Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریبا متخصص با انتقاد از اینکه هنوز هم بسیاری پروتکل های بهداشتی برای جلوگیری از شیوع کرونا را رعایت نمی‌کنند و از بازیگران درخواست عکس سلفی دارند، در عین حال خاطره‌ای از مرحوم خسرو شکیبایی درباره عکس گرفتن بازیگران با مردم را روایت کرد که البته به دوران قبل از کرونا مربوط می شد.

به گزارش ایسنا، این بازیگر از دوران قرنطینه به عنوان روزهایی یاد کرد که زمان فراغتی یافته برای کارهایی که همیشه دوست داشته انجام دهد و اظهار کرد: درد مشترکی که در اثر انتشار ویروس کرونا در سراسر جهان ایجاد شد، افراد را به هم نزدیک‌تر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متخصص با تاکید بر لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی برای ممانعت از شیوع ویروس کرونا، در این زمینه یادآور شد: چندی پیش در پروژه‌ای بودیم و متاسفانه افراد زیادی نزدیک شدند که با بازیگران عکس بگیرند. در این دوران همین عکس گرفتن و نزدیک شدن‌ها که البته از روی محبت مردم هم هست، متاسفانه می‌تواند باعث انتشار بیماری شود.

او که در برنامه «دست در دست» حاضر شده بود، درگذشت فوتبالیست باسابقه کشورمان، مهرداد میناوند را تسلیت گفت و برای علیرضا انصاریان سلامتی آرزو کرد.

این بازیگر در عین حال به خاطره ای مشترک با خسرو شکیبایی در دوران قبل از کرونا اشاره کرد و گفت: در پروژه‌ای با زنده‌یاد خسرو شکیبایی همکار بودم، پس از فیلمبرداری منتظر بودیم تا به خانه برویم و در این حین مردم می‌آمدند تا عکس بگیرند. هوا سرد بود، ما هم از ۵ صبح آفیش بودیم و شرایط ویژه‌ای بود. به مرحوم شکیبایی گفتم بیایید زودتر سوار سرویس شویم که اگر بخواهیم بمانیم تا دو ساعت دیگر هم باید بایستیم و عکس بندازیم.

زنده‌یاد شکیبایی با همان لحن شیرین‌شان گفتند: اگر هزار نفر هم بیایند ما باید بایستیم و با همه عکس بگیریم. عیبی ندارد بگذار شب بشود. آن زمان من سنم کم بود ولی از حرف خودم خجالت کشیدم. از آن روز همیشه می‌ایستم و عکس می‌گیرم و همیشه این صحبت آویزه گوشم است.

او در صحبت‌های خود همچنین به علاقه داشتن به شغل پرستاری اشاره کرد و گفت: این شغل را دوست دارم و به صورت کلی از انجام هر کاری که باعث شود حال اطرافیان و مردمم خوب شود استقبال می‌کنم.

او از ایفای نقش در «بخش ویژه» در نقش یک پرستار خبر داد و گفت: در سریال «سایه تنهایی» هم در نقش یک پرستار ظاهر شدم. در دوران کرونا با واژه‌های بسیاری آشنا شدم. مثلا ما تا قبل از این دوران مگر چقدر از واژه «پروتکل» استفاده می‌کردیم. اما هیچ‌وقت نسبتی با فضای مجازی نداشته‌ام و از آن دورم به همین دلیل حاشیه کمتری برایم ایجاد شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فریبا متخصص خسرو شكيبايي همه باهم علیه کرونا خسرو شکیبایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۷۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • ببینید | چفیه انداختن دانشجویان بر مجسمه جرج واشنگتن
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • فیلم| چفیه انداختن دانشجویان بر مجسمه جرج واشنگتن
  • پخش فیلم «رابطه» با بازی خسرو شکیبایی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا
  • تفکیک امتیازات 5 مربی در تیم خبرساز
  • معرفی پنجمین سرمربی فصل تیم پرحاشیه!
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند