Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده دانشگاه علوم پزشکی ارتش گفت: پادگان‌های ما به لحاظ ابتلا به کرونا، اَمن‌ترین محل‌ها هستند، و تمام قواعد بهداشتی در پادگان‌های ما رعایت می‌شود. امیر سرتیپ دوم پزشک رامین حمیدی‌فراهانی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران در خدمات رسانی به مردم در شرایط بیماری کرونا، گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران قبل از اعلام رسمی شیوع کرونا در کشور، آمادگی‌های خود را بر اساس وظیفه ذاتی که حالت آماده‌باش در شرایط خطر به خود قرار می‌گیرد، تقویت کرد و سلسه مراتب ارتش، معاونت محترم بهداشت و درمان این مأموریت را داشتند و از وقتی که زمزمه‌هایی دراین رابطه در چین نسبت به شیوع بیماری ویروسی کرونا شنیده شد، ابلاغ آماده‌ باش را دریافت کریدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرمانده دانشگاه علوم پزشکی ارتش افزود: همان‌طور که امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفتند پادگان‌های ما به لحاظ ابتلا به کرونا، اَمن‌ترین محل‌ها هستند، و تمام قواعد بهداشتی در پادگان‌های ما رعایت می‌شود.
دانشگاه علوم پزشکی، بالاترین قطب علمی مجموعه بهداشت و درمان ارتش
وی با اشاره به دانشگاه علوم پزشکی ارتش به عنوان بالاترین قطب علمی مجموعه بهداشت و درمان ارتش جمهوری اسلامی ایران از ورود تمام قد این دانشگاه به خط مقدم مقابله با کرونا و خدمات رسانی به مردم، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی ارتش با تمام توان خود در امر تشخیص، پیشگیری و درمان ورود پیدا کرد.

فرمانده دانشگاه علوم پزشکی ارتش تأکید کرد: شاید جزء اولین دانشگاه‌ها بودیم که موفق شدیم روش‌های تشخیصی بیماری کرونا را در کشور اجرایی کردیم، موارد مشکوک را با «پی، سی، آر» بررسی، شناسایی و رصد کردیم، تجهیزات خوبی در رابطه با شناسایی سریع بیماری در اختیار داشتیم.
حمیدی ادامه داد: آموزش‌های چهره به چهره در فضا‌هایی که امکان فاصله‌گذاری اجتماعی بود، ارائه کردیم و اقداماتی در راستای آگاه‌سازی پرسنل پیرامون بیماری کرونا از طریق فضای مجازی داشتیم، آمار‌ها در ارتش از نظر درصد ابتلا در وضعیت قابل انتظاری قرار دارد و این بیماری در پادگان‌ها قابل کنترل کرد.
فرمانده دانشگاه علوم پزشکی ارتش با بیان اینکه بیمارستان‌های ما در کنار خدمت به پرسنل ارتش به مردم و بیماران کرونایی طبق فرمان مقام معظم رهبری خدمات ارائه داده و می‌دهد، اضافه کرد: درب بیمارستان‌های ما به روی مردم باز بوده و خواهد بود، هنوز در بخش‌های کرونایی بیمارستان ارتش، بیماران غیر نظامی بستری هستند.
وی تصریح کرد: آمار بیماران کرونایی در مجموعه نیرو‌های مسلح اینقدر زیاد نیست که بیمارستان‌های ما از بیماران کرونایی پر شود، خدمات رسانی به بیماران کرونایی جز تکالیف ما و از جمله موارد تأکیدی از طرف مقام معظم رهبری است که به ما تکلیف شد و از سوی دیگر علاقه‌ای در راستای، تحقق «ارتش فدای ملت» در حال انجام است.
حمیدی با اشاره به آماده‌باش بودن بیمارستان‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران در سراسر کشور، اضافه کرد: خدا را شکر باتوجه به روند کاهش ابتلا به بیماری کرونا و آمار فوتی‌های کرونایی، بیمارستان‌های ارتش آماده ارائه خدمت به مردم به ویژه بیماران کرونایی هستند.
بر تأمین نیاز درونی ارتش به ماسک و مواد ضدعفونی کننده
فرمانده دانشگاه علوم پزشکی ارتش با تأکید بر تأمین نیاز درونی ارتش به ماسک و مواد ضدعفونی کننده به ویژه در نیروی زمینی ارتش، تصریح کرد: اگر خدای نکرده افزایش شمار بیماران کرونایی را در آینده داشتیم، تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده را افزایش می‌دهیم.
پوشش نیاز‌های بیمارستان‌های ارتش به الکل و محلول ضد عفونی کننده به ویژه در تهران
حمیدی اظهار داشت: کارگاه تولید الکل در ارتش داریم، بعد از شیوع این بیماری منحوس ما در داخل دانشگاه ساخت محلول ضدعفونی کننده را هم داریم که در حا ل تولید است و نیازمندی بیمارستان‌هایمان را دراین خصوص به ویژه در تهران پوشش می‌دهیم.     بیشتربخوانید: عبور سهل محصولات دفاعی جبهه مقاومت از کمند سامانه‌های رژیم صهیونیستی حذف مطلوبیت تجاوز به خاک ایران با تقویت قدرت بازدارندگی

 

انتهای پیام/

برچسب ها: حمیدی ارتش کرو.نا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حمیدی ارتش کرو نا فرمانده دانشگاه علوم پزشکی ارتش ارتش جمهوری اسلامی ایران بیماران کرونایی ضدعفونی کننده پادگان های ما بیماری کرونا پادگان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۱۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر امیر حسابی شامگاه شنبه در این راستا افزود: ظهر شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

فوق تخصص جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس نیز که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

دکتر سعیده مجیدی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بهمن ماه پارسال با ظرفیت ۱۱۲ تختخواب با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت‌ بندرعباس با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.

با تاکید ریاست جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد.

عملیات اجرایی و تجهیز این طرح با هزینه‌ای افزون بر پنج هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تامین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینه کرد.

این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله بخش‌های اتاق عمل، مراقبت‌های ویژه نوزادان وکودکان، بخش‌های بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و اورژانس است.

دیگر خبرها

  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است