Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین_مرضیه موسوی:  آرزوهای تهران، آرزوهای شخصی‌ است که گاهی دغدغه گروهی از هم‌محله ای‌ها یا گاهی اغلب شهروندان هم می‌شود. پویش آرزوهای تهران این روزها به شنیدن آرزوهای شهروندان تهرانی نشسته تا با مشارکت مردم، گوشه‌ای از این آرزوها را برای آنها به واقعیت تبدیل کند و زندگی در این شهر را به اندازه یک آرزو برای ما مطلوب‌تر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای شرکت در این پویش می‌توانید سری به سایت این پویش بزنید و آرزوهای خود برای این شهر یا محله‌ای که در آن زندگی می‌کنید را ثبت کنید.

سایت http://baham.tehran.ir/arezoohayetehran برای ثبت این آرزوها، دیدن آرزوهای ثبت شده دیگر شهروندان و نشانی صفحات مجازی این پویش شما را راهنمایی می‌کند. مرور تعدادی از آرزوهای اهالی این شهر خالی از لطف نیست.  

زهرانژادبهرام، عضو شورای اسلامی شهر تهران از پویش آرزوهای تهران می‌گوید/آرزو داشتن را تمرین می‌کنیم

ایده پویش آرزوهای تهران یک سال پیش به‌صورت آزمایشی در محله یوسف‌آباد تهران اجرایی شد تا نقاط ضعف و قوت آن شناسایی شود. این پویش امسال در کل شهر تهران اجرایی می‌شود تا شهروندان آرزوهای خود برای شهر تهران را با مدیریت شهری در میان بگذارند و از بین آنها 3 آرزوی پرطرفدار به کمک مدیریت شهری محقق شود. «زهرانژادبهرام» عضو شورای اسلامی شهر تهران می‌گوید: «ایده پویش آرزوهای تهران بیش از یک سال پیش در ذهن من جرقه خورد و از طریق کمیسیون معماری و شهرسازی شورای‌شهر مطرح شد. بعد از کارشناسی و پردازش این ایده، آن را به‌صورت آزمایشی در منطقه 6 تهران اجرا کردیم تا نقاط ضعف و قوتش را شناسایی کنیم.

امسال پویش آرزوهای تهران در همه مناطق پایتخت اجرایی می‌شود. مهم‌ترین هدفی که در این طرح به دنبال آن هستیم این است که مشارکت شهروندان در مدیریت شهر را افزایش دهیم. شهروندان با مشارکت در این پویش ایده‌آل‌هایی را که در ذهنشان از شهر تهران دارند مرور می‌کنند و آرزویشان را برای بهتر شدن زندگی در محله و شهری که در آن زندگی می‌کنند با مدیریت شهری در میان می‌گذارند.» 
گروه هدف این پویش همه شهروندان تهرانی با تمرکز بر جوانان و نوجوانان است.‌نژادبهرام می‌گوید: «ما از همه شهروندان می‌خواهیم در این پویش شرکت کنند. در این میان جوانان و نوجوانان برای ما مهم‌ترین گروه سنی هستند. زیرا آینده شهر برای این افراد و آرزو برای آینده است.» اپلیکیشنی برای این پویش طراحی شده که با نصب آن و ثبت آرزو، هر شهروندی می‌تواند در پویش شرکت کند و فرصتی برای دیده شدن آرزویش و تحقق آن پیدا کند. در این اپلیکیشن فضایی برای شکل‌گیری گفت‌وگو فراهم است و شهروندان می‌توانند آرزوهای یکدیگر را لایک کنند. در نهایت 5 آرزوی قابل اجرا که بیشترین لایک را داشته باشد انتخاب می‌شود و برای اجرایی شدن به دست مدیریت شهری می‌رسد.‌نژادبهرام می‌گوید: «آرزوها می‌تواند برای محله‌ای که فرد در آن سکونت دارد انجام شود یا برای کل شهر تهران باشد. 3 آرزوی قابل اجرا اجرایی می‌شود و 2آرزوی دیگر مورد بررسی قرار می‌گیرد و در برنامه‌های آینده قرار می‌گیرد تا محقق شود.»

ایجاد شور و نشاط در شهروندان و افزایش مشارکت شهروندی یکی از اهداف این پویش است. هم‌افزایی سازمان‌ها و اداره‌ها با یکدیگر برای تحقق آرزوهای شهروندی یکی دیگر از اهداف است. تنوع در آرزوها و ایده‌آل‌هایی که هر شهروند از شهر محل سکونتش در سر دارد از دیگر نکات این پویش است. عضو شورای‌شهر تهران می‌گوید: «آرزو کردن روحیه هر فردی را بالا می‌برد. آرزو برای شهر با انتظارات ما از محله و شهر و مطالباتمان فرق دارد. ما می‌توانیم هر آرزویی را دلمان بخواهد داشته باشیم.

این آرزوها قدرت بالنده شدن دارند. شهروندان وقتی برای شهرشان آرزو می‌کنند خودشان را در محقق شدن آن سهیم می‌دانند و می‌خواهند برایش تلاش کنند. جامعه‌ای که آرزو دارد، جامعه خوشحال‌تر و امیدوارتری است. شاید مشکلات و مسائل سال‌های اخیر باعث شده تا خیلی از ما آرزو کردن را از یاد برده باشیم. این پویش تمرینی است برای اینکه دوباره سراغ آمال و آرزوهایمان برویم و بانشاط‌تر باشیم.»
آرزوهای این پویش قرار است 22 بهمن ماه بررسی شود و 5 آرزویی که بیشترین طرفدار را در اپلیکیشن آرزوهای تهران داشته است انتخاب شود.

کد خبر 581544 برچسب‌ها حقوق شهروندی همشهری محله منطقه ۶ آب و هوا - آلودگی شهر پایتخت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: حقوق شهروندی همشهری محله منطقه ۶ آب و هوا آلودگی شهر پایتخت پویش آرزوهای تهران مدیریت شهری مدیریت شهر شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۱۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت

همزمان با هفتم اردیبهشت ماه که به نام روز ایمنی حمل و نقل نامگذاری شده، رویداد ویژه ایمنی و حمل و نقل به‌صورت یکپارچه در مناطق ۲۲گانه شهر تهران برگزار می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، براساس دستورالعمل ابلاغی از سوی شهرداری تهران، اهداف اصلی این رویداد که به‌صورت هماهنگ و یکپارچه در مناطق مختلف پایتخت برگزار می‌شود، ترغیب شهروندان به استفاده از حمل و نقل همگانی، رعایت ایمنی در سفر‌های درون‌شهری، مشارکت سازمان‌های مرتبط و نهاد‌های مردمی و نیز توجه ویژه به موتورسیکلت‌سواران، عابرین پیاده و... اعلام شده است.   

 مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران در این باره گفت: این رویداد، اقدامی نمادین است تا با عزم و اراده مشترک، توجه افکار عمومی را به موضوع ایمنی و رعایت مقررات مربوط به حمل و نقل شهری معطوف کنیم.  

 شهریار افندی‎زاده تاکید کرد: راهبرد ایمنی، نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها و نهاد‌های متولی و البته همراهی شهروندان است؛ بنابراین، تمام دستگاه‌های مرتبط از جمله پلیس راهور، شهرداری‌ها، شرکت‌های سازنده خودرو، آموزش و پرورش، مسئولان اجرایی و سایر ارگان‌ها و سازمان‌ها، حتی رسانه‌ها  نیاز است در کنار هم  برای مقابله با تلفات ناشی از حوادث ترافیکی چاره‌اندیشی کنند.

 به گفته مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران، رویداد "ایمنی حمل و نقل" درنظر دارد توجه شهروندان تهرانی به‌خصوص اقشار در معرض خطر تصادفات مانند کودکان، افراد مسن، دوچرخه‌سواران، موتورسواران و...، همچنین مدیران شهری، متولیان حوزه حمل و نقل و ایمنی، کاربران و فعالان فضای مجازی و سازمان‌های مردم ‎نهاد را به موضوع مهم رعایت مقررات ایمنی در خیابان‌ها و معابر پایتخت جلب کند.

 افندی‌زاده با اشاره به اینکه این برنامه از چهارم اردیبهشت ماه آغاز و تا دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: تمرکز بر برنامه‌های آموزشی، ایمنی تردد در خیابان ویژه دانش‌آموزان، اجرای برنامه‌های مشارکتی با سازمان‌های مردم‌نهاد و تولید و انتشار محتوای رسانه‌ای از جمله: اکران پوستر رویداد در ساختمان‌های شهرداری‌های مناطق، نواحی، پارک‌های آموزش ترافیک، همچنین روی انواع سازه‌های تبلیغاتی، پرتابل، بیلبورد، استرابورد و عرشه پل یا نمایش در تلویزیون‌های شهری و تولید و انتشار اخبار از رویداد‌های مربوط، از جمله فعالیت‌هایی است که طی یک هفته انجام می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • سیلی که آرزوهای دانش آموزان را با خود برد
  • «زنده باد درخت» بر روی بیلبورد‌های پایتخت
  • همراهی بیلبورد‌های پایتخت با هفته زمین پاک
  • ۵ بوستان مهم تهران پذیرای ویژه تهرانی‌ها بود
  • موارد مطرح شده شهروندان در تماس با سامانه پاسخگو ستاد معاینه فنی تهران
  • جزئیات فروش آنلاین میوه و سبزیجات از میادین و میوه و تره‌بار شهرداری تهران
  • فروش آنلاین میوه و تره‌بار در میادین پایتخت
  • اتفاق جدید در پویش‌ و جشن های نوروز و رمضان امسال | وقتی جشن‌های شهری با محوریت کودکان و نوجوانان برگزار می شود
  • جزییات پویش های شهرداری تهران در نوروز و ماه رمضان | وقتی جشن‌های بزرگ برای کودکان و نوجوانان برگزار شد
  • رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت