Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عده ای از افراد سودجو، طی چند سال گذشته بخش قابل توجهی از زمین های ملی شمال غرب شهر شیراز را مورد تعرض و تغییر کاربری قرار داده اند.

این افراد با تصرف اراضی ملی اقدام به قواره بندی، تغییر کاربری زمین ها و فروش این راضی کرده اند و آن ها را به باغ شهری تبدیل می کنند، نه تنها اراضی ملی بلکه زمین های واقع شده در حریم رودخانه نیز از دست درازی این افراد قانون گریز در امان نمانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افراد به راحتی اقدام به کشیدن حصار و دیوار در اطراف این اراضی می کنند و به عنوان باغچه و باغ شهری به فروش می رسانند، هرچند که طبق قانون قطعه بندی و تغییر کاربری اراضی ملی ممنوع است.

در رابطه با این مشکل با اداره منابع طبیعی استان فارس تماس گرفته شد و روابط عمومی این اداره یک کارشناس معرفی کرد اما کارشناس مربوطه بیان کرد که از این مسئله اطلاعی ندارد و باید با واحد های دیگر هماهنگ کنید، پس از آن تماس های مکرری به روابط عمومی این اداره گرفته شد اما پاسخگوی هیچ کدام از تماس ها نبودند.

پس از آن نیز با روابط عمومی فرمانداری شيراز تماس گرفته شد و روابط عمومی این سازمان به نقل از فرماندار تاکید کردند که همه مسئولان وظيفه دارند در قبال مشکلات و مسائل مربوط به حوزه خود پاسخگو باشند.

این در حالی است که مطابق قانون حفاظت از باغات و اراضی ملی تاکید شده است که متولیان امر درخصوص زمین های ملی به محض مشاهده یا دریافت گزارش تخریب زمین های ملی یا تغییر کاربری غیرمجاز بلافاصله باید مطابق قانون ورود پیدا کنند و اقدام به تخریب کنند.

هرچند پاسخی در رابطه با این مشکل از مسئولان دریافت نشد اما از بین رفتن اراضی ملی و تغییر کاربری این زمین ها و تجاوز به حریم رودخانه و تصرف اراضی منشا بسیاری از مشکلات در کوتاه مدت و بلند می شود، در رابطه با این مشکلات چگونه برخی افراد به راحتی می توانند دست به تخریب، قواره بندی و فروش زمین های ملی بدون اینکه مانعی برسر راه آن ها باشد بزنند. 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تصرف زمین زمین خواری افراد سودجو تغییر کاربری زمین های ملی روابط عمومی اراضی ملی زمین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۵۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد

به گزارش خبرنگار مهر، میرمحمد غراوی عصر جمعه در جمع خبرنگاران در تشریح جزئیات برگزاری اولین جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی استان تهران که با حضور مدیران کل سازمان‌های؛ جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، حفاظت محیط زیست و امور اراضی استان تهران و سایر اعضا برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه ۴۵ پرونده مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.

غراوی گفت: پرونده‌های بررسی شده مربوط به درخواست تغییر کاربری اراضی کشاورزی در ۱۶ شهرستان استان تهران بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران عنوان کرد: پس از بررسی و تبادل نظر در خصوص پرونده‌های مذکور که مربوط به حوزه اجرای زیرساخت‌های بخش کشاورزی و غیر کشاورزی بود، آرا مربوط به هر پرونده صادر شد.

بر اساس این گزارش، طبق تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها در هر استان به عهده کمیسیونی مرکب از رؤسای سازمان جهاد کشاورزی، امور اراضی، مسکن و شهرسازی، حفاظت محیط زیست آن استان و یک نفر نماینده استانداری است که به ریاست سازمان جهاد کشاورزی آن استان تشکیل می‌شود.

کد خبر 6096028

دیگر خبرها

  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی
  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد
  • قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد
  • تخریب ساختمان‌ در منطقه جنگلی توسکستان گرگان
  • تخریب دو ساخت غیرمجاز در اسدآباد
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی چهارباغ
  • تخریب ۱۲ مورد ساخت وساز غیر مجاز در بوژان نیشابور
  • تخریب ۱۲ ویلای غیرمجاز در چهارباغ البرز
  • ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی نیشابور آزادسازی شد
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور