Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@10:34:25 GMT

صادرات ۵۶۱ تن خشکبار مراغه به ۱۰ کشور خارجی

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۴۸۰۴۵

صادرات ۵۶۱ تن خشکبار مراغه به ۱۰ کشور خارجی

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر جهاد کشاورزی مراغه از صادرات ٥٦١ تن خشکبار این شهرستان به ١٠ کشور خارجی در دی ماه سالجاری خبر داد.

اسماعیل کریمی اصل بیان کرد: توسعه صادرات یکی از مهمترین اهداف اقتصادی کشورها در جهان محسوب می‌شود و ایران نیز به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان خشکبار در جهان است.

وی افزود: در این راستا با توجه به این‌که شهرستان مراغه نیز از پتانسیل بالایی در تولید میوه برخوردار است، فرصت بی نظیری در جهت ارزآوری به کشور را می‌تواند شامل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، وی گفت: اغلب کشورهای اروپایی مقصد صادرات خشکبار هستند و در دی ماه سالجاری محصولاتی چون خرمای بدون هسته، خمیر خرما و خرمای فشرده و کشمش تیزآبی، کشمش انگوری و آفتابی از شهرستان مراغه به کشورهای استرالیا، لهستان، ایسلند، شیلی، صربستان، لتونی، کانادا، فرانسه، ترینیداد و توباگو صادر شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۸۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند

به گزارش همشهری آنلاین، باشگاه خبرنگاران نوشت: علی آبادی درباره صادرات خودرو به آفریقا گفت: در خودرو هر چقدر هم خودمان به خود انتقاد وارد کنیم اما نامدار هستیم زیرا تولیدکننده ایم. پارسال بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار خودرو تولید شد و امسال این عدد بیشتر خواهد شد.

علی آبادی تاکید کرد: امروز خودرو تبدیل به کالای سرمایه‌ای شده بنابراین باید در این حوزه جهش تولید رخ دهد تا خودرو ماهیت سرمایه‌ای خود را از دست دهد و اگر کسی خودرویی خرید در پارکینگ گذاشت بداند که این خودرو دیگر حالت سرمایه برای او ندارد.

وی افزود: هم کشورهای آفریقایی و همسایه و هم برخی از کشورهای اروپایی طالب خرید خودروی ایرانی هستند.

علی آبادی تصریح کرد: واردات و صادرات مکمل هم هستند و حتی اگر به اندازه دنیا هم تولید کنیم باید واردات انجام شود. ما در حوزه خودرو نیاز به تنوع داریم منتهی برای حمایت از ساخت داخل مقرراتی می‌گذاریم. در حوزه خودرو در آستانه رقابت با دنیا باید قرار گیریم نه در رقابت با خودمان. اگر خودمان را به این رقابت‌ها نرسانیم شکست می‌خوریم و همین چیزهایی را که هم داریم از دست می‌دهیم.

وی تاکید کرد: هر کالایی که نتواند صادر شود یعنی برنامه در آن حوزه جامع نیست.

کد خبر 847863 برچسب‌ها خبر مهم خودرو - ایرانی

دیگر خبرها

  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • توقیف محموله داروهای قاچاق در گمرک سرو ارومیه
  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند
  • آذربایجان غربی پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • آذربایجان‌غربی جز استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • یکی از استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای هستیم
  • شمارش معکوس برای اتمام آزادراه مراغه- هشترود+ فیلم
  • گرده افشانی ۲ هزار و ۴۵۰ هکتار از نخلستان های خفر
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم