Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@03:35:44 GMT

منتفی شدن توزیع متادون در داروخانه‌

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۴۳۴۷۰

منتفی شدن توزیع متادون در داروخانه‌

یاوری گفت: موضوع توزیع متادون در داروخانه‌ها و خروج آن از کلینیک‌های درمان اعتیاد منتفی شده است.  ناطقان: امیرحسین یاوری معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با موادمخدر در درباره چرایی نشت متادون، اظهار کرد: جلوگیری از نشت متادون، جزو وظایف وزارت بهداشت است.


وی بیان کرد: سازمان غذا و دارو سامانه تی‌تک را راه اندازی کرد و قرار شد از طریق این سامانه مصرف متادون را کنترل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یاوری تصریح کرد: همان طور که سازمان غذا و دارو با سیستم نظارتی خود مصرف دارو‌های دیگر را کنترل می‌کند باید مصرف متادون را نیز تحت کنترل خود قرار دهد.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با موادمخدر ادامه داد: اگر سامانه تی‌تک به طور کامل راه اندازی شود، مشکلات فعلی که در حوزه نشت متادون وجود دارد حل خواهد شد، در این صورت مشخص می‌شود که متادونی که در شرکت خاصی تولید شده باید به دست چه کسی برسد و قطعاً دیگر شاهد فروش متادون در عطاری‌ها، دکه‌ها و ... نخواهیم بود.

وی با بیان اینکه موضوع توزیع متادون در داروخانه‌ها و خروج آن از کلینیک‌های درمان اعتیاد منتفی شده است، افزود: همچنان متادون در کلینیک‌های درمان اعتیاد توزیع می‌شود.

یاوری با اشاره به اینکه توزیع متادون در داروخانه‌ها اگر بخواهد عملیاتی شود چند سال زمان نیاز دارد، خاطرنشان کرد: هدف از توزیع متادون در داروخانه‌ها ربطی به موضوع نشت متادون ندارد و بیشتر هدف از این اقدام خلوت شدن دانشگاه‌های علوم پزشکی بوده و در داروخانه‌ها به فروش برسد.
منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: متادون ، ناطقان ، داروخانه ، اعتیاد

منبع: ناطقان

کلیدواژه: متادون ناطقان داروخانه اعتیاد توزیع متادون در داروخانه ها نشت متادون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۳۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شود

اکبر یاوری رئیس اتحادیه بارفروشان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با رسیدن میوه های نوبرانه به تولید انبوه تا پایان اردیبهشت برآورد می شود که قیمت ها روند کاهشی به خود بگیرد.

او قیمت کنونی هرکیلو هندوانه در میدان مرکزی را ۳ تا ۱۴ هزارتومان، ملون ۸ تا ۱۳ هزارتومان، جانا ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان و طالبی ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان اعلام کرد.

یاوری  قیمت هرکیلو گوجه سبز را ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان، توت فرنگی ۷۰ تا ۱۲۰ هزار تومان، ملون ۸ تا ۱۲ هزار تومان و چغاله بادام ۸۰ تا ۱۵۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود:  محصولات برمبنای فاکتور رسمی حداکثر با احتساب ۳۵ درصد سود در خرده فروشی ها باید عرضه شود.

رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: با گرمای هوا و افزایش عرضه میوه های نوبرانه، قیمت ها روند کاهشی به خود گرفته است که با رسیدن میوه های نوبرانه به تولید انبوه، بازار به تعادل می رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • ماندن توماس توخل در بایرن مونیخ، احتمالی که دیگر نمی‌توان آن را رد کرد
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند
  • میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شود
  • توزیع وارفارین در داروخانه‌های منتخب
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟
  • کمبود وارفارین نداریم/ توزیع در داروخانه‌های منتخب
  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • پیش بینی بارش باران در برخی مناطق کرمان