Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مهدی وحید دستجردی؛ متخصص مغز و اعصاب با حضور در برنامه در انتهای الوند از شبکه دو سیما در مورد رابطه کرونا با مغز توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش قدس آنلاین در ادامه مهم ترین بخش این گفت و گو را می خوانیم.

♦بیماری کرونا در بسیاری از افراد بی علامت است و فقط فرد ناقل می شود و بیماری را به راحتی انتقال می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

♦در زمان شیوع یک بیماری وجود هر نشانه ای را باید به همان بیماری که در جامعه اپیدمی شده است نسبت دهیم. در حال حاضر نباید فرد با این تصور که یک سرما خوردگی ساده مانند سال های قبل بیمار شده است، بلکه باید صد درصد کرونا فرض شود.

♦فرد بدون علامتی که می داند در جای خطرناک بدون رعایت کامل پروتکل های بهداشتی قرار گرفته باید 14 روز خود را قرنطینه کند و حتی در خانه نیز از ماسک استفاده کند و با سایر اعضای خانواده غذا میل نکند.

♦تعداد زیادی از افراد با سکته مغزی به پزشک مراجعه می کنند و بعد از تست متوجه مبتلا شدن به کرونا می شوند؛ زیرا کرونا گاهی بدون بروز کوچک ترین علامتی مغز را درگیر و فرد دچار سکته مغزی می شود.

♦بی حس یا ضعیف شدن قسمتی از بدن، اختلال گفتاری، عدم تعادل و سرگیجه علائم معمول سکته مغزی است.

♦سردرد های غیر معمول نیز می تواند نشانه ای از کرونا باشد و باید به پزشک مراجعه شود.

♦گاهی یک سمت صورت ضعیف می شود و شروع به فلج شدن می کند، در برخی از افراد نیز حس درد و بی حسی است که این موارد باید به صورت اورژانسی به پزشک مراجعه کند.

♦ماسک به هیچ وجه اکسیژن را پایین نمی آورد و این یک تفکر کاملا اشتباه است.

منبع: خبرنیوز

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سکته مغزی کرونا سکته مغزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۸۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن

خواه آخرین وعده غذایی خود را آخر شب بخورید و یا تا لحظه خواب در حال رفت و آمد به سمت یخچال باشید، این پرخوری های آخر شب ممکن است به چیزی بیش از سنگینی معده در طول زمان منجر شود. تحقیقات نشان می دهد که غذاخوردن قبل از خواب می تواند عوارض جانبی بی شماری بر همه چیز از جمله وزن و عملکرد شما در محل کار داشته باشد.

چربی کمتری می سوزانید

به گزارش نمناک، اگر می خواهید وزن خود را کاهش دهید، ممکن است بخواهید قبل از خواب میان وعده های سبک بخورید اما مطالعات در یک گروه 6 نفره بالای 50 سال نشان می دهد؛ کسانی که یک وعده غذایی قبل از خواب می خورند چربی کمتری در مقایسه با کسانی که وعده غذایی خود را چند ساعت زودتر می خوردند، می سوزانند، علارقم اینکه میزان مصرف کالری و فعالیت بدنی هر دو گروه برابر است.

دچار وزن اضافه میشوید

اگر نمی توانید وزن خود را کاهش دهید، شام خود را زودتر بخورید. افرادی که شام خود را به جای ساعت 6، ساعت 10 می خورند، به احتمال زیاد به مشکلات عدم تحمل گلوکز و کاهش اکسیداسیون چربی دچار می شوند. پرخوری قبل از خواب خطر چاقی و سندرم متابولیک را افزایش می دهد.

احتمال ابتلا به سندرم متابولیک در شما بالا میرود

سندرم متابولیک باعث افزایش چربی دور شکم، فشار خون، قند خون، کلسترول، احتمال ابتلا به دیابت نوع 2، بیماری قلبی و سکته مغزی می شود.

مطالعه ای بر روی گروهی از بزرگسالان بین 40 تا 54 سال نشان داد زنانی که قبل از خواب شام می خورند، بیشتر دچار سندرم متابولیک می شوند. همچنین این آزمایش نشان داد که زنان و مردانی که قبل از خواب پرخوری می کنند سطح تری گلیسیرید و کلسترول آن ها بالاتر از حد طبیعی است.

دچار اختلال خواب خواهید شد

وعده های غذایی آخر شب و خستگی صبحگاهی بیش از آن چه که شما فکر کنید به یکدیگر پیوند خورده اند. مطالعه ای بر روی 52 نفر نشان داد افرادی که قبل از خواب پرخوری می کنند در مقایسه با کسانی که چند ساعت قبل از خواب شام خود را می خورند، بیشتر از اختلال خواب رنج می برند و کم تر می خوابند.

عملکرد شما ضعیف می شود

پر خوری قبل از خواب فقط روی وزن شما تاثیر نمی گذارد. افرادی که شب قبل از خواب غذای ناسالم می خورند، بیشتر دچار مشکلات جسمی از جمله سر درد و اسهال در روز بعد می شوند و در نتیجه عملکرد پایین تری در محل کار خود دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست