Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردبیر روزنامه دنیای اقتصاد با اشاره به فاصله ۲۰ درصدی حقوق وزرا با اساتید دانشگاه در آمریکا گفت: پرداخت حقوق بالا برای جلوگیری از ورود فرد به بخش خصوصی، ناشی از درک نادرست فعالیت حاکمیتی است.

علی میرزاخانی؛ کارشناس مسائل اقتصادی و سردبیر روزنامه دنیای اقتصاد در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو با بیان این‌که پرداخت حقوق‌های غیرمتعارف در دستگاه‌های دولتی از زمان دولت سازندگی باب شد، گفت: استدلالی که در آن دوره وجود داشت، این بود که اگر این افراد در دستگاه‌های خصوصی مشغول به کار شوند، حقوق بیشتری می‌گیرند که به نظر من این استدلال از اساس غلط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در دیگر کشور‌های جهان پرداخت حقوق‌های بالا و نجومی به دولت‌مردان موضوعیتی ندارد. این موضوع در مورد شرکت‌های دولتی نیز صادق است؛ به این معنا که فعالیت شرکت‌های دولتی در خدمت برنامه‌ها و اهداف حاکمیتی است و نه تمرکز بر فعالیت‌های اقتصادی.
این کارشناس اقتصادی با اشاره به حقوق مقامات دولتی در کشور آمریکا اظهار داشت: حقوق یک وزیر و مسئول ارشد در آمریکا ۲۰ یا حداکثر ۳۰ درصد با حقوق یک استاد دانشگاه تفاوت دارد که فاصله اندکی است. افرادی که با سیاست پرداخت حقوق بالا برای جلوگیری از ورود فرد به یک بخش خصوصی موافق هستند، اساساً شناخت درستی از فعالیت حاکمیتی ندارند. مبنای انجام کار حاکمیتی خدمت به کشور است.


بازدهی پایین شرکت‌های دولتی

میرزاخانی ادامه داد: از طرفی بازدهی شرکت‌های دولتی بسیار پایین است و بسیاری از آن‌ها درحال ضرر هستند که وضعیت بازدهی آن‌ها از بودجه سالانه مشخص است.

وی با اشاره به ثروت‌های نجومی برخی افراد در کشور گفت: متاسفانه در کشور ما برخی افراد بدون خلق ثروت و یا انجام یک فعالیت اقتصادی مولد دارای ثروت‌های نجومی روزافزون هستند.

سردبیر روزنامه دنیای اقتصاد در خصوص استفاده دستگاه‌های دولتی از روش‌های مختلف برای دور زدن مصوبه اخیر مجلس مبنی‌بر تعیین سقف ۳۳ میلیونی حقوق مسئولان دولتی اظهار داشت: برای مثال در برخی از شرکت‌های دولتی وعده ۱۴ یا ۱۵ ماه حقوق یا کارانه برای استخدام داده می‌شود که دریافتی مدیران ارشد را به محدوده نجومی می‌رساند.

میرزاخانی در پایان با اشاره به لزوم حذف فعالیت اقتصادی در ساختار حاکمیتی افزود: پرداخت حقوق نجومی به افراد آن‌هم با توجیه خلق ثروت، اقدام اشتباهی است. البته که بر اساس برخی استدلال‌های رایج دنیا برخی افراد متخصص نظیر خلبان‌ها، مهندسان متخصص با مشاغل حساس و ... باید حقوق قابل توجهی دریافت کنند، اما این که مدیران و سایر مسئولان مرتبط با این ساختار‌های شغلی نیز باید حقوق بالا داشته باشند، نادرست و غیرمنطقی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حقوق نجومی حقوق های نجومی لیبرالیسم دولت سازندگی شرکت های دولتی شرکت های دولتی پرداخت حقوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۱۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود

به گزارش همشهری آنلاین نصرالله دریابیگی در این باره اظهار کرد: در جلساتی که با مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی و معاونین ایشان داشته‌ایم سه پیشنهاد مهم را درباره افزایش حقوق کارگران بازنشسته تحت پوشش کانون عالی بازنشستگان طرح کردیم؛ اول این که افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تورم ۴۳.۶ درصدی موجود را پوشش دهد؛ دوم آن که دراجرای ماده ۴۱ قانون کار ۳۵ درصد افزایش سطوح مزدی را لحاظ کنند و سوم افزایش مزایا هماهنگ با دریافتی کارگران و کارکنان دولت باشد.

نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با اشاره به این که مذاکرات مزدی این کانون همچنان ادامه دارد، مبنای افزایش حقوق سالانه بازنشستگان را مصوبه شورای عالی کار عنوان و اظهار کرد: ماده ۴۱ قانون کار جمهوری اسلامی ایران و ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی تکلیف این مهم را روشن کرده است.

دریابیگی گفت: مطالبات کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی مطالبات برحق حداقل ۵ میلیون بازنشسته تامین اجتماعی و خانواده‌های آنان مبنی بر افزایش حداقل ۳۵ درصدی حقوق این قشر است.

وی با اشاره به اینکه ۶۰ تا ۷۰ درصد کارگران بازنشسته تامین اجتماعی دریافتی ماهانه‌شان کمتر از ۱۰ میلیون تومان است؛ گفت: دریافتی بازنشستگان عضو کانون‌های بازنشستگی تامین اجتماعی فقط کفاف هزینه‌های ۱۵ روز را می‌دهد و اختلاف فاحشی با سایر بازنشستگان دارند.

مسئول کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان مازندران با تاکید بر این مطلب که ذخایر صندوق تامین اجتماعی حاصل تلاش میلیون‌ها کارگر زحمتکش ایرانی است، گفت: مسئولان سازمان تامین اجتماعی در برابر صاحبان صندوق تامین اجتماعی یعنی کارگران و بازنشستگان مسئول هستند و نباید بابت تعهدات مالی خویش در برابر کارگران بازنشسته آدرس غلط بدهند.

به گزارش روابط عمومی کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی، نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با خاطرنشان ساختن وعده‌های دولت و مجلس برای حل مشکلات معیشتی بازنشستگان تامین اجتماعی، گفت: سوال من از تمامی مسئولان این است که چگونه می‌توان با دریافتی ماهانه کمتر از ۱۰ میلیون تومان هزینه‌های یک خانوار کوچک را تامین کرد؟. از مسئولان تامین اجتماعی توقع داریم در این شرایط همراه جامعه شریف بازنشستگان باشند.



کد خبر 847174 برچسب‌ها خبر مهم بازنشستگان تامین اجتماعی

دیگر خبرها

  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • قطع خدمات دولتی برای صاحبان مجوزی که شناسه یکتا ندارند
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری در کمیسیون اصل۹۰
  • کشف بیش از ۲ هزار قوطی نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق در هشترود
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • مذاکرات برای افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
  • ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود
  • اختلاف بر سر افزایش حقوق بازنشستگان!
  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده