Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، مجتبی شاه نظری روز شنبه در جلسه بررسی مشکلات مربوط به حوزه آب کشاورزی شهرستان رشت در فرمانداری جلوگیری از تغییر کاربری را از مزایای تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری عنوان و اظهار کرد: گیلان در تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری مقام اول کشور را دارد.

وی اذعان کرد: به رغم همه تلاش های انجام شده در شهرستان های استان با توجه به زیرساخت ها در کشت دوم به دلیل موضوعات مربوط به زهکشی موفق نیستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاه نظری با بیان اینکه استان های مازندران و گلستان اعتبارات خوبی از صندوق توسعه دریافت کرده اند اما گیلان از این بخش محروم مانده است، افزود: زهکشی اراضی شالیزاری بستر مناسب برای فعالیت های کشاورزی فراهم می کند که نقش مهمی در حفظ کاربری اراضی و تولید در سطح ملی دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی شهرستان رشت نیز در این جلسه گفت : شهرستان رشت با ۶۲ هزار و ۳۶۸ هکتار اراضی شالیزاری ۱۱ درصد از برنج کشور را تولید می کند و بزرگترین شهرستان برنج خیز کشور است.

مسعود اسدی پرور با بیان اینکه شهرستان رشت از پتانسیل های خوبی در بخش کشاورزی برخوردار است، خاطر نشان کرد: ۲۷ درصد مرغ، ۴۲ درصد ماهی و ۲۰ درصد شیر خام استان گیلان در رشت تولید می شود.

وی تغییر کاربردی و مشکل آب را دو تهدید مهم در شهرستان رشت عنوان و تصریح کرد: یک هزار و ۸۳۰ هکتار آب بندان در شهرستان رشت داریم که در صورت احیاء می توان ۴۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره سازی کرد.

استان گیلان دارای ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی رشت گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی رشت گیلان وزارت جهاد کشاورزی رشت گیلان اخبار کنکور اراضی شالیزاری شهرستان رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۴۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان

صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به آغاز کشت نیشکر در استان گفت: همه ساله ۲۹ هکتار از اراضی زراعی استان زیر کشت نیشکر می‌رود.

او با بیان اینکه شهرستان‌های صومعه سرا و لنگرود قطب تولید نیشکر در گیلان هستند، افزود: زمان کشت این محصول از نیمه اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و زمان برداشت آن در آذر ماه هر سال است و فرآوری تا دی ماه ادامه داد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین تصریح کرد: نیشکرکاران در زمان کاشت، داشت و برداشت محصول از هیچ‌گونه سم و کودی استفاده نمی‌کنند.

به گفته محمدی، شکر سیاه تولید شده از کیفیت و بازارپسندی مناسبی برخوردار بوده و در قالب محصول سالم عرضه می‌شود.

او همچنین گفت: استان گیلان حدود ۱۸۰ بهره بردار در زمینه کشت محصول نیشکر دارد و روش پخت شکر سیاه به صورت سنتی در کارگاه‌های محلی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: سال گذشته به ازای هر هکتار ۱۴۰۰ کیلوگرم شکر خشک به ارزش اقتصادی ۹۵ میلیارد ریال تولید شد. 

محمدی تصریح کرد: شکر سیاه، دوشاب و کف شکر از جمله تولیدات نیشکرکاران با استفاده از محصول برداشت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار از شالیزار‌های مازندران