Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی ۲۴ ساعت گذشته اخباری در خصوص تامین گاز نیروگاه‌های برق حرارتی، همکاری مالی بانکی ایران و عمان و خروج ۲ میلیون دلار ارز از کشور بابت واردات مسواک در خبرگزاری میزان منشر شده است.

خبرگزاری میزان - طی ۲۴ ساعت گذشته اخباری در خصوص تامین گاز نیروگاه‌های برق حرارتی، همکاری مالی بانکی ایران و عمان و خروج ۲ میلیون دلار ارز از کشور بابت واردات مسواک در خبرگزاری میزان منشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افرایش ۲۰ درصدی گاز تحویلی به نیروگاه|افزایش مصرف برق عامل خاموشی‌های اخیر

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: شرکت ملی گاز فراتر از تعهدات خود در قبال تامین سوخت نیروگاه‌ها به طور میانگین روزانه ۲۰ درصد گاز بیشتر برای این بخش تامین کرده است.

قیمت نفت در ۹ بهمن ۹۹|نفت اوپک: ۵۴ دلار و ۸۷ سنت

قیمت نفت در جریان معاملات امروز بازار‌های جهانی با کاهش قیمت همراه شد.

تأکید ایران و عمان بر تقویت همکاری‌های مالی و بانکی

رئیس کل بانک مرکزی کشورمان در مسقط گفت: در دیدار با مقامات عمان بر تقویت روابط تجاری و همکاری‌های مالی و بانکی تاکید شد.

اشتغال ۲۲ هزار نفر با افتتاح ۲۵ هزار هکتار شبکه آبیاری

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی از ایجاد اشتغال برای ۲۲ هزار نفر با افتتاح ۲۵ هزار هکتار شبکه آبیاری در کشور خبر داد.

صرف هزینه ۲ میلیون دلاری برای واردات مسواک!

براساس آمار واردات گمرک در ۹ ماهه ابتدایی سال ۱۳۹۹ بیش از ۲۹۱ تُن مسواک از کشور‌های مختلف جهان وارد ایران شده است.

نرخ ارز در ۹ بهمن ۹۹ | نرخ خرید دلار: ۲۱ هزار و ۹۲۰ تومان

امروز ۹ بهمن ۹۹ نرخ خرید و فروش دلار در صرافی‌های مجاز بانک مرکزی روند افزایشی داشته است.

بیشتر بخوانید: بازگشت بزرگ‌ترین کارخانه نساجی غرب آسیا به مالک اصلی با پیگیری دستگاه قضا

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی اقتصاد ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی اقتصاد ایران ۲ میلیون دلار واردات مسواک ایران و عمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۴۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «محسن خجسته‌مهر» امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویداد‌های مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی افزود: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کار‌های بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آنها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

 

دیگر خبرها

  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • خاندوزی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی با نرخ ترجیحی تأیید شد
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!