Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آستانه برگزاری سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر در پیامی به اهالی تئاتر، این هنر را عرصه‌ای برای ترسیم و تجسم خردمندی دانست.

سید مجتبی حسینی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر در آستانه برگزاری این رویداد نوشت:


«هوالجمیل
«رویدادهای هنر» به روایت روزگار خویش، متعهدند و هنرمندان، مورّخان سلیمی هستند که نفس‌ به نفس، در آیینه‌ی آثارشان، زایای زیبایی‌ها و زشتی‌زُدای عصر خویش‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دقیقه‌ها و دغدغه‌های این معاصرت، میراث بی‌زوالی‌ست که دیروز و امروز را به فردا گزارش می‌کند که انسان به اوراق و اوراد هنر، قرن‌ها، به آگاهی زیسته و به مصادره‌ی فضیلت‌ها کوشیده است.
تئاتر، ترسیم‌ و تجسّم این خردمندی است. کهن‌هنری که به نقش و نطق و نور و نوا، گریزگاه دانایی و صحنه‌ی مسئولیت فردی و اجتماعی‌ست. کوهساری مرتفع که به پژواک راستی و رستگاری در گفتگوست و در هول شدائد و بیم بلایا، بشارت‌گوی امید و نوید بوده است. این جان‌آگاهی و حکمت، سرشت و سرنوشتی سزاوار برای هنرمند رقم می‌زند که نکته به نکته در جهان خویش و دیگران، جویای خوش‌احوالی و تعالی انسان باشد که مقصد و مقصود هنر، نمایش جلال و جمال آدم خلیفه‌الله‌ست. مقصور کردن توان تئاتر در طرح موضوعات محدود، جفای به تئاتر است که ناگفته آشکارست که هنر دردجوی و درمان‌بخش است.
سی و نهمین دوره‌ی جشنواره‌ی تئاتر فجر در هنگامه‌ای به وقوع می‌پیوندد که انسان رنجور از کرونا، دیگرگونه‌زیستنی را تجربه می‌کند که به دوری، ناگزیر و به چاره‌جویی این بلا حیران است. در چنین احوالی، تئاتر به تداوم حیات می‌اندیشد و به اشتیاق و به دشواری، مرهم مردمانی‌ست که آرزومندانه چشم در چشم هنرمندان داشته‌اند که بوی بهبود ز اوضاع جهان بشنوند.
به سزاواری ستایش‌گر فرهیختگان هنرمندی هستم که در خجسته‌روزگار فجر، به کیمیای هنر، سلامت خویش را به سعادت مخاطبان خویش پیوند زده‌اند و رسم و رسالت هنر را زنده نگاه داشتند و با فروتنی ثناگوی متولیان شریفی هستم که به جد و جهد ‌و با بسیار مراقبت‌ها و با تدارک و نواندیشی‌های اجرایی، امروز را غنیمت دانستند و آزمون خدمت خویش را برومند و آبرومند پشت سر گذاردند. به این جد و جهد از آن رو ایمان دارم که علاوه بر همه‌ی این سخت‌کوشی‌ها و تدارک، به مرور تجربیات دور و نزدیک جهان و شناسایی شایسته‌ترین شیوه‌های اجرایی، قدم از قدم برداشتیم و اکنون سربلندیم که بیش از بضاعت خویش به هموار کردن راه در پیش هنرمندان ارجمند کوشیده‌ایم که به هر مایه امیدواریم مقبول پروردگار هنر و مطلوب این روزگار باشد.»

سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر به دبیری حسین مسافر آستانه از فردا 11 بهمن آغاز به کار می‌کند. نشانی سایت جشنواره www.fitf.ir است.

---

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سی و نهمین تئاتر فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۸۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، محمد مهدی اسماعیلی عصر سه‌شنبه در پیامی تصویری به هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه «طنز پهلو» در فومن زادگاه «مرحوم کیومرث صابری» عنوان کرد: مرحوم صابری فومنی روزنامه‌نگار و چهره ای رسانه ای و مولف بود، مولفی که فصل نوینی در فعالیت‌های کاری خود باز و آغاز کرد.

وی تصریح کرد: صابری فومنی هنرمند و روزنامه نگاری بود که با ایمان و رعایت مرزهای اخلاق، طنز را در حوزه اجتماعی و سیاسی وارد جریان رسانه ای کشور کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: آنگونه که دوران طنز را می توان به ۲ دوره قبل و بعد از صابری تقسیم کردو امروز پس از صابری هنوز طنز در کشور ما تقویت نشده است و تا جایگاهی که صابری داشت و برای این هنر ایجاد کرده بود، فاصله بسیار دارد.

هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه «طنز پهلو» همزمان با ۱۱ اردیبهشت سال‌مرگ مرحوم «کیومرث صابری فومنی» ادیب و طنزپرداز معاصر و خالق نشریه «گل آقا» در زادگاه وی شهر فومن برگزار شد.

دبیر جشنواره ملی طنز و رسانه (طنز پهلو) هم  در این مراسم گفت: هزار و ۱۲۹ اثر در پنج قالب شعر، داستان، کاریکاتور، کارتون، نثر و چند رسانه‌ای و طنز مطبوعاتی به هشتمین‌جشنواره ملی طنز و رسانه ارسال شد.

عباس حسین نژاد افزود : این درحالی است که سال گذشته ۴۶۲ اثر به جشنواره ارسال شده بود.

وی ادامه داد: بیشترین آثار ارسالی از استان تهران بود و استان‌گیلان هم از این نظر در رتبه ششم قرار دارد.

به گفته وی، ۱۲۱ رسانه رسمی در این جشنواره شرکت کردند که از این‌تعداد ۴۴۸ رسانه ثبت شده و ۶۸۱ رسانه شخصی بودند.

وی ادامه داد: طی توافقی با امور رسانه ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تشکیل کلاسهای آموزشی ویژه مطبوعات و رسانه ها اعلام آمادگی کرده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اهمیت دوچندان صنعت نفت با فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دورود منصوب شد
  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • جزئیاتی از طرح‌های مطالعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • ۱۰نظرسنجی مربوط به پیمایش حجاب انجام شده/احیای مرکز طرح‌های ملی
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • انتشار فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران