Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، دو مقام آگاه روز پنج شنبه به وقت آمریکا به خبرگزاری رویترز گفتند که «رابرت مالی» مشاور پیشین و ارشد حوزه ایران در دولت «باراک اوباما» احتمالاً به عنوان فرستاده ویژه «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در امور ایران تعیین می‌شود.

انتصاب مالی که وی را به هدایت امور در از حساس‌ترین و به لحاظ سیاسی مورد اختلاف ترین چالشهای سیاست خارجی آمریکا متعهد می‌سازد، به زودی در روز جمعه اعلام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتشار خبر انتصاب احتمالی رابرت مالی به این سمت با انتقاد برخی قانونگذاران جمهوریخواه و گروههای حامی اسرائیل روبرو شد که وی را به اتخاذ مواضع نرم در قبال ایران و مواضع سرسختانه در قبال اسرائیل متهم می‌کنند. در مقابل شماری از کهنه کاران عرصه سیاست خارجی در دفاع از رابرت مالی، وی را یک دیپلمات محترم و بی طرف می‌دانند.

در واقع این انتصاب، رابرت مالی را در تلاش‌های دولت «جو بایدن» برای احیای توافق با ایران آن‌هم پس از چهارسال وخامت روابط در دوران رئیس جمهور پیشین آمریکا به یک مقام محوری تبدیل می‌کند.

گفتنی است، در جریان مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ که به انعقاد برجام منتهی شد، رابرت مالی یکی از اعضای کلیدی در تیم مذاکره کننده «باراک اوباما» رئیس جمهور پیشین آمریکا بود.

این دیپلمات آمریکایی تاکنون عهده دار سمتهای گوناگون در دولتهای دموکرات اوباما و همچنین «بیل کلینتون» رئیس جمهور پیشین آمریکا با تمرکز بر حوزه سیاستگذاری در منطقه خاورمیانه و کشورهای حاشیه خلیج فارس بوده و در جریان انتخابات ۲۰۲۰ به تیم انتخاباتی بایدن بطور غیررسمی مشاوره می داده است. رابرت مالی اخیراً ریاست گروه بحران بین المللی که یک سازمان غیرانتفاعی با تمرکز بر مناقشه جهانی است، را برعهده داشت.

کد خبر 5133416

منبع: مهر

کلیدواژه: ایالات متحده امریکا ایران جو بایدن باراک اوباما ایالات متحده امریکا عراق جو بایدن روسیه رژیم صهیونیستی ایران عربستان سعودی سوریه برجام فلسطین آلکسی ناوالنی آنتونی بلینکن داعش حشد شعبی رئیس جمهور رابرت مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۴۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور گفت: در بعد اقتصادی باید بتوان با محوریت استان‌های جنوبی کارهای بزرگی انجام دهیم و از ظرفیت غنی خلیج فارس برای اشتغال‌زایی ودرآمدزایی برای کشور استفاده کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سید‌محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور در حاشیه جشنواره خلیج فارس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خلیج فارس از جهت‌ تاریخی، تمدنی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی اهمیت خاص و ویژه‌ای دارد و این مطلب از این دیرباز مطرح بوده است.

وی افزود: در دولت دهم تصمیم گرفته شد که جشنواره برگزار شود و هنرمندان بیایند به این مضمون و مسئله مهم بپردازند چرا که رهبر معظم انقلاب نیز نظرشان بر این بود که هر ایده، تفکر و اندیشه وقتی در قالب جذاب هنر جلوه کند دلنشین و ماندگار می‌شود و از این جهت این کار آغاز شد.

معاون رئیس جمهور گفت: امسال هم چهاردهمین جشنواره را شاهد هستیم و امیدواریم هر سال نسبت به گذشته با استفاده از تجربیات، این کار ژرف‌تر و عمیق تر و مبنایی‌تر برگزار و آثار متنوعی که هم بتوان در ایران و هم در خارج از کشور آنها را ارائه داد تولید شود.

وی کرد: علیرغم برخی توطئه‌ها که وجود دارد خلیج فارس همیشه به عنوان خلیجی که ایرانیان در آن سهم بسیار زیادی داشته‌اند باقی مانده و خواهد ماند.

حسینی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریاپایه از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: در بعد اقتصادی که حرف‌ها و راهبردهایی مطرح است و سیاست‌های آن ابلاغ شد باید بتوان با محوریت استان‌های جنوبی شامل خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان کارهای بزرگی انجام دهیم و از ظرفیت غنی دریا استفاده کنیم تا بتوان فرصت شغلی ایجاد و برای کشور نیز درآمدزایی ایجاد کند.

وی ادامه داد: در مقایسه با سایر کشورها ما در حال حاضر از ظرفیت دریا و ساحل کمتر استفاده می‌کنیم از این جهت در این زمینه باید اهتمام جدی‌تری داشته باشیم و این جشنواره هم فرصتی است که همگان ترغیب شوند و نگاه‌ها به سمت خلیج فارس جذب شوند و همه در حوزه افزایش تولید مشارکت کنند.

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به شعار سال گفت: ما سرمایه‌دارانی در داخل و خارج کشور داریم که بایستی آنها را تشویق کنیم بیایند و در کشور خودشان و در مناطق مختلف سرمایه گذاری کنند که مشکلات کشور کاهش یابد.

.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • جنگ‌افروزی دشمنان در منطقه برای تسلط بر خلیج فارس است
  • دیدار و گفت‌وگوی رئیس‌جمهور سوریه و وزیر خارجه بحرین
  • ‍ انتصاب سرپرست معاونت سیاسی استاندار سمنان
  • شوراها پشتوانه مالی ندارند
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • معرفی و انتصاب مجری و نماینده بنیاد علوی در استان کهگیلویه وبویراحمد
  • بلینکن در دیدار با رئیس جمهور چین : پکن می تواند از طریق نفوذش بر ایران در کاهش تنش‌ها نقش داشته باشد
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • سفر رئیسی حائز اهمیت است/تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد