Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارتش آفریقای جنوبی سیاست لباس پوشیدن را تغییر داد که به این معناست که زنان مسلمان در ارتش این کشور می‌توانند با یونیفورم‌هایشان حجاب داشته باشند.

به گزارش ایسنا، این تغییر یک پیروزی برای سرگرد "فاطمه ایزاکس" است که نبرد حقوقی سه ساله‌ای را برای حقوق دینی خود به منظور استفاده از روسری همراه با لباس نظامی‌اش رهبری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تغییر پس از آن صورت گرفت که ارتش علیه این زن ارتشی بابت پوشیدن روسری همراه با لباس نظامی‌اش اتهاماتی را مطرح کرد.

وی به دلیل "سرپیچی عمدی و بی اعتنایی به یک دستور قانونی" و امتناع از حذف روسری، اخراج شده بود.

به گزارش شبکه خبری بی.بی.سی، سرگرد ایزاکس که برای یک کلینیک پزشکی قانونی در بیمارستان ارتش آفریقای جنوبی کار می‌کند، گفت که این یک پیروزی نه فقط برای خودش بلکه برای تمامی افرادی است که به دلیل مذهب و دینشان به صورت خاموش، قربانی می‌شوند.

وی ادامه داد: ما در یک کشور دموکراتیک زندگی می‌کنیم و این بدان معناست که در اینجا نباید تبعیضی برای مذهب و معتقدان به آن وجود داشته باشد. بر این باورم که مذهب، بنیاد و ریشه یک کشور و دولت اخلاقی است. این یک پیروزی مهم است.

پس از آنکه سال گذشته میلادی اتهامات علیه این زن مسلمان فعال در ارتش آفریقای جنوبی برداشته شد، ارتش این کشور با استفاده از حجاب و روسری توسط وی موافق کرد، به این شرط که گوش‌هایش را نپوشاند و به رنگ لباس نظامی باشد.

لینک کوتاه: asriran.com/003Dm2

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ارتش آفریقای جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۶۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ترکیه به عنوان حامی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل

گرچه آفریقای جنوبی بود که برای نخستین بار طرح شکایت از رژیم صهیونیستی به اتهام نسل کشی فلسطینیان در باریکه غزه را در دیوان بین المللی دادگستری مطرح ساخت، اما طی ماه‌های اخیر کشور‌های زیادی در جهان به عنوان خواهان (یکی از طرف‌های شکایت) خود را وارد این پرونده کرده و به خوانده (اسرائیل) حمله کرده‌اند. 

به گزارش الجزیره، ترکیه به تازگی از ملحق شدن به کارزار شکایت از اسرائیل به دلیل جنایت جنگی در غزه در دیوان بین المللی دادگستری خبر داد. 

براساس بیانیه‌ای که از سوی وزارت خارجه ترکیه منتشر شده است، هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه می‌گوید که آنکارا تصمیم گرفته است به عنوان حامی از درخواست آفریقای جنوبی علیه رژیم اسرائیل در دیوان بین المللی دادگستری حمایت کند. 

این اقدام پس از آن صورت می‌گیرد که آنکارا به دلیل جنگ غزه موج گسترده‌ای از انتقادات را علیه تل آویو مطرح ساخت به طوری که رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه اسرائیل را یک دولت ترور خواند. 

براساس درخواست موقت دادگاه بین المللی دادگستری که در ماه ژانویه مطرح شد، رژیم صهیونیستی باید از هر گونه اقدامی که پیمان مربوط به نسل کشی را نقض می‌کند، اجتناب کند؛ موضوعی که رژیم صهیونیستی تاکنون کوچکترین اهمیتی به آن نداده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • ترکیه به شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل می‌پیوندد
  • ورود ترکیه به عنوان حامی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل
  • کسادی بازار لباس زنانه به دلیل گشت ارشاد
  • واکنش رئیس صدا و سیما به ممنوعیت پخش «حشاشین»
  • به اسم آزادی به کام برهنگی!
  • دشمن چگونه سعی در عرفی‌سازی بی‌حجابی در جامعه‌ دارد؟
  • ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!
  • آفریقای جنوبی: از نزدیک تحقیقات دادگاه لاهه را دنبال می‌کنیم
  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر