Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور در آیین احداث ۵ هزار واحد مسکونی برای مردم آسیب دیده در آبگرفتگی اخیر بندرامام خمینی (ره) اظهار کرد: حادثه آبگرفتگی در خوزستان و به ویژه در بندرامام خمینی (ره) به ما ثابت کرد که باید تلاش بیشتری می‌شد. مردمی که در جوار ثروت و سرمایه‌گذاری های عظیم هستند و سرپناهی ندارند قابل تحمل نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:برای ما دردآور است که مردم از حداقل‌های زندگی برخوردار نباشند و از تبعیض و فقر رنج ببرند. برای برداشتن مشکلات مردم باید قدم‌های اساسی برداشته شود‌.

معاون اول رئیس جمهور اقدامان دولت را برای بازسازی مناطق فرسوده در خوزستان و بندرامام تشریح کرد و گفت:در همین راستا دولت تصمیم گرفت که اقدامات لازم را در اسرع وقت انجام دهد؛ بدین منظور دومصوبه بازسازی و مقاوم سازی بافت غیررسمی و در  معارض خطر شهر بندرامام و همچنین علاوه بر هزار واحد آسیب دیده در آبگرفتی، بازسازی ۴ هزار واحد دیگر نیز به تصویب رسید.

کمک ۷۸۴ میلیاردی دولت به مناطق آسیب دیده در بندرامام

جهانگیری ادامه داد:تاکنون در مجموع ۷۸۴ میلیارد تومان به عنوان بلاعوض به مردم آسیب دیده در آبگرفتی اختصاص داده شده است، از این میان ۳۰ میلیون تومان بلاعوض برای بازسازی بود.

وی اضافه کرد:۲۰ میلیون تومان برای مسائل معیشتی و برای اسکان موقت نیز ۲۰ میلیون تومان اختصاص داده شده است در مجموع برای هر خانوار ۷۰ میلیون تومان در نظر گرفته شد.

معاون اول رئیس جمهور خاطرنشان کرد: در بخش دیگری ۴۵۰ میلیارد تومان برای آماده‌سازی تاسیسات واحدهای موردنظر در اختیار بنیادمسکن و انقلاب اسلامی قرار داده شد،۵۳۰ میلیارد تومان نی تسهیلات ارزان در نظر گرفته شد.

وی یادآور شد:علاوه بر آن به هر خانوار برای هر واحد مسکونی ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات ارزان  و ۳۰ میلیون تومان دیگر برای لوازم خانگی این خانوار تخصیص داده شده است.

معاول اول رئیس جمهور با اشاره به تاکید دولت بر متحول کردن مناطق فرسوده در بندرامام عنوان کرد:با توجه به همت دولت و پیگیری استاندار خوزستان امیدواریم در مدت کوتاهی این واحدها ساخته و چهره منطقه متحول شود.

جهانگیری ادامه داد:۳۰۰ میلیارد تومان برای بهسازی سیستم فاضلاب و جمع‌آوری آب‌های سطحی اختصاص داده شد؛ اما تنها برای بهسازی سیستم فاضلاب بندرامام و ماهشهر از ماده ۵۶،۳۰۰ میلیارد تومان تخصیص داده شده است این نشان از توجه ویژه دولت به این منطقه است.

پیام حوادث آبان ماه، خشم مردم از فقر و تبعیض بود

معاول اول رئیس جمهور در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر لزوم رفع مشکلات معیشتی در شهرستان بندرماهشهر، خاطرنشان کرد: یکی از اصلی‌ترین دلایل حضورم در شهرستان بندرماهشهر مربوط می‌شود به حوادث آبان ماه سال گذشته، از آن زمان، غصه‌ی این مردم را داشتم، چرا که مطمئن بودم با نظام مشکلی ندارند؛ مشکل آنان تنها فقر و تبعیض است.

وی افزود: اشتغال یکی از مطالبات اصلی مردم است بدون شک یکی از مهم‌ترین برنامه‌های در دست اقدام دولت ایجاد اشتغال است.

جهانگیری یادآور شد: با وجود سرمایه‌گذاری قابل توجه در صنایع پتروشیمی، جفاست جوان بیکاری در منطقه وجود داشته باشد برای رونق اقتصادی و اشتغال باید صنایع پایین دستی توسعه پیدا کند.

وی اضافه کرد: در هیچ نقطه دیگری از  کشور این حجم از سرمایه‌گذاری مشاهده نشده است بندرماهشهر کانون بزرگ توسعه و سرمایه‌گذاری ایران است.

معاون اول رئیس جمهور گفت: در شورای اقتصاد تصویب شد؛ هر بنگاه اقتصادی ملزم است  ۴ درصد از سرمایه‌گذاری خود را خرج مسائل اجتماعی در منطقه کند، مردم نباید برای مسائل ابتدایی زندگی مشکل داشته باشند.

جهانگیری اظهار کرد: در خصوص شهرستان شدن بندرامام، با توجه به تصمیمات گذشته تقسیمات کشور؛ مجبور شدیم در مقطعی سختگیری کنیم اما از اواخر دولت یازدهم در دولت تصویب شد، مناطقی که در معرض شهرستان شدن و شهرشدن هستند؛ اقدام لازم انجام شود در مورد بندرامام نیز از سوی استانداری پبشنهاد شده است تا به حال بررسی های وزارت کشور انجام نشده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ظرف یک سال و اندی آینده نتیجه را به دولت می‌رسانیم امیدواریم این موضوع در سال ۱۴۰۰ نهایی شود و مردم رضایت کامل داشته باشند.

منبع: الف

کلیدواژه: معاون اول رئیس جمهور میلیارد تومان سرمایه گذاری میلیون تومان داده شده آسیب دیده داده شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۶۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است

به گزارش خبرنگار مهر، حسین تاریخی در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت ایران و دختران ایران است؛ گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛ شاید برای برخی از افراد عجیب باشد اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آنها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می‌کند را مأیوس و ناامید کند.

رسانه دشمن کاری کرده که دانش آموزان از پاسخ اسرائیل می‌ترسیدند

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ گفت: کسانی بودند که ناشی از تلاش دشمن در رسانه‌ها، به کف خیابان آمدند و جان خود را از دست دادند. اینها نتیجه تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی است. امروز در حالی که همه کشورها از اقتدار ایران می‌گویند و دفاع ایران را مشروع می‌دانند؛ رسانه‌های دشمن کاری کرده بودند که در محیط مدرسه دانش آموزان از پاسخ اسرائیل می‌ترسیدند.

تاریخی با بیان اینکه آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ گفت: اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود و یا به خیابان‌ها برویم؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛ تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاوردهایی رسیدیم / ‏‬مدرسه محلی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتماً این کار را بکنیم و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

وی با اشاره به اینکه گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاوردهایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می‌کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائماً بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می‌گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صدها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

تلاش دشمن برای تفرقه افکنی به کمک بهانه‌های واهی

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند. و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم.

کد خبر 6089838 علی قدمی

دیگر خبرها

  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • ۴.۵ میلیون زوج نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفتند
  • شوراها پل ارتباطی دولت و مردم
  • اعلام برنامه های روز ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است
  • توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است
  • جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است
  • تلوبیون بین برنامه‌ها تبعیض می‌گذارد؟/ محتوایی که ضریب می‌گیرد
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!