Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان با تصریح اینکه نباید رعایت توصیه ها و الزامات بهداشتی در جامعه کم‌رنگ شود، بر ضرورت انجام نظارت‌های جدی در مناطق دارای وضعیت پرخطر (نارنجی) کرونایی استان تأکید کرد و گفت: آیین‌های افتتاح طرح‌ها و پروژه‌ها طی دهه مبارک فجر؛ با حضور حداقلی، رعایت کامل دستورالعمل‌ها و به‌دور از شکل‌گیری تجمعات انسانی برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ دکتر ارسلان زارع پیش از ظهر امروز (شنبه) در جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا، با گرامیداشت 12 بهمن ماه، سالروز بازگشت عزتمندانه بنیانگذار فقید سعید جمهوری اسلامی به میهن عزیزمان را گامی مهم در پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی دانست و با تبریک این مناسبت به ایرانیان و گیلانیان سرافراز افزود: برگزاری جشن پیروزی انقلاب امسال از آن جهت دارای اهمیت است که دشمنان، ملت ایران را تحت فشارهای شدید اقتصادی و سیاسی قرار دادند اما مردم با ایستادگی، نشان دادند که با اتکال به قدرت لایزال الهی، ایستادگی و مقاومت و اراده ای راسخ از سختی ها عبور می کنند.

وی ادامه داد: نظام و دولت جمهوری اسلامی در جریان مقابله با کرونا با همکاری خوب مردم و در فضای شایسته توأم با وفاق و همدلی توانست الگوی مدیریت موفقی از مبارزه با این بیماری را به منصه ظهور برساند.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه علیرغم وجود تلاش‌های بی‌وقفه و همیاری منسجم کادر درمان و همه دستگاه ها و نهادها در مهار کرونا ، نگرانی‌هایی از خیز بیماری در گیلان وجود دارد، افزود: از هفته گذشته تا امروز ، علاوه بر شهرستان‌های رودسر و لاهیجان، صومعه‌سرا نیز به جمع شهرستان‌های دارای وضعیت نارنجی استان اضافه شد که نگران کننده است.

وی با اشاره به اینکه نباید از توفیقات مغرور شویم و باید کماکان ضمن رعایت توصیه های بهداشتی از سوی همه شهروندان و هم استانی ها، توجه به پروتکل ها در مناطق با وضعیت شکننده، فزون تر شود، گفت: هر زمان مسافرت ها افزایش یابد؛ تعداد مبتلایان پس از دو هفته روند صعودی پیدا می کند که براین اساس مهمترین راه پیشگیری علاوه بر رعایت پروتکل های بهداشتی، پرهیز از عادی انگاری، تجمعات خانوادگی و کاهش ترددهای غیرضروری است.

استاندار  گیلان با بیان اینکه طبق اعلام وزیر بهداشت در جلسه امروز ستاد ملی؛ از اول تا هشتم بهمن ماه، میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور کاهش یافته، اظهار داشت: براساس این ارزیابی؛ بیشترین میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اماکن عمومی در حال حاضر مربوط به صنایع، معادن و ادارات و کمترین میزان مربوط به دفاتر پیشخوان، پاساژها و سامانه‌های مسافربری درون شهری است.

وی بر ضرورت تشدید نظارت ها و افزایش گشت های اصناف تأکید و تصریح کرد: باید مراقبت ها بیشتر و از عادی‌انگاری در رفتارهای اجتماعی و خانوادگی پرهیز شود‌.

دکتر زارع به بیان رهبر معظم انقلاب مبنی براینکه مصوبات ستاد مدیریت کرونا، به مثابه قانون بوده و برای همگان لازم الاجراست، گفت: باید از ترددهای غیرضروری، شکل‌گیری اجتماعات انسانی و هر رفتار دیگری که طبق اظهار کارشناسان بهداشتی منجر به همه‌گیری ویروس و سرایت بیماری می‌شود، جلوگیری به عمل آید.

وی با یادآوری این نکته که کم توجهی به توصیه های بهداشتی، موج جدیدی از بیماری را شکل می‌دهد، گفت: صداوسیمای استان و کمیته رسانه و فضای مجازی نیز باید هشدارهای لازم در خصوص اهمیت رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی و نقش آنها در حفظ سلامتی جامعه از یکسو و تداوم فعالیت‌های مرتبط با معیشت مردم از سوی دیگر را بیان نمایند.

نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به اینکه طبق اعلام رئیس جمهوری و ستاد ملی مقابله با کرونا ، مراسم جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به صورت نمادین و با بهره گیری از ظرفیت های رسانه ای برگزار خواهد شد، گفت: آیین‌های افتتاحیه طرح ها و پروژه‌ها نیز با حضور حداقلی و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و به دور از شکل گیری تجمعات انسانی به نحو شایسته انجام شود.

وی با بیان اینکه به واسطه گردشگر پذیربودن گیلان باید از زمان حاضر برای ایام پایانی سال و عید نوروز برنامه‌ریزی کنیم، خاطرنشان کرد: همانند سال گذشته، برپایی هرگونه چادر در پارک ها و میادین و نیز هرگونه پذیرش در مهمانسراها و اماکن دولتی ممنوع است.

در این جلسه رئیسان کمیته های ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا به بیان گزارشی از اقدامات صورت گرفته پرداختند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دهه فجر کرونا رعایت توصیه های بهداشتی استاندار گیلان وضعیت پرخطر کرونایی پروتکل های بهداشتی پروتکل ها توصیه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۷۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت بازنگری در دستورالعمل‌های تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت

  به گزارش­ ­خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر عبدالعظیم بهفر­ گفت:­ به رغم اینکه قانون منع تبلیغات کالا‌های آسیب رسان در رسانه ملی مصوب است و هر ساله کالا‌های آسیب رسان و غیر مجاز اعلام می‌شوند، اما اجرای جدی این قانون در محاق قرار می‌گیرد و شوربختانه شاهد جلوه نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم. وی افزود: عدول از این قانون هم به روش‌های مختلف صورت می‌گیرد و ادعا‌های غیر واقعی یا اغراق در معرفی محصول پاشنه آشیل بسیاری از تبلیغات است، گاهی عنوان عوض می‌شود، گاهی با ایما و اشاره محصول را تبلیغ می‌کنند که البته در پس این اقدامات یک ترس از قانون مشاهده می‌شود؛ اما با تساهل و مدارا‌های اخیر برخی از شرکت‌ها و نشان‌های تجاری با چراغ سبز رسانه ملی در چشم قوانین زل می‌زنند و آشکارا و مستقیم مخاطب را به مصرف محصولات آسیب رسان به سلامت دعوت می‌کنند. دکتر بهفر گفت: در جلساتی که با مسئولان رسانه ملی برگزار کرده ایم مهم‌ترین دلیل مدارا با تخلفات تبلیغات کالا‌های آسیب رسان به سلامت را کم بودن بودجه و ضرورت اکتساب منابع مالی برای بقا و استمرار فعالیت‌ها عنوان می‌کنند که صحت سنجی این موضوع کار ارگان‌های بودجه‌ای است، اما آنچه اظهر من الشمس است اینکه "هدف نمی‌تواند توجیه گر وسیله باشد"؛ شیوع بیماری‌های مختلفی مثل سرطان حتماً با مولفه غذا‌های مضر مماس است و حتماً تغذیه غیر سالم در بسط سبک زندگی اشتباه تاثیرگذار است. وی افزود: طبیعتاً یکی از مهم‌ترین ناظران در کنار ارگان‌های دیگر، سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت است و ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی با کسانی هستیم که با تخطی از قوانین سلامت، جامعه را تهدید می‌کنند؛ اما فرد فرد جامعه نیز باید نسبت به سلامت خود حساس باشد و دست از مطالبه گری به انحا مختلف بر ندارد. سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در واکنش به برخی ادعا‌های نادرست در تبلیغات محصولات غذایی، تاکید کرد: در حوزه تبلیغات محصولات غذایی گاهی اوقات ادعا‌های نادرست و خلاف واقع مطرح می‌شود که برخی از آنها اصولاً موضوعیت ندارد؛ مثلاً درج عنوان بدون کلسترول روی روغن‌های نباتی نیز از این دسته تبلیغات محسوب می‌شود؛ چرا که روغن‌های نباتی در اصل فاقد کلسترول بوده و تنها در روغن‌های حیوانی وجود دارد. دکتر بهفر گفت: درج عنوان بدون افزودنی روی شیر‌های استریل نیز از این دست تبلیغات است، چراکه شیر‌های استریل نیازی به افزودنی یا نگهدارنده ندارند، چون داخل آن میکروبی وجود ندارد. وی افزود: به هر حال بسیاری از اسنک ها، روغن ها، انواع سُس، آب‌میوه‌ها و نوشیدنی‌هایی که به طور مستقیم یا غیر مستقیم، محصول یا شرکت و برند را تبلیغ می‌کنند غیر قانونی هستند و نباید در رسانه ملی یا هر رسانه دیگر تبلیغات داشته باشد. دکتر بهفر گفت: یکی از موضوعاتی که در تبلیغات کالا‌های آسیب رسان وجود دارد و برخی آن را به عنوان یک چالش به حساب می‌آورند، کلی بودن دستورالعمل تبلیغات است که شاید بهتر باشد ارگان‌های مرتبط با این موضوع دستورالعمل را با شاخص‌های کمی قابل سنجش و اندازه گیری، به روزرسانی نموده و دستورالعمل جدید را با جدیت عملیاتی کنند. وی افزود: شورای سیاست گذاری سلامت صدا و سیما هم به عنوان فصل مشترکی در پیشبرد اهداف سلامت محور، می‌تواند در احیای اجرای قانون منع تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت در رسانه ملی نقش ایفا کند و ما هم آمادگی داریم تمامی امکانات خود در جهت اشاعه فرهنگ سلامت را در اختیار نهاد مهم اطلاع رسانی و فرهنگ سازی کشور قرار دهیم.

دیگر خبرها

  • تهیه نقشه مناطق مستعد و دارای سابقه آتش‌سوزی در مراتع ضرورت است
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد
  • ضرورت بازنگری در دستورالعمل‌های تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر
  • آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است