Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادگاهی در هلند روز جمعه ۲۹ ژانویه (۱۰ بهمن) شرکت نفت شل را به پرداخت غرامت در پرونده چهار کشاورز نیجریه‌ای محکوم کرد. این کشاورزان غول نفتی جهان را به ایجاد آلودگی‌های گسترده نفتی متهم کرده بودند.

به گزارش «انرژی امروز» از یورو نیوز، دادگاه تجدیدنظر در لاهه پس از ۱۳ سال مجادله حقوقی، شرکت شل در نیجریه را مجبور به پرداخت هزینه خسارت نشت نفت در دو روستای این کشور کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دادگاه، همچنین شرکت اصلی، بریتانیایی-هلندی رویال داچ شل را مسئول قانونی نصب تجهیزات جدید خط لوله برای جلوگیری از نشت بیشتر نفت در منطقه دلتای نیجر دانست.

این پرونده قضایی با حمایت گروه‌ محیط زیستی هلندی «دوستان زمین» در سال ۲۰۰۸ تشکیل شد که به دلیل زمان طولانی در بررسی آن دو نفر از کشاورزان شاکی پرونده جان خود را از دست دادند.

سیرد شافسما، قاضی پرونده گفت: «دادگاه حکم داد که شل نیجریه در قبال خسارت ناشی از نشت نفت مسئول است. شل نیجریه باید خسارت وارد شده به کشاورزان را جبران کند.»

دادگاه تاکید کرد که میزان خسارت وارد شده بعدا مشخص می‌شود. هنوز معین نشده است که چند نفر از این چهار کشاورز خسارت دریافت می‌کنند.

این کشاورزان برای نخستین بار در سال ۲۰۰۸ به دلیل آلودگی‌های نفتی در سه روستا در جنوب شرقی نیجریه شکایت کردند.

دادگاه در حکم اولیه در سال ۲۰۱۳ اعلام کرد که شل باید خسارت یکی از نشتی‌ها را بدهد اما این دادگاه گفت که شرکت اصلی شل نمی‌تواند به دلیل اقدامات شرکت زیرمجموعه خود در نیجریه مسئولیتی داشته باشد.

با این حال روز جمعه دادگاه تجدید نظر اعلام کرد که شل نیجریه باید غرامت نشتی در روستاهای گوی و اروما را پرداخت کند.

دادگاه اعلام کرد که در پرونده روستای اروما، به شل نیجریه و رویال داچ شل دستور داده شده است تا خط لوله را به سیستم تشخیص نشت مجهز کنند تا در آینده، آسیب‌های زیست محیطی محدود شود.

اما دادگاه اعلام کرد که برای پرونده روستای سوم به زمان بیشتری احتیاج داد تا بررسی شود که آیا این نشت به دلیل خرابکاری است یا نه.

دونالد پولس از انجمن دوستان زمین هلند در بیانیه‌ای گفت: «برای ساکنان دلتای نیجر بسیار مهم است که زمین‌های آن‌ها تمیز شود، خسارت محصولات از دست رفته و معیشت آن‌ها جبران شود.»

شل در این پرونده بارها گفته بود که دلیل نشت نفت خرابکاری‌ها است. نیجریه نهمین تولیدکننده نفت جهان در سال ۲۰۱۸ بود.

برچسب هاآلودگی نفتی دادگاه لاهه دلتای نیجریه رویال داچ شل (Royal Dutch Shell) نیجریه هلند

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: آلودگی نفتی دادگاه لاهه دلتای نیجریه رویال داچ شل Royal Dutch Shell نیجریه هلند آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو شل نیجریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۴۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهدید دادگاه لاهه از سوی برخی از اعضای کنگره آمریکا

در حالی که گمانه‌زنی‌ها درباره تحت تعقیب قرار گرفتن مقامات سیاسی و نظامی ارشد رژیم صهیونیستی به دلیل نسل کشی در غزه توسط دیوان بین‌المللی دادگستری (لاهه) افزایش یافته، برخی از اعضای کنگره آمریکا  این دادگاه را تهدید به اقدام انتقام‌جویانه کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، آکسیوس گزارش داد که  اعضای کنگره آمریکا به دادگاه کیفری بین‌المللی نسبت به صدور حکم بازداشت مقامات اسرائیلی هشدار دادند.

به نوشته اکسیوس، اعضای کنگره آمریکا هشدار دادند که صدور حکم بازداشت علیه مقامات اسرائیلی با واکنش آمریکا مواجه خواهد شد.

بر اساس این گزارش، اعضای کنگره تاکید کردند که در صورت صدور حکم بازداشت علیه مقامات اسرائیلی، در این زمینه بر روی قوانینی در حال کار است. 

چند روز قبل بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی همزمان با افزایش گمانه‌زنی‌ها در مورد تحت تعقیب قرار گرفتن مقامات سیاسی و نظامی ارشد رژیم صهیونیستی توسط دیوان بین‌المللی دادگستری (لاهه)، این نهاد بین‌المللی را نیز تهدید کرد.

رسانه‌های صهیونیستی در روزهای اخیر از جلسات مقامات ارشد حقوقی و سیاسی رژیم صهیونیستی با نتانیاهو به‌دلیل احتمال صدور حکم تعقیب دادگاه لاهه علیه مقامات ارشد نظامی و سیاسی اسرائیلی به‌اتهام ارتکاب نسل‌کشی و جنایات جنگی در نوار غزه پرده برداشته‌اند.

گفته می‌شود نتانیاهو با تشکیل کارگروهی ویژه متشکل از وکلا و مقامات ارشد حقوقی این رژیم همچون یاریو لوین، وزیر دادگستری در تلاش است مانع از هرگونه صدور حکم تعقیب بین‌المللی مقامات سیاسی و فرماندهان و نظامیان اسرائیلی از سوی دادگاه بین‌المللی لاهه شود.

عربده کشی نتانیاهو برای دادگاه لاههکدامیک از سران صهیونیست تحت تعقیب دادگاه لاهه قرار می‌گیرند؟

 

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • نتانیاهو: حالا دادگاه لاهه به جنگ ما آمده است
  • روسیه: آمریکا در مورد اقدام دادگاه لاهه علیه اسرائیل ریا می‌کند
  • نتانیاهو: اکنون دادگاه لاهه به جنگ ما آمده است
  • آفریقای جنوبی: از نزدیک تحقیقات دادگاه لاهه را دنبال می‌کنیم
  • درخواست نتانیاهو از بایدن فاش شد
  • وحشت در محافل صهیونیستی بعد از تصمیم ضد اسرائیلی دادگاه لاهه
  • تهدید دادگاه لاهه از سوی کنگره آمریکا
  • دادگاه لاهه در حال بررسی جنایات اشغالگران در بیمارستان‌های غزه است
  • تلاش لابی‌های صهیونیستی درباره حکم دادگاه لاهه
  • تهدید دادگاه لاهه از سوی برخی از اعضای کنگره آمریکا