Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@01:01:17 GMT

کارگاه تولید شیر تقلبی در مهاباد پلمب شد

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۴۲۲۸۳

کارگاه تولید شیر تقلبی در مهاباد پلمب شد

عباس آغاز روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بازرسان این شبکه بعد از بازرسی از یک واحد غیربهداشتی لبنیاتی در شهر گوک تپه مهاباد، طی یک گشت مشترک با مرکز بهداشت مهاباد موفق شدند این واحد متخلف را با بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ کیلوگرم شیر تقلبی غیرقابل مصرف شناسایی کنند.

وی افزود: این فرد متخلف به صورت سنتی شیر را از واحدهای دامداری جمع‌آوری ‌کرده و بعد از فرآوری و تبدیل آن به پنیر، پساب پنیر را نیز با اضافه کردن شیر خشک، روغن و طعم دهنده به شیر تقلبی تبدیل می‌کرد و در بین شهروندان توزیع کرده و به فروش می رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شبکه دامپزشکی مهاباد اظهار داشت: در این راستا فرد متهم به مراجع قضایی معرفی شده و شیر تقلبی کشف شده نیز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی معدوم شد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر فرد متخلف متعهد شده تا مقادیر پنیر فرآوری شده‌ای را که احتمال می‌رود به شهروندان فروخته یا انبار کرده باشد را نیز به مرکز بهداشت و یا دامپزشکی تحویل دهد، چرا که احتمال می‌رود این پنیرها نیز بصورت غیر بهداشتی فرآوری شده باشد.

آغاز تاکید کرد: شیر از جمله مواد خام دامی بسیار حساس بوده و در صورت قرار گرفتن در شرایط نامناسب به سرعت فاسد شده و قابلیت مصرف خود را از دست می دهد.

وی از شهروندان خواست فرآورده های لبنی خود را تنها از فروشگاه‌های معتبر تهیه کرده و در صورت مشاهده هر گونه فرآورده های دامی غیر استاندارد و غیر مجاز مراتب را با تماس با شماره ۴۲۴۴۲۲۲۸ و ۴۲۴۴۲۲۲۹ به کارشناسان این اداره اطلاع دهند.

به گزارش ایرنا در شهرستان مهاباد ۲۴۰ هزار راس دام سبک، ۲۴ هزار راس دام سنگین، ۵۰۰ راس تک سمی و پنج هزار قلاده سگ وجود دارد.

شهرستان مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.

برچسب‌ها مهاباد آذربایجان غربی سازمان دامپزشکی کشور کالای قاچاق بهداشت و سلامت محصولات لبنی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهاباد آذربایجان غربی سازمان دامپزشکی کشور مهاباد آذربایجان غربی سازمان دامپزشکی کشور کالای قاچاق بهداشت و سلامت محصولات لبنی اخبار کنکور شیر تقلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۲۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد عظیمی صبح سه شنبه در هشتمین همایش سراسری نشست مشترک مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور که در استان کردستان برگزار شد، به ظرفیت های بالای استان کردستان اشاره و اظهار کرد: کردستان سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی است.

وی به اهمیت توجه مطالبات مردم کردستان اشاره کرد وافزود: مطالبات استان کردستان از دولت زیاد است که خوشبختانه بخشی از این مطالبات در این دولت به بهره‌برداری رسیده است و این امر باید به خوبی منعکس شود.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور عنوان کرد: ظرفیت های مهم استان کردستان باید به صورت ویژه در رسانه ملی منعکس شود.

بیش از ۴ هزار کارگاه و واحد آموزشی در سازمان فنی و حرفه ای وجود دارد

وی به تعداد واحد و کارگاه های سازمان فنی و حرفه ای اشاره کرد و ابراز داشت: سازمان فنی حرفه‌ای کشور دارای ۴ هزار و ۱۶۲ کارگاه و واحد آموزشی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد.

عظیمی به لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی تاکید کرد و گفت: این اقدام با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی کشور است.

وی ادامه داد: ارتقاء این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طی امسال است.

وی از وجود ۴۰ هزار مربی و ۸ هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و بیان کرد: این مهم نشان از تأثیر گذاری و اهمیت سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در امر تولید و مهارت دارد.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با تاکید بر اینکه استان کردستان باید عزم جدی تری برای مهارت آموزی داشته باشد گفت: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است.

وی اضافه کرد: جهش تولید با مشارکت مردم یک انتخاب راهبردی و خادمان کشور باید به برخی موضوعات با نگاه ویژه تری بنگرند.

وی اعلام کرد: با توجه به اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره در حوزه هدف گذاری می‌کند، دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

کد خبر 6092953

دیگر خبرها

  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • از پلمب کارگاه مواد شوینده تا سرقت از باغ ویلاهای مشهد
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • ۵۰ هنرجوی مهابادی در دوره‌های فیلم‌سازی شرکت کردند
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • پلمب سه خط تولید سوسیس و کالباس در قم
  • پلمب دو واحد آلاینده غیر مجاز تولید زغال در رباط کریم 
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص