Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام صفری ملک‌میان با بیان اینکه حقوق بازنشستگان از ابتدای سال ۱۴۰۰ حدود ۲۵ درصد افزایش پیدا می‌کند گفت: مجلس درصدد پیشبرد هرچه بیشتر طرح همسان‌سازی حقوق و دستمزدها است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، حجت‌الاسلام «محمد صفری ملک‌میان» شامگاه پنج‌شنبه( 9 بهمن) در جمع خبرنگاران بررسی جزئیات لایحه بودجه 1400 در کمیسیون تلفیق را مورد اشاره قرار داد و گفت:‌ طبق پیشنهاد دولت حقوق کارمندان و بازنشستگان از ابتدای سال 1400 در تمام سطوح 25 درصد افزایش پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس افزایش 17 تا 18 درصدی دریافتی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی را هم از تصمیمات اخیر مجلس اعلام کرد و افزود: دولت برای بازنشستگان کشوری و لشکری هم یک افزایش حقوقی را قائل شده است اما از این حیث یک اختلافی بین بازنشستگان تامین اجتماعی و نیروهای لشکری و کشوری وجود دارد که باید حل شود. 

 

وی ترمیم و اصلاح حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در جهت جلوگیری از بیشتر متضرر شدن این قشر از جامعه را لازم و ضروری خواند و اذعان کرد: حقوق و دستمزد کارگران هم از این امر مستثنی نیست و طبق تصمیمات گرفته شده دریافتی آنان در سال آینده 25 درصد افزایش پیدا می‌کند.

 

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس از بررسی اصلاح موادی از قانون انتخابات شهر و روستا در این کمیسیون سخن گفت و اظهار داشت: با توجه به بررسی لایحه بودجه 1400 و موضوعات حاشیه‌ای که مطرح شده مجلس زمان کافی جهت بررسی کامل این طرح را ندارد و برای انتخابات سال آینده عملیاتی نمی‌شود.

 

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس ترکیب هیئت نظارت بر انتخابات شوراها و ایراد اصلاحاتی که در آن وجود داشت را هم مورد توجه قرار داد و گفت: این موارد هنوز به تایید شورای نگهبان نرسیده است و بر طبق آن یک نفر حقوقدان و یک نفر از دادگستری در کنار سه نفر از نمایندگان مجلس اعضای این هیئت را تشکیل می‌دهد.

 

صفری‌ ملک‌میان با بیان اینکه طرح‌های هادی روستایی که امروز در حال اجرا هستند نیاز به اصلاح و بازنگری دارند اذعان کرد: بنیاد مسکن باید به این حوزه توجه داشته باشد زیرا مورد اعتراض مردم قرار گرفته و طبیعتا نمایندگان هم برای دفاع از حقوق مردم به این موضوع اعتراضاتی دارند.

 

وی با تاکید بر اینکه در همین راستا جلسه‌ای با تابش رییس بنیاد مسکن کشور برگزار و همه موارد لازم در بحث طرح‌های هادی را گوشزد کرده است ابراز داشت: در همین راستا جلسه‌ای هم با آیت‌الله رئیسی رئیس قوه قضائیه، وزیر جهاد کشاورزی و همچنین در استانداری گیلان برگزار کردیم تا مشکل طرح‌های هادی حل و فصل شود.

 

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس در نظر گرفتن منابع مالی 5 هزار میلیارد تومانی توسط کمیسیون عمران مجلس برای بنیاد مسکن را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: یکی از مشکلات ما این است که برای بسیاری از روستاها هنوز طرح هادی تهیه نشده و یا طرح‌های آنان مورد بازنگری قرار نگرفته است.

 

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس با بیان اینکه روستاها در شهرهای شمالی کشور پراکنده هستند افزود: با توجه به این پراکندگی باید دستورالعمل ویژه‌ای از سوی بنیاد مسکن، منابع طبیعی، استانداری و سایر دستگاه‌های مرتبط اتخاذ شود تا این کار باعث رشد و توسعه روستاها بشود.

 

صفری‌ ملک‌میان طرح‌های هادی که هم‌اینک در حال اجرا هستند را عامل کاهش جمعیت و فرار مردم از روستاها ذکر کرد و گفت: به علت مشکلاتی که وجود دارد یک فرد روستایی حتی نمی‌تواند یک مسکن 50 متری برای خود در روستا احداث کند از طرفی به جد پیگیر این موضوع هستیم تا طرح‌های هادی در سال آینده سامان پیدا کنند.

 

وی فرسودگی ناوگان راهداری در مناطق کوهستانی رودسر و املش و ضرورت تخصیص اعتباراتی برای نوسازی آن را خواستار شد و تصریح کرد: این یک مشکل استانی محسوب می‌شود و با توجه به وضعیت گیلان که شرایط اقلیمی متفاوتی دارد ما در این بخش به ویژه در رودسر و املش مشکلات بسیار عدیده‌ای داریم.

 

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس پروژه سد پلرود را پرو‌ژه‌ای ملی که با افتتاح آن آب مورد نیاز 27 هزار شالیزار و باغ و آب آشامیدنی هفت طرح شرق گیلان فراهم می‌شود اعلام کرد و افزود: 190 میلیارد تومان اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه به این طرح اختصاص پیدا کرد و در اختیار شرکت آب منطقه‌ای گیلان قرار گرفت.

 

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس با تاکید بر اینکه دو مرحله اعتبار توسط شرکت آب منطقه‌ای گیلان به حساب پیمانکار پروژه احداث سد پلرود واریز شده است اذعان کرد: بنده از روند اجرای این پروژه راضی نیستم زیرا قرار بود تا پایان کار دولت سد پلرود به مرحله آبگیری برسد اما کار رضایت‌بخش نیست و باید در اجرای آن تعجیل شود.

 

صفری ملک‌میان شیرابه‌ها و فاضلاب را یکی از مشکلاتی که حوضه آبریز گیلان و دریای خزر را تهدید می‌کند خواند و اضافه کرد: ساخت تصفیه‌خانه فاضلاب در رودسر به 200 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد از طرفی وزارت نیرو هم توان تامین این حجم از منابع مالی را ندارد.

 

وی جاده قزوین-رحیم‌آباد به کلاچای را هم مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه به زودی جلساتی با نماینده قزوین و رامسر در مجلس برگزار می‌کند خاطرنشان کرد: کارهای مطالعاتی این پروژه راهسازی انجام شده و امیدواریم با جلسات و پیگیری‌هایی که انجام می‌دهیم بتوانیم اعتبارات لازم آن را جذب کنیم. 

پایان پیام/165

منبع: شبستان

کلیدواژه: یکسان سازی حقوق بازنشستگان توسعه ناوگان راهداری نماینده مردم رودسر و املش افزایش حقوق نماینده مردم رودسر و املش در مجلس حقوق بازنشستگان طرح های هادی بنیاد مسکن سال آینده ملک میان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۵۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل مثبت دولت و مجلس سبب افزایش حقوق کارگران و بازنشستگان شد

ایسنا/مازندران نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، با ارزیابی مثبت از تعامل دولت و شرکای اجتماعی آن در سال جاری، گفت: به نسبت تورم و وضعیت اقتصادی بد، تصمیمات خوبی گرفته شد و ۴۵ درصد حداقل حقوق و ۳۸ درصد سایر سطوح و تسری آن به بازنشستگان پرداخت می‌شود.

علی بابایی کارنامی جمعه ۵ اردیبهشت در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه در مصلی امام خمینی ساری با اظهار اینکه کشور در یک سال اخیر به واسطه کار جمعی کارگران از فراز و نشیب‌های نظام عبور کرد، افزود: بیش از ۵۰ میلیون خانواده کارگری در کشور داریم، برنامه هفتم ما مشروط به این است که کارگران باید در تمام اختراعات فنی، اقتصادی و سیاسی فعالانه برخورد کنند.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و برنامه‌ریزی‌های حکمرانی نظام در قالب دولت و مجلس، همراهی کارگران به سمت جلو وجود دارد، تصریح کرد: مبانی انقلاب و نظام، ما را به سمتی هدایت کرد که در مقابل مکاتب مختلف سوسیالیست و سرمایه‌داری نگاه عالمانه و حکیمانه‌ای به نام مقدس کارگر و کارگری را که امام جعفر صادق (ع) در آموزه‌های دینی برای شیعیان تعریف کرد، داشته باشیم.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تفکر سرمایه داری و سوسیالیستی در دنیا کارگر را به عنوان یک ابزار نگاه می‌کند، یادآور شد: در برنامه هفتم توسعه نظام جمهوری اسلامی ایران مطرح شد که باید از ۸ درصد رشد اقتصادی، بیش از ۳/۵ درصد آن محل بهره‌وری باشد.

این مسئول با بیان اینکه بهره‌وری به این معنا است که کارگران باید در طول سال مورد توجه قرارگیرند، گفت: مطابق فرمایشات رهبر انقلاب در قالب اسناد بالادستی طبق اصل ۱۱۰ قانون اساسی، به ما ابلاغ فرمودند؛ وظیفه داریم بخشی از قوانین را به نفع امنیت شغلی کارگران سرزمین در سال ۱۴۰۴ اصلاح کنیم.

وی افزود: لایحه و طرحی را آماده کردیم تا امنیت شغلی کارگران کشور را رقم بزنیم.

رئیس کمیسیون اجتماعی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه رفاه، امنیت و درمان کارگران برای ما بسیار مهم است، تصریح کرد: امروزه کارگران پشت درب مراکز درمانی و بیمارستان‌ها به دلیل ناکارآمدی‌های برخی از سیاست‌های بد اقتصادی گرفتار هستند.

علی بابایی کارنامی ادامه داد: مقام معظم رهبری ابلاغ کردند در مجلس شورای اسلامی و دولت در فضای حکمرانی برنامه هفتم توسعه، باید اصلاحات اساسی زیرساختی را تا جایی که اعتباربخشی به دفترچه تامین اجتماعی صورت گیرد، ایجاد شود.

او بیان کرد: امروز در شرایطی هستیم که اگر بعضی از افراد می‌خواهند مذاکره را شرطی کنند که بگویند اگر مذاکره شود یا نشود، اقتصاد احیاء می‌شود، راه انحرافی است و مسیر انقلاب نخواهد بود.

رئیس کمیسیون اجتماعی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: مذاکره باید در مسیری قرار گیرد که شرطی نشود.

وی با تاکید بر اینکه استان مازندران نیازمند وحدت، هم افزایی و ظرفیت‌زایی برای رسیدن استاندارد عالمانه و حکیمانه است، اظهار کرد: انشالله این فضا و ریل‌گذاری را با تعامل تمامی مسئولین مازندران به سمت سفره‌های مردم، توسعه و عمران استان و حل بخشی از دغدغه‌هایی که در همه حوزه‌ها وجود دارد، سوق خواهیم داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس: حقوق ۱۵ درصدی معادن به کرمان برگشت
  • اعلام جزئیات جدید از همسان سازی حقوق بازنشستگان امروز ۶ اردیبهشت ماه
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با واریزی ۴۵ درصدی | نحوه محاسبه همسان‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان
  • افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی تصویب شد
  • تعامل مثبت دولت و مجلس سبب افزایش حقوق کارگران و بازنشستگان شد
  • فوری/ واریز مابه‌التفاوت افزایش ۲۰ درصدی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از فردا
  • فوری/ واریز مابه‌التفاوت افزایش ۲۰ درصدی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از فردا | واریزی جدید 2 میلیون تومانی برای بازنشستگان تامین اجتماعی از شنبه
  • دستور جدید دولت برای افزایش دوباره حقوق بازنشستگان | ترمیم حقوق بازنشستگان متناسب با نرخ تورم 32 درصدی
  • افزایش حقوق بازنشستگان در ۴ گام| فرمول جدید حقوق بازنشستگان فرهنگی
  • واریز افزایش ۴۵ درصدی و معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی؛ منتظر پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ باشید! | تاریخ واریز قطعی شد