Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیدموسی خادمی جمعه شب در نشست خبری برنامه های کنگره ۶ هزار و ۳۰۰ شهید لرستان افزود: تمام امکانات دولتی برای برگزاری این کنگره به کار گرفته شده اما سیاست ما مردمی کردن این کنگره است بنابراین و ابزار و روشهای آن را دنبال می کنیم ت جوشش مردمی ایجاد شود.

وی با بیان اینکه منابع ملی برای این کنگره تعریف خواهد شد اظهار داشت: به طور کامل برنامه و برآوردها انجام شده است که امید می رود مشکلی در خصوص برگزاری این رویداد ایجاد نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار لرستان گفت: انتظار می رود این کنگره بتواند یاد و نام شهدا را بیشتر در استان زنده و به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کمک کند تا جوانان بیش از پیش با این مقوله آشنا شوند.

خادمی ادامه داد: برای رسیدن به اهداف و سیاست های این کنگره از همه توانمندی ها، امکانات ملی و استانی استفاده می کنیم و آنچه که هزینه می شود از جنس هزینه های پایدار و سرمایه گذاری برای تولید این فرهنگ است.

استاندار لرستان گفت: یکی از سیاست های برگزارکنندگان این کنگره، توجه به قشر جوان به عنوان مخاطب این رویداد و همچنین تولید آثار فاخر فرهنگی در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت است.

خادمی تصریح کرد: تمامی دستگاه های دولتی در راستای برگزاری این کنگره مشارکت خواهند کرد و طراحی و تصویب برنامه ها در کمیته های مربوطه صورت گرفت.

وی با تاکید بر استفاده از تمامی ظرفیت های بزرگ انسانی برای برگزاری این کنگره اظهار داشت: باتوجه به اینکه بسیاری از فعالیت های دستگاه های اجرایی در این راستا است باید اقدامات فرهنگی و اجتماعی ادارات را به سمت برگزاری کنگره هدایت کنیم.

کنگره شهدا گنجینه ارزشمندی است

حجت الاسلام و المسلمین سیداحمد شاهرخی نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد نیز در این نشست خبری گفت: این کنگره با تشکیل ۲۲ کمیته، ۲۱۷ برنامه و ۴۳ هزار و ۳۳۶ اقدام انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: کنگره شهدا گنجینه ارزشمند و گرانبهایی است که باید در آن، دُرها را پیدا و به جامعه معرفی کنیم.

وی اظهار داشت: امکانات دولتی و مردمی فراوانی در لرستان است و جوانان انقلابی و گروههای جهادی، سرمایه های اولیه برگزاری این کنگره و محل اتکا هستند.

نماینده ولی فقیه در لرستان ادامه داد: همه باید تلاش کنند تمام فعالیت های فرهنگی، علمی، پژوهشی، اجتماعی، جهادی و انقلابی در قالب این کنگره اجرا شود.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی گفت: باید در قالب این کنگره نشان داد در بمباران اتمی هیروشیما جمع زیادی با هم در اثر بمباران استکبار جهانی کشته و ۶ هزار و ۳۰۰ جوان لرستانی نیز در طول هشت سال دفاع مقدس  با حضور در جبهه و نبرد با دشمن شهید شدند بنابراین باید نشان دهیم شهدای ما با بمباران هیروشیما متفاوت هستند.

وی تصریح کرد: محل اقامت جمعی از شهدای جنگ تحمیلی یک هزار کیلومتر از جنگ دور بوده است و آسیبی به آنها وارد نمی شد اما برای دفاع از دین آمدند و در جبهه ها شهید شدند.

برگزاری کنگره ملی شهدا در سال ۱۴۰۰

سردارمرتضیک شکولی دبیرکل ستاد کنگره ملی۶ هزار و ۳۰۰ شهید و فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان نیز گفت: بعد از جنگ تحمیلی، فراغتی ایجاد شد و مردم به تاسی از مراسم سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) به فکر تجلیل از شهدا افتادند.

وی افزود: اما چون الگویی برای این موضوع نداشتند ابتکاراتی داشتند که هر کدام به شیوه ای خاص این مراسم را برگزار می کردند.

وی اظهار داشت: در نهایت ۲۶ سال قبل اولین کنگره شهدا در قم برگزار شد که بسیار مورد استقبال مردم و فرهیختگان، دانشگاهیان و روحانیون قرار گرفت و بنا شد هر ۱۰ سال یکبار این کنگره با اقتضائات بومی اما با همان ساختار برگزار شود.

سردار کشکولی گفت: سال ۱۳۸۳ اولین کنگره شهدا در لرستان برگزار شد و امسال تصمیم گرفتیم با برنامه ریزی دقیق، پایان سال ۱۴۰۰ یا اوایل سال ۱۴۰۱ برای دومین بار در استان برگزار شود.

وی ادامه داد: تولیدات ماندگار فرهنگی مانند کتاب، فیلم، سرود، ساخت آثار ماندگار نمادین، تحقیقات علمی و پژوهشی، بازدید و گردهمایی ها، برگزاری همایش و جشنواره های متعدد در سطح استان، تبلیغات و فضاسازی محیطی، برگزاری نمایشگاه ها، نام‌گذاری معابر و خیابان ها، معرفی نقش استان در جنگ تحمیلی، برگزاری مسابقات هنری و ورزشی، جمع آوری اسناد و آثار شهدای دفاع مقدس، فعالیت در فضای مجازی، انعکاس مطبوعاتی و رسانه ای، ارائه خدمات اجتماعی و محرومیت زدایی از برنامه های ۱۴ گانه در راستای برگزاری این کنگره است.

وی ادامه داد: هنوز بخش بسیاری از اسناد و آثار شهدا جمع آوری نشده است که امید می رود بتوان از طریق این کنگره آثار شهدا را به صورت جدی جمع آوری کرد.

سردار کشکولی اظهار داشت: ارتش در هر یگان کنگره برگزار می کند، ۲۳ قشر از جمله دانش آموزان، دانشجویان، کارگران و کشاورزان نیز هر کدام کنگره خاص خود را خواهند داشت چراکه تمامی این اقشار شهدایی را تقدیم کرده اند.

وی ادامه داد: کنگره شهدا پاسخ مثبتی برای شئونات زندگی است و امید می رود بتواند به عنوان سرچشمه ای، مشکلات اجتماعی و فرهنگی استان را با آن حل کرد.

برچسب‌ها استانداری لرستان لرستان امام جمعه خرم آباد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری لرستان لرستان امام جمعه خرم آباد استانداری لرستان لرستان امام جمعه خرم آباد اخبار کنکور برگزاری این کنگره کنگره شهدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۰۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود

محمدعلی عزت زاده دبیر اجرایی نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا به برگزاری این رویداد توسط انجمن ایران شناسی اشاره کرد و گفت: این انجمن نخستین انجمن علمی در این حوزه است که در سال ۱۳۲۴ توسط دکتر پورداود تأسیس شد. بعد از یک وقفه دوباره این انجمن از از سال ۱۳۹۶ و با همت دکتر محمود جعفری دهقی فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

وی ادامه داد: برگزاری کنگره‌ها و همایش‌های علمی مهم‌ترین کاری است که انجمن‌های علمی و سازمان‌های مردم نهاد برگزار می‌کنند و در این خصوص انجمن علمی ایران شناسی هم بر آن شد تا با توجه به شعبه‌هایی که در سراسر ایران دارد این رویداد را به صورت متمرکز در تهران آغاز کند.

به گفته دبیر اجرایی کنگره ملی ایران شناسی؛ ارزیابی مکاتب ایران‌شناسی، زبان‌ها و گویش‌های ایرانی، متون ادب فارسی، جغرافیا و تاریخ ایران، فرهنگ و هویت ایرانی، مطالعات اجتماعی، محیط زیست، باستان‌شناسی، هنر و معماری و ادبیات تطبیقی، محور‌های این کنگره خواهد بود که در این خصوص سخنرانان به ایراد سخن می‌پردازند.
عزت زاده در خصوص روند برگزاری کنگره افزود: در روز برگزاری که در تاریخ پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود در مجموع ۴۱ سخنرانی تعریف شده است که ۳۳ سخنرانی آن در ۷ نشست تخصصی تعریف شده است و ۴ سخنرانی درمراسم افتتاح و ۴ سخنرانی هم در مراسم پایانی آن برنامه ریزی شده است.

وی با اشاره به اینکه تعداد ۱۱۲ چکیده به دبیرخانه ارسال شده است، گفت: از مجموع این تعداد آثار رسیده، ۸۱ چکیده توسط داوران پذیرفته شد که تعدادی از آن‌ها برای سخنرانی، تعدادی برای چاپ و تعدادی هم جهت انتشار در پوستر انتخاب شدند.

وی در خصوص برگزاری این رویداد در سال‌های آتی افزود: از آن جایی که ایران شناسی، مهمترین علمی است که ایران امروز به آن نیاز دارد و باید برای احیای هویت ملی گمشده خود نهایت تلاش را کنیم. در این مسیر آموزش و پژوهش حرف اول را می‌زند و انجمن ایران شناسی در نظر دارد تا در سال اینده این کنگره را به صورت بین المللی برگزار کند و حتی فرصتی را فراهم کنیم تا در شهر‌های مختلف آن را برگزار کنیم.

گفتنی است؛ نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت توسط انجمن ایران شناسی در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری یادواره ۷۲۸شهید والامقام شهرستان سلماس 
  • برگزاری اجلاسیه شهدا و رزمندگان شهرستان بهمئی
  • جزئیات برگزاری پنجمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع)
  • یادواره شهدای معلم شهرستان دیر برگزار شد
  • ۱۰۶۶ ختم قرآن به نیت شهدای قوچان انجام خواهد شد
  • برگزاری هشتمین کنگره علمی جشنواره خوارزمی در کاشان
  • یادواره شهدای اردیبهشت ماه قزوین برگزار می‌شود
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود
  • یادواره شهدای روستای ارکان بجنورد