر می خواهید اقدام به نوشتن رپورتاژ آگهی کنید، ابتدا ببینید که کاربران آن رسانه چه نیازی دارند که می توانید رفع کنید! سپس اقدام به نوشتن محتوای رپورتاژ و انتشار آن در رسانه هدف کنید.

انتخاب موضوع و عنوان جذاب

یکی دیگر از نکاتی که باید در نظر بگیرید، این است که باید کاربران را وارد صفحه رپورتاژ خود کنید! این مسئله تنها به کمک انتخاب موضوع و عنوان جذاب اتفاق می افتد! اگر بتوانید موضوع مناسبی انتخاب کنید که برای کاربران جذاب است و آن را به کمک یک عنوان جذاب و حرفه ای در اختیار کاربران قرار دهید، شک نکنید که محتوای رپورتاژ شما توسط هزاران کاربر آن رسانه خوانده می شود.

قانون 70 به 30 را فراموش نکنید!

رپورتاژ آگهی به معنای تبلیغات مستقیم نیست! هدف از رپورتاژ ارائه محتوای آموزشی ارزشمند به کاربران و درج لینک های صفحات اصلی سایت کسب و کارتان است. قانون 70 به 30 به ما می گوید که باید 70 درصد محتوای ارزشمند به کاربر ارائه کنیم و تنها 30 درصد باقی تبلیغات باشد. به عبارت دیگر، کاربر باید از رپورتاژ شما چیزی یاد بگیرد، نه این که پس از خواندن رپورتاژ آگهی احساس کند که تنها وقت خود را هدف داده است.

شناخت مخاطبان رسانه موردنظر

اگر شما در زمینه فروش رپورتاژ آگهی فعالیت می کنید، بهتر است شناخت درستی از مخاطبان خود در اختیار افرادی که رپورتاژ خریداری می کنند، قرار دهید. همچنین اگر قصد خرید رپورتاژ آگهی را دارید، ابتدا بهتر است مخاطبان رسانه موردنظر را بشناسید تا یک رپورتاژ آگهی متناسب با نیاز آن ها انتشار دهید.

استفاده درست از کال تو اکشن

همان طور که در بالاتر هم اشاره کردیم، یکی از مهم ترین اهداف خرید و فروش رپورتاژ آگهی تبلیغات کسب و کارها است. مهم ترین چیزی که باعث می شود تا کاربران وارد سایت شما شوند، استفاده درست از کال تو اکشن است. در واقع پس از آن که نیاز یا سوال کاربر را بررسی و بخشی از آن را پاسخ دادید، با استفاده از کال تو اکشن درست، به راحتی می توانید محصولات یا خدمات خود را به آن ها معرفی کنید تا وارد سایت شما شوند.

لینک دهی در جای مناسب به کلمات کلیدی

یکی دیگر از مواردی که در خرید رپورتاژ آگهی اهمیت دارد، لینک دهی در جای مناسب است. شما باید کلمات کلیدی مهمی که می خواهید رتبه آن در گوگل بهبود پیدا کند را برای لینک سازی انتخاب کنید. همچنین نکته دیگری که وجود دارد، این است که لینک ها در کل محتوا پخش کنید؛ مثلاً تمام کلمات کلیدی و لینک های شما در خط اول نباشد و تا پایان محتوا هیچ لینکی وجود نداشته باشد! بلکه لینک ها را در ابتدا، وسط و انتهای مقاله پخش کنید تا بهترین بازدهی را داشته باشید.

در نهایت، اگر قصد خرید یا فروش رپورتاژ آگهی را دارید، ما به شما رسانه معتبر تسمینو را پیشنهاد می کنیم تا بتوانید رسانه خود را ثبت کنید یا برای سایت خود در کوتاه ترین زمان ممکن رپورتاژ خریداری کنید.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: فروش رپورتاژ آگهی رپورتاژ آگهی محتوای رپورتاژ باعث می شود وارد سایت شما رپورتاژ خود اگر قصد لینک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۳۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستاجران ؛بازنده بازی قیمت‌سازی

  درهمین خصوص سرهنگ رامین پاشایی، معاون اجتماعی پلیس فتای فراجا دراین‌باره می‌گوید: «افراد سودجو با سوءاستفاده از موقعیت و با ثبت آگهی‌های جعلی در این سایت‌ها با «قیمت‌های پایین‌تر از عرف تعیین‌شده و استفاده از ترفند‌های خاص و جلب نظر مشتریان درخصوص تضمین معامله، مبالغی را تحت عنوان بیعانه از مشتریان دریافت می‌کنند و پس از واریز وجه دیگر پاسخگوی تعهدات خود نیستند.» این امر سبب شد وزارت راه‌وشهرسازی چندی پیش خبر از انسداد این پلتفرم‌ها در صورت عدم افزودن وب‌سرویس احراز هویت در آینده‌ای نزدیک بدهد. درواقع احراز موجودیت ملک آگهی‌شده و اتصال بخش‌های مسکن سایت شیپور و دیوار به سامانه ملی املاک و اسکان پیشنهادی بود که در اواخر تابستان سال گذشته توسط نمایندگان سکوهای انتشار آگهی حوزه مسکن و کارشناسان این حوزه به وزارت راه‌وشهرسازی صورت گرفته بود.

کارشناسان این حوزه نیز معتقدند بسیاری از آگهی‌های منتشرشده در حوزه مسکن در این سایت‌ها شامل سه دسته مسکن است؛ به‌طوری‌که یا اصلا این مساکن وجود خارجی ندارد یا مربوط به مساکن حمایتی و طرح‌های دولتی هستند که فروش و واگذاری آنها غیرقانونی است یا مربوط به پیش‌فروش مسکن هستند که در صورت انتشار نیاز به استعلام مجوز راه‌وشهرسازی است. این آگهی‌های فروش و اجاره مسکن که عمدتا توسط دلالان و واسطه‌ها در این سایت‌ها منتشر می‌شود، سبب سرگردانی مردم شده و از طرف دیگر تاثیر زیادی بر التهاب بازار مسکن از طریق قیمت‌سازی‌های غیرواقعی داشته است.
 
بازار آشفته اجاره
در طول سال‌های گذشته طرح‌های زیادی برای کنترل بازار اجاره مطرح شد. از افزایش حداکثر ۲۵ درصد اجاره‌بها در تهران که در زمان شیوع ویروس کرونا تصویب شد و در سال‌های بعد ادامه داشت تا نگارش قرارداد در سامانه خودنویس به‌منظور حذف دلالان. از سوی دیگر تصویب قانون مالیات از خانه‌های خالی تصویب شد که آمارها نشان می‌دهد در این زمینه شکست خورده است. هیچ‌کدام از این موارد به ساماندهی بازار مسکن منجر نشده است. مدیرعامل شرکت توانیر درباره سامانه املاک و اسکان به خبرنگار جام‌جم گفته: در این سامانه تاکنون اطلاعات حدود چهارمیلیون مسکن در اختیار ما قرار گرفته و قاعدتا با این میزان اطلاعات این امکان وجود ندارد که بتوان همه واحدهای خالی در کشور را شناسایی کرد. قطعا پلتفرم‌ها باید در بستر سامانه ملی املاک و اسکان نسبت به ثبت اطلاعات خود اقدامات لازم را به‌منظور شفافیت انجام دهند اما نکته قابل توجه اینجاست که اطلاعات این سامانه در اختیار سازمان امور مالیاتی به‌منظور شناسایی و اخذ مالیات از خانه‌های خالی نیست. 
 
سکوهای گرانی
ابوالفضل نوروزی، مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه‌وشهرسازی با اشاره به انتشار آگهی املاک در سکو‌های آگهی بیان کرد: بعضا دلالان و سوداگران از این بستر استفاده کرده و املاکی را که اصلا وجود خارجی ندارند، در این سکو‌ها آگهی می‌کنند.مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن اظهار داشت: با توجه به مصوبه شورای عالی مسکن برای انتشار آگهی در سکو‌های اینترنتی، باید احراز هویت مالک و کدپستی انجام شود. این عمل به‌صورت گسترده و با هماهنگی دلالان برای قیمت‌سازی انجام می‌شود.وی با تأکید بر این‌که املاکی که قرار است آگهی شود باید در سامانه املاک و اسکان باشند، تأکید کرد: اگر این سکو‌ها تا هفته آینده این بخش وب‌سرویس را انجام ندهند، بخش املاک آنها با مجوز شورای امنیت و دستگاه‌های امنیتی مسدود خواهد شد.
 
واکنش پلتفرم‌ها به وزارت راه‌وشهرسازی
بااین‌حال بد نیست بدانیم سایت و پلتفرم شیپور در بخش احراز هویت خود کدملی و کدپستی را درج کرده که تاکنون پرکردن این بخش برای مخاطبان به‌صورت اختیاری بوده است.بااین‌حال اما پلتفرم دیوار برای ثبت آگهی املاک از کاربران خود درخواست کدپستی و کدملی دارد اما ثبت آن را برای کاربران خود الزامی نکرده است. مدیرعامل دیوار اما در واکنش به این صحبت‌ها، نسبت به این موضع وزارت راه‌وشهرسازی که صرفا روی مسأله مسدودسازی تاکید می‌کند، ابراز تعجب کرده و می‌گوید: هفت ماه است به تعهدات‌مان عمل کردیم و هر کاربری در فرآیند ثبت آگهی ملک می‌تواند درگاه اتصال به سامانه املاک و اسکان را ببیند.به گفته اشکان آرمندهی، دیوار از ۱۸ مهر ۱۴۰۲ به سامانه املاک و اسکان وصل شده و در فرآیند ثبت آگهی، هر کاربری که بخواهد آگهی ملک منتشر کند، امکان استفاده از این سامانه و دریافت نشان تطبیق کدملی با کدپستی را دارد.وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود عنوان می‌کند: مشکل اینجاست که دوستان وزارت راه‌وشهرسازی چندین ماه است روی یک موضوع سلیقه‌ای درباره محل قرار گرفتن دکمه ورود به این سامانه بدون درنظرگرفتن استانداردهای طراحی رابط کاربری متوقف شده‌اند.
 
وزارت راه‌وشهرسازی به تعهداتش عمل نکرده است
در جلسه‌ای که ۱۱شهریور۱۴۰۲ با حضور وزیر ارتباطات برگزار شد برای پلتفرم‌ها تعهد ایجاد درگاه اتصال به سامانه املاک و اسکان تعیین گردید که آرمندهی مدعی است درکوتاه‌ترین زمان ممکن دیوار به این تعهدها عمل کرده اما در همین جلسه برای وزارت راه‌وشهرسازی هم تعهداتی تعیین شد که تاکنون به آن عمل نشده است. ازجمله تعهدات وزارتخانه این بود که اگر شخصی غیر از مالک، قصد آگهی ملکی را داشت، تنها در صورتی مجاز به انتشار آگهی است که کدملی و شماره همراه مالک را هنگام ثبت آگهی در سکو وارد کند وپس ازتأیید مالک اجازه انتشار آگهی داده شود.مدیرعامل دیوار ضمن بیان این موضوع ادامه می‌دهد: پیاده‌سازی این موضوع از وظایف وزارت راه‌وشهرسازی است ولی تاکنون برای مشخص کردن این فرآیند هیچ اقدامی نشده است.

دود یک دعوا در چشم مستاجران
هر سال و در فصل نقل و انتقالات مسکن طرح‌هایی از سوی دولت‌ها و وزارت راه‌وشهرسازی اعلام می‌شود که غالبا تاثیری هم در نرخ‌ اجاره‌بها ندارد. یکی از دلایل افزایش نرخ اجاره‌بها، کمبود مسکن در کشور است. درواقع عرضه و تقاضای مسکن با هم برابر نیست.در زمانی که عرضه بیشتر از تقاضا باشد، قیمت‌ها روند نزولی پیدا می‌کنند اما بررسی‌ها نشان می‌دهد اکنون تقاضا بیشتر از عرضه است و همین موضوع تاثیر خود را بر بازار اجاره نشان می‌دهد. حالا وزارت راه‌وشهرسازی با دو پلتفرم انتشار آگهی در دعوا قرار دارند و هرکدام حق را به خودشان می‌دهند اما نکته قابل توجه اینجاست که دود این دعوا‌ها به چشم مستاجرانی می‌رود که در زمان سررسید اجاره باید نسبت به افزایش اجاره‌بها اقدام کنند. 

دیگر خبرها

  • انتشار آگهی فراخوان عمومی جهت ارزیابی کیفی پیمانکاران راه و ترابری
  • فیلم| دزدی با آگهی اجاره خانه ؛ ماجرا چیست؟
  • دزدی با آگهی اجاره خانه ؛ ماجرا چیست؟
  • عوامل تاثیرگذار بر کپک زدن فرش
  • هشدار به‌ پلتفرم‌های آگهی جواب می‌دهد؟
  • آیا هشدار به‌ پلتفرم‌های آگهی جواب می‌دهد؟
  • رد پای ارونوف در گل دوم پرسپولیس
  • انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی به شرط ثبت‌نام در سامانه املاک و اسکان
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • مستاجران ؛بازنده بازی قیمت‌سازی