Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از چاروسا، حجت الاسلام اسماعیل صلواتی در خطبه های امروز شهر قلعه رئیسی ابتدا با دعوت همگان به رعایت تقوی الهی به اصول عقاید و اصل معاد و بحث جهنم و بهشت اشاره و بیان کرد: از جمله خصوصیات بهشت و جهنم قیامت این است که لذت های بهشت هم جسمانی و مادی و هم روحی و معنوی و عذاب های جهنم هم همین طور است و در قرآن کریم و لسان روایات از میوه ها و خورکی ها بهشت سخن گفتند و بالاترین لذت های بهشت همین لذت های روحی و معنوی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه قلعه رئیسی با بیان اینکه دموکرات ها و بایدن یک دام فریب برای تغییر محاسبات ایران به نام همکاری دوباره با ایران را مطرح می کنند که در واقع با تزویر و فریب در پی همان اهداف جمهوری خواهان هستند تاکیدک کرد: در مرحله اول با کاهش تنش ها و کاهش درگیری منطقه ای با ایران و لغو ممنوعیت سفر ازایران به آمریکا و کاهش تحریم های نمادین مقامات مثل ظریف در مقابل حملات نیابتی به نیروهای آمریکایی باید متوقف شود و در مراحل بعدی با رایزنی و واسطه ها و مذاکرات دو مسیره این نقشه را دنبال می کنند.

وی افزود: طبق نقشه بایدن برجام نیاز به یک توافق مکمل دارد که می خواهد سیاست های منطقه ایران و برنامه موشکی را متوقف کند در واقع آمریکای ترامپ با آمریکای بایدن در ماهیت تقابل با ایران انقلابی هیچگونه تفاوتی ندارد حقیقتا بایدن در راهبردهایش همان ترامپ ودر تاکتیک هایش همان اوباماست.

صلواتی با بیان اینکه طبق این گزارشات و برنامه ها و طرح هایی که به بایدن ارایه می شود تمرکز آمریکا روی انتخابات ۱۴۰۰ است تصریح کرد: آمریکا به دنبال جلوگیری از انتخابات سالم و امن و پرشور و به دنبال جلوگیری از انتخاب یک چهره کارآمد و انقلابی و ولایی است هم آمریکا و آمریکا باورها و غرب گراها می خواهند دولت جوان و حزب اللهی تشکیل نشود و سیاست خودشان را با همین مبنا تنظیم می کنند و با ابزار مختلف رسانه ای و شبکه های اجتماعی و ماهواره ای و با ایجاد شیوهای مختلف از جمله دو قطب های کاذب معیشت و امنیت و سلامت و اشتغال و با تحریف حقایق به دنبال گزینه غرب گرا و لیبرال و ناکارآمد هستند و با شیوه های مختلف با ایجاد اختلاف و با ایجاد شبهه و تخریب نهادهای انقلابی و با تاثیرگذاری بر افکار عمومی فضای جامعه را به سمت غرب گراها هدایت می کنند.

خطیب جمعه قلعه رئیسی به سفر نماینده کهگیلویه به چاروسا اشاره و بیان کرد: از نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی که به منطقه چاروسا آمدند و با مردم دیدار داشتند و مشکلات مردم را بررسی و برای حل مشکلات مردم تلاش نمودند تقدیر و تشکر می کنم اما حقیقتا انتظار است ایشان بعنوان نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی از این ظرفیت نمایندگی برای حل مشکلات ورزشگاه شهر قلعه رئیسی و دهستان شوتاور و جاورده، تکمیل دارالقران، مشکل گاز رسانی به روستاها که با تاخیر و حرکت لاک پشت وار انجام می شود، برای حل مشکلات درمانگاه قلعه رئیسی، قطعی مکرر برق و اینترنت و خطوط تلفن همراه و ثابت، مشکل ایستگاه برق واشتعال جوانان ورونق کشاورزی و برای حاکم شدن تفکر مدیران انقلابی و جهادی و ولایی و بسیجی در ادارات و نهادها چاره اندیشی کند.

صلواتی اظهار داشت: امروز می بینیم در هر نهاد و اداره ای که مدیر جهادی و انقلابی و ولایی و مومن باشد شاهد پیشرفت و خلاقیت و حل مشکل مردم و کاهش آسیب های اجتماعی هستیم ان شاءالله این آرزوها با تحقق دولت جوان و حزب اللهی محقق می شوند.

امام جمعه قلعه رئیسی با بیان اینکه مسئولان از اینکه مشکلات مردم چاروسا حل شود خوشحال باشندعنوان کرد: اینکه رئیس دادگاه عمومی منطقه از ظرفیت مدعی العمومی در جهت احقاق حق مردم و برای جلوگیری از تضییع بیت المال و به جهت امید آفرینی برای نسل جوان از مدیران کل به منطقه دعوت می کند و از این طریق مشکلات مردم راحل می کند و امیدها را زنده می کند و پروژه تعطیل شده را با فعال می کند و ناکارآمدی شما را جبران می کند این قابل تحسین و تشویق است و شما باید خوشحال و قدردان باشید این یعنی توسعه و انقلابی گری این یعنی خدمت صادقانه به مردم است.

وی افزود: هرکس دلسوز مردم چاروساست و می خواهد به مردم چاروسا خدمت کند از پروژه دره خواجه و جاده ارتباطی قلعه رئیسی به روستای پاتاوه بازدید نماید و ببیند چقدرشان مردم چاروسا خورد شد وغارت بیت المال و ماست مالی کردن را ببنید وبرای این دردهای بر پیکره چاروسا چاره اندیشی کند و واقعیت این است بعضی مدیران کل آنچنان صندلی شان محکم است که نه تنها با تماس بخشدار تکان نمی خورند بلکه باید چاره ی دیگر اندیشید و همگان بدانیم مشکلات کهگیلویه بزرگ با شعار درست نمی شود با نگاه جناحی و سیاسی حل نمی شود و مشکلات کهگیلویه بزرگ با استفاده از همه ظرفیت ها و با استفاده از نخبگان و مدیران جهادی و انقلابی و ولایی و تلاش شبانه روزی و روحیه جهادی حل می شود.

صلواتی به مصوبات اخیر مجلس اشاره و با تقدیر از این مصوبات که لازمه حلال مشکلات مردم هستند و از این رویکرد اصلاحی و تحولی مجلس در ساختار بودجه که نگاه مردمی داشته صمیمانه تقدیر و تشکر می کنیم.

رئیس شورای فرهنگ عمومی چاروسا به آغاز دهه فجر و 43سالگرد نظام اسلامی اشاره و بیان کرد: در برابر انقلاب ما سه جبهه گشوده شده است که جبهه اول مبارزه و میدان جهاد ملت بزرگ ما و جبهه تمدنی است و در یک طرف جهان گسسته از آسمان و منقطع از دین و معنویت است، جبهه دوم مقابله با جریان فکری غرب گرا و شیفتگان تمدن روبه انحطاط غرب است و آنانی که نگاهشان به سالام حداقلی و اساسا تحقق حاکمیت اسلام را امری ناممکن می دانند.

وی یادآور شد: جبهه سوم کسانی هستند که به علت ضعف بنیه فکری و یا به جهت گرفتاری آمدن به چرب و شیرین دنیا دست دست از آرمان هایی که برای آن مبارزه کرده شسته اند با در گوشه ای به انزوا رفته اند و فقدان معرفت و بصیرت از یک سوء و نداشتن استقامت از سوی دیگر دو علت عمده پشیمانی و بریدن هاست و متاسفانه میدان عملیات و سربازان هر سه جبهه در گستره کشور انقلابی ایران و حتی در سطوح مختلف مسیئولیت حضور دارند و فعال هستند و خط اصلی یعنی نفوذ همین جا است.

انتهای پیام/82021

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی رئیس دادگستری امام جمعه آمریکا مشکلات مردم مردم چاروسا قلعه رئیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۸۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلاحت پیشه: هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران

آفتاب‌‌نیوز :

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، نماینده ادوار مجلس و استاد علوم سیاسی در گفتگو با هم‌میهن به تشریح و بررسی تأخیر در ایجاد گشت ارشاد واقعی مسئولان پرداخت.

مشروح این گفتگو را در ادامه می خوانید؛

* یکی از وعده‌های ابراهیم رئیسی تشکیل گشت ارشاد مسئولان بوده است؛ نظرتان درباره عملکرد دولت در رابطه با ایجاد گشت ارشاد مسئولان چیست؟

مقایسه دو گشت ارشاد حاکی از آن است که دو بار این طرح شکست خورده است و هر دو شکست جزو موضوعات منفی کارنامه دولت است. گشت ارشاد عفاف و حجاب بدون قانون، کار خود را انجام می‌دهد. وقتی قانون وجود ندارد مردم در بلاتکلیفی دچار ظلم می‌شوند. متاسفانه اصرار جدی نیز در این رابطه صورت گرفته درحالی‌که هنوز لایحه حجاب و عفاف تعیین‌تکلیف نشده عده‌ای بدون پشتوانه قانونی در حال وارد آوردن فشار بر مردم هستند.

خبرهای مرتبط
اصولگرایانِ منتقد «گشت ارشاد»، تغییر موضع داده اند؟ /دولت رئیسی همچنان مدافع رویکردهای تند و سلبی در موضوع حجاب
تکرار حمایت های دولت از گشت ارشاد /تا تصویب نهایی لایحه عفاف و حجاب، پلیس به وظایف خود عمل خواهد کرد
شبکه قدرت، اجازه گشت ارشاد مدیران را به رئیسی نمی دهد /خود او هم صاحب نفوذ نیست
گشت دوم مربوط به فساد و سوءاستفاده‌های اقتصادی است که در سکوت دچار شکست شده است. چند پرونده عمده مانند پرونده معروف به باغ گیلاس در اُزگُل است. پرونده دیگر چای دبش است که رئیس قوه قضائیه اعلام کرد کسی در این رابطه به دستگاه عدلیه معرفی نشده است درحالی‌که قبل از آن اعلام شد احتمالاً ۶۰ نفر در این پرونده دچار اهمال شده باشند.

اما به نظر می‎آید هیچ پیگیری‌ای صورت نگرفت و مسائل دیگر نیز در این رابطه مطرح شد. بنابراین در زمینه گشت ارشاد مدیران نیز کارنامه موفقی وجود ندارد، یا آن‌گونه که تبلیغات گسترده‌ای در بحث گشت ارشاد حجاب صورت گرفته، شفافیت اعتمادسازی در مورد گشت ارشاد مدیران انجام نشده و آنچه می‌بینیم نوعی لاپوشانی است. به هر حال در مواردی که تخلف وجود دارد، خلاف‌واقع‌هایی صورت گرفته و از اسامی مقدس سوءاستفاده شده است؛ از استفاده اسامی چهارده معصوم در چای دبش گرفته تا عناوین مذهبی در موضوع باغ اُزگُل.

* دولت دستگیری برخی از مدیران میانی و رده پایین را در راستای گشت ارشاد مسئولان گزارش کرده است. این گزارش‌ها را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

شاهد آن هستیم که نه‌تنها گشت ارشاد کارکرد نداشته و گزارش شفافی ارائه نشد، بلکه لاپوشانی هم صورت گرفته است. واقعیت این است که مردم این موارد را درک می‌کنند و مواردی که مسائل ایضایی بدون محفل قانونی صورت می‌گیرد اما در مواردی که به حقوق ملت مربوط است برخورد شفاف، جدی و قانونی صورت نمی‌گیرد. معتقدم بسیاری از وظایف قانونی دولت در پرداختنِ حقوق مردم، تحت‌الشعاع شرایطی قرار دارد که ارشاد غیرقانونی صورت می‌گیرد. بزرگترین ضربه به اعتماد و امنیت یک کشور زمانی زده می‌شود که قوانین یک کشور فقط برای مردم نوشته شود. متاسفانه شاهدیم که در برخی موارد که قانون هم وجود دارد، زور قانون به صاحبان قدرت نمی‌رسد اما برای بخشی از مردم، برخوردکنندگان خود را از قانون بالاتر می‌بینند.

* به نظر شما اگر قرار باشد گشت ارشاد مسئولان به صورت واقعی راه‌اندازی شود چه موضوعاتی باید مورد توجه قرار گیرد؟

مفهوم ارشاد، وجه جدی روشنگری و شفاف‌سازی است. ارشاد نوعی برخورد است که همزمان منجر به نوعی تعلیم و تربیت عمومی می‌شود. اگر گشت ارشاد مقابله با فساد صورت گرفته پس باید با ارائه گزارش آشکارِ آن به مردم جلب اعتماد مردم انجام شود و از سوی دیگر نقش پیشگیرانه در مقابل فسادهای بیشتر را داشته باشد. ولی متاسفانه هنوز گزارش مشخص و روشنی در این رابطه وجود ندارد و در مواردی نیز خارج از گشت ارشاد حکومتی توسط برخی از رسانه‌ها خبر از فساد داده می‌شود.

در این موارد متاسفانه دولت نه‌تنها به وظیفه ارشادی خود عمل نمی‌کند بلکه دستگاه‌های مختلف به سمت لاپوشانی حرکت کرده و این پرونده‌ها را مشمول قاعده زمان می‌کنند. مشمول قاعده زمان شدن این پرونده‌ها دو وجه دارد؛ بخشی از آن شامل مسائل حقوقی شده و اگر پرونده بعد از زمان مشخص بررسی نشود، عملاً امکان پیگرد قضایی برای بررسی آن وجود ندارد. ولی مد نظر من؛ مشمول قاعده زمانی از نظر فراموش کردن نزد اذهان عمومی است.

عده‌ای بر این عقیده‌اند که اگر موضوعی مطرح نشده و از دستور اخبار خارج شود، از محل توجه مردم نیز دور می‌شود درحالی‌که انباشته شدن پرونده‌های فساد در حال بررسی یا غیرشفاف، به افکار عمومی در جامعه ضربه می‌زند.

* حکومت ما برای شروع این گشت ارشاد باید از کدام نهاد شروع کند؟

هر پرونده فسادی سه ضلع اصلی دارد؛ اول کسانی که سوءاستفاده مالی می‌کنند و در رأس هرم قرار دارند. گروه دوم لابی‌گر یا دلال این افراد هستند و این افراد سوءاستفاده‌گر را به امتیازات موجود به‌ویژه رانت‌های دولتی وصل می‌کنند. دسته سوم، افراد نزدیک به قدرت هستند که از طریق دلال‌ها به مختلسین ربط پیدا می‌کنند. اگر نگاهی به مجموعه پرونده‌های بزرگ ایران داشته باشیم که جمع آنها به ده‌ها میلیارد دلار براساس نرخ روز می‌رسد، این سه ضلع در آن وجود دارد.

متاسفانه در گذشته به‌طور عمده رأس هرم (اختلاس‌گران) مورد مجازات قرار گرفتند و مجازات لابی‌ها یا افراد قدرتمند که اُلیگارشی قدرت را شکل داده‌اند، شفاف نبوده است. اما مهم این است که سرنوشت پول‌های اختلاس‌شده هم مشخص نشده است. مبلغ برخی از پول‌های اختلاس‌شده (از دهه ۷۰ به بعد) بیش از بودجه اعتبارات عمرانی آن سال بوده است اما سرنوشت این پول‌ها مشخص نشده است.

باید با سه ضلع مثلث برخورد شود. گاهی اسامی خاصی مطرح می‌شود که یا آنها مجازات می‌شوند یا مجازات‌شان در گذر زمان محو می‌شود. اما نتیجه عدم برخورد با فساد شکل‌گیری اُلیگارشی قدرت و ثروت است؛ اُلیگارشی‌ای که صاحبان قدرت و ثروت شکل می‌دهند و می‌بینیم که عملاً این موضوع فساد و مثلث فاسد را بیمه می‌کند.

* یک سال دیگر انتخابات ریاست‌جمهوری است و راه‌اندازی گشت ارشاد مدیران یکی از وعده‌های آقای رئیسی بوده است. عدم به نتیجه رسیدن و حتی مشخص و شفاف نشدن ابعاد پیگیری آن در کشور، چه تاثیری بر جامعه دارد و چه نتیجه‌ای برای این دولت و آقای رئیسی رقم می‎زند؟

دولتمردان فکر نکنند که مردم این وعده‌ها را فراموش می‌کنند، مردم هیچ وعده‌ای را فراموش نمی‌کنند؛ به‌ویژه وعده‌های مقابله با فساد. تجربه نشان داده که بخش اعظم فسادخیزی‌ها در کشور ناشی از اصرار دولت‌ها بر حفظ شرایط است. به‌طور مشخص چندنرخی بودن ارز در کشور یکی از عوامل فساد است.

در سال ۱۴۰۲ میزان ارزی که با رقم غیرآزاد توزیع شده، حدود ۶۹ میلیارد دلار است. در حقیقت ۶۹ میلیارد دلار را دولت در ردیف‌های مختلف توزیع کرده است که کل این رقم‌ها پایین‌تر از نرخ ارز آزاد در بازار است. در حال حاضر دلار ۲۸۸۰۰ تا ۴۲۰۰۰ تومان وجود دارد اما نرخ ارز در بازار آزاد فراتر از این ارقام است. این اصرار بر چندنرخی بودن ارز، بیشترین سود را به رانت‌خواران بخشیده است. تاکید می‌کنم این به معنای گزارش یک فساد نیست بلکه گزارش زمینه فساد است.

* آیا دولت سیزدهم توانایی راه‌اندازی گشت ارشاد مدیران را دارد؟

معتقدم که دولت رئیسی برخلاف ادعاهای اولیه زودتر از دولت‌های گذشته در مقابل اُلیگارشی قدرت و ثروت دچار ناکارآمدی شد.

دیگر خبرها

  • ابراهیم رئیسی دوباره از «گشت ارشاد مدیران» گفت؛ در دستور باشد!
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران باید در دستورکار وزرا باشد
  • رئیسی : گشت ارشاد مدیران در دستور کار وزرا باشد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزیران باشد / خیزش دانشجویان و نخبگان غربی با اعمال خشونت خاموش نمی‌شود
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • «گشت ارشاد مدیران»؛ یک وعده شبه احمدی نژادی دیگر در دولت رئیسی /فسادها و تخلفات در سکوت فراموش می‌شوند؟
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران
  • فلاحت پیشه: هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران