Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، نخستین نمایشگاه کتاب تهران با فروش یک میلیون و ۲۵۴ هزار و ۵۵۹ نسخه کتاب به ارزش ۶۴۰ میلیارد و ۲۵۸ میلیون و ۷۷ هزار و ۵۶۸ ریال، نیمه‌شب ۱۰ بهمن به کار خود پایان داد. این محاسبه و اعلام دقیق از میزان فروش «نسخه کتاب» شاید برای نخستین بار باشد که شفاف اعلام می‌شود؛ چرا که در سال‌های گذشته فروش متمرکز انجام نمی‌شد و رقم دقیق فروش نسخه کتاب نیز اطلاع رسانی نشده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این طرح، مخالفان و موافقان فراوانی داشت از کتابفروش‌هایی که برخی می‌گفتند رفت و آمد را به مغازه‌ها زیاد کرده و برخی معترضند که ما را بیکار کرده، اما از سوی مقابل به نظر می‌رسد ناشران از حضور در این پروژه فرهنگی راضی هستند و برخی‌ها هم در این میان از اندک بودن کتاب‌هایشان و ناآمادگی برای این حجم استقبال سخن می‌گویند.

گزارش پیش رو تلاش می‌کند مقایسه‌ای بین آخرین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که در مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد و این نمایشگاه مجازی داشته باشد.

* میزان فروش در دو نمایشگاه فیزیکی و مجازی کتاب تهران

طبق بانک اطلاعاتی موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، مبلغ کل تراکنش‌های انجام‌شده از طریق پایانه پرداخت الکترونیک (pos) در سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران: ۱۲۳ میلیارد و ۸۹۰ میلیون تومان (افزایش ۳۴.۴ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۷ یعنی نمایشگاه سی و یکم کتاب تهران) بوده است.

در نمایشگاه مجازی کتاب تهران که در سال ۹۹ برگزاری شد ۶۴۰ میلیارد و ۲۵۸ میلیون و ۷۷ هزار و ۵۶۸ ریال فروش ثبت شده است که این رقم نسبت به سال گذشته، حدود ۴۹ درصد کم‌تر است.

* هزینه‌های نمایشگاه‌های فیزیکی و مجازی کتاب

نمایشگاه سی و دوم کتاب تهران که سال ۹۸ به شکل فیزیکی در مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد، ۱۶ میلیارد و ۷۹۳ میلیون تومان هزینه اجرا داشت؛ در حالی که نمایشگاه مجازی کتاب (کل هزینه‌ها با احتساب زیرساخت و اجرا با حساب خرید سامانه پایلوت که برای سال‌های آتی هم قابل استفاده است) حدود یک میلیارد تومان محاسبه می‌شود، اما جزئیات به زودی اطلاع از سوی موسسه مذکور اعلام می‌شود.

* تعداد ناشران حاضر در نمایشگاه فیزیکی و مجازی

در نمایشگاه فیزیکی سی و دوم کتاب تهران در سال ۹۸ تعداد ۲۱۰۲ ناشر داخلی و ۸۰۰ ناشر خارجی در قالب ۶۵۰ ناشر لاتین و ۱۵۰ ناشر عرب حضور داشتند که این ناشران در بخش داخلی ۲۵۰۴۳۹ عنوان کتاب منتشرشده در ۴ سال اخیر و بیش از ۳۰۰ هزار عنوان با احتساب (کتب منتشرشده در سال‌های گذشته) عرضه کردند و در بخش خارجی ۱۳۷ هزار عنوان کتاب مشتمل بر ۳۳ هزار عنوان کتاب عربی و ۱۰۴ هزار عنوان عرضه شد.

اما در نمایشگاه مجازی سال ۹۹ در بخش داخلی ۱۷۳۲ ناشر با ۱۰۰ هزار عنوان و ۱۸۰ ناشر خارجی با ۲۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب حضور داشتند. ۱۴۲ نهاد فرهنگی و آژانس ادبی در بخش رایت‌سنتر حضور داشتند.

طبق آمار مستند و اعلامی از سوی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۱۵ هزار و ۵۳۴ ناشر فعال و دارای پروانه فعالیت در کشور حضور دارند(در این میان ناشرانی که حتی یک کتاب هم منتشر کرده‌اند مشمول آمار هستند).

با توجه به اینکه سال گذشته ۲۱۰۲ ناشر در بخش داخلی شرکت کرده بودند بنابراین می‌توان گفت ۸۲.۴ درصد ناشران سال گذشته که در مصلای امام خمینی حضور داشتند در نمایشگاه مجازی نیز شرکت کردند. از سوی دیگر برای روشن شدن اذهان یادآور می‌شود حضور ناشران در نمایشگاه مجازی نسبت به سال گذشته ۱۷.۶ درصد کمتر بوده است.

* در هر دو نمایشگاه فیزیکی و مجازی چه میزان بن تخصیص یافت؟

در نمایشگاه مجازی سال ۹۹ سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب ۲۰۰ هزار تومان بود (که از این مقدار ۶۰ درصد، معادل ۱۲۰ هزار تومان سهم مشارکت دانشجویان و طلاب و ۴۰ درصد، معادل ۸۰ هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت بانک صادرات ایران است.) سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیأت علمی ۴۰۰ هزار تومان است که از این مقدار ۵۰ درصد، معادل ۲۰۰ هزار تومان سهم عضو هیأت علمی و ۵۰ درصد، معادل ۲۰۰ هزار تومان نیز بر عهده معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

اما در نمایشگاه فیزیکی سال ۹۸ که در مصلای امام خمینی برگزار شد، مبلغ موجود دربن‌کارت‌های دانشجویی ۱۵۰ هزار تومان بود. (۶۰۰،۰۰۰ ریال آن به عنوان یارانه کتاب توسط معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ۹۰۰،۰۰۰ ریال آن نیز توسط شخص دریافت کننده کارت به صورت پرداخت شد). مبلغ موجود برای بن کارت‌های اساتید، اعضای هیات علمی و مدرسان حوزه: موجودی کارت‌ها ۴۰۰ هزار تومان بود که ۲،۰۰۰،۰۰۰ ریال آن به عنوان یارانه کتاب توسط معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ۲،۰۰۰،۰۰۰ ریال آن نیز توسط شخص دریافت کننده کارت به صورت آنلاین پرداخت شد.

مجموع یارانه دانشجویی، اساتید و اهالی قلم در سال گذشته ۱۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بوده است، اما یارانه امسال بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان بود که همه این میزان تخصیصی مصرف نشد و بخشی از آن باقی مانده است.

به زودی آمار نهایی هزینه‌های صورت گرفته با جزئیات طبق سال‌های گذشته از سوی خانه کتاب و ادبیات ایران منتشر خواهد شد.

اما در پایان برای مخاطبانی که درصدد اطلاع از برگزاری نمایشگاه کتاب سال ۱۴۰۰ هستند عنوان می‌شود:

طبق اعلام محسن جوادی معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای برگزاری نمایشگاه فیزیکی در اردیبهشت ۱۴۰۰ توضیح داده شد: با توجه به اینکه اواخر سال ۹۹، نمایشگاه مجازی را برگزار می‌کنیم و از سوی دیگر اردیبهشت‌ماه همزمان با ماه رمضان است، امکان دارد با تأخیر نمایشگاهی برگزار شود که قطعاً در اردیبهشت‌ماه نخواهد بود. بنابراین سال بعد چه نمایشگاه فیزیکی و چه مجازی پس از اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد تا به ناشران فرصت دهیم کتاب‌های تازه‌ای را ارائه دهند. ما منتظر می‌مانیم، ببینیم شرایط چگونه است. اگر امکان‌پذیر باشد، نمایشگاه را در بهار برگزار می‌کنیم، اما اگر امکان نباشد به‌ واسطه شرایط، نمایشگاه کتاب با تأخیر برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نمایشگاه مجازی کتاب کتاب محسن جوادی معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی آمار فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مصلای امام خمینی نمایشگاه فیزیکی نمایشگاه مجازی فیزیکی و مجازی نمایشگاه کتاب حضور داشتند ۰۰۰ ریال آن مجازی کتاب هزار عنوان هزار تومان کتاب تهران سال گذشته هزینه ها سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۸۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرک تی تی سی چقدر هزینه دارد؟

اگر علاقه مند به زبان هستید و می خواهید در این زمینه فعالیت کنید یکی از راه های آن تدریس زبان می باشد. برای تدریس زبان به صورت حرفه ای و اصولی در آموزشگاه های مختلف باید با تکنیک های تدریس زبان آشنا باشید.

برای این منظور باید در دوره تی تی سی یا همان دوره تربیت مدرس زبان شرکت کنید و با دریافت مدرک آن به تدریس زبان بپردازید.

معمولا این دوره به صورت آنلاین و حضوری برگزار می شوند که دارای هزینه متفاوتی می باشند و دوره های آنلاین معمولا هزینه کمتری را خواهند داشت. رنج قیمتی این دوره ها در حالت آنلاین برای کلاس گروهی مبلغی حدود ۳ میلیون تا ۵ میلیون بسته به آموزشگاهی که در آن می خواهید دوره شرکت نمایید متغیر است.

چه سطحی از زبان برای شرکت در دوره تی تی سی نیاز است؟

برای شرکت در این دوه ابتدا باید تعیین سطح شوید و حداقل سطح مورد نیاز برای شرکت در دوره تی تی سی سطح متوسط می باشد اما باید به خوبی به این سطح زبان مسلط باشید.

اگر سطح مناسب را نداشته باشید می توانید در دوره های جنرال زبان شرکت کنید و با رسیدن به سطح مورد نظر در این دوره شرکت کنید.

دوره آنلاین یا حضوری تی تی سی؟

دوره تی تی سی به صورت آنلاین و حضوری برگزار می شود. شاید این سوال برای تان پیش آمده باشد که کدام دوره بهتر است؟ جواب این سوال بستگی به شرایط شما دارد.

اگر قادر به شرکت در دوره حضوری هستید می توانید در این دوره شرکت کنید اما اگر امکان شرکت در دوره حضوری را ندارید دوره آنلاین را انتخاب کنید.

در دوره آنلاین شما برای تدریس در هر دو حالت حضوری و آنلاین آماده خواهید شد و با ابزارهای تدریس آنلاین و پلتفرم های تدریس آنلاین نیز آشنا می شوید و این دوره از لحاظ سطح برگزاری هم سطح دوره حضوری می باشد در نتیجه دوره آنلاین شما را همانند دوره حضوری به خوبی برای تدریس آماده خواهد کرد.

مدارک لازم برای شرکت در دوره TTC

برای شرکت در دوره TTC باید ابتدا از یک سطح زبانی حداقلی برخوردار باشید. معمولا افراد از سطح متوسطه به بالا می توانند در این دوره شرکت نمایند.

نکته دیگر تسلط و درک شما از زبان انگلیسی و مطالب می باشد تا بتوانید آن ها را به خوبی تدریس نمایید. در نتیجه ممکن است شما در برخی از مهارت ها سطح خوبی داشته باشید اما در برخی دیگر خیر در نتیجه باید بتوانید تمامی سطوح را به میزان مناسب ارتقا دهید و زبان انگلیسی را براساس قواعدی که دارد به خوبی درک نمایید.

از این رو داشتن مدرک دانشگاهی ضروری نمی باشد اما داشتن یک مدرک زبان چه دانشگاهی و چه از موسسات می تواند نشان دهنده میزان تسلط شما بر روی زبان انگلیسی باشد.

نحوه برگزاری کلاس های TTC

دوره TTC به صورت کاربردی و عملی برگزار می شود. بخشی از کلاس به آموزش مسائل تئوری پرداخته خواهد شد و در بخش دیگر شما باید آموزه های خود را به صورت عملی و به عنوان یک معلم اجرا نمایید. اینکار به شما کمک می کند تا بتوانید در طول دوره با نحوه تدریس و روش های مختلف برای آموزش مهارت های مختلف زبانی آشنا شوید و اشکلات خود را رفع نمایید.

دوره TTC اگر دارای بخش عملی یا دمو نباشد، دوره مناسبی برای شرکت نمی باشد. در نتیجه شما در طول دوره به ارائه چندین دمو برای مهارت های مختلف خواهید پرداخت و خود را محک خواهید زد و استاد دوره با بررسی عملکرد شما به شما کمک خواهد کرد تا روند خود را بهبود ببخشید.

مدت زمان دوره TTC چقدر است؟

معمولا دوره TTC در مدت ۲ ماه بستگی به نحوه برگزاری، برگزار می شود. دوره TTC موسسه دهخدا به صورت گروهی در ۱۸ جلسه و به صورت خصوصی در ۷ جلسه برگزار خواهد شد.

مدرک پایان دوره TTC

مطمئنا در پایان دوره TTC به شما مدرکی اعطا خواهد شد و موسسات از افراد برتر دعوت به همکاری خواهند و یا اینکه می توانید با این مدرک به موسسات دیگر مراجعه کنید و با دادن مصاحبه شروع به تدریس زبان انگلیسی نمایید.

مدارک ارائه شده توسط موسسه زبان دهخدا مورد تایید وزارت آموزش و پرورش بوده و همچنین این موسسه همواره از افراد برتر دوره برای همکاری استفاده می کند.

هزینه دوره تی تی سی در موسسه زبان دهخدا

برای شرکت در دوره تی تی سی موسسه زبان دهخدا برای کلاس های آنلاین گروهی هزینه هر ترم ۳ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان بوده و برای کلاس های آنلاین خصوصی جلسه ای ۶۳۰ هزار تومان است. برای کلاس حضوری باید به این هزینه ها ۱۰ درصد اضافه شود.

آیا مدرک دوره تی تی سی بین المللی است؟

دوره تی تی سی که در موسسات مختلف برگزار می شود برای تدریس در هر موسسه ای در ایران معمولا مناسب است اگر بتوانید توانایی های خود را به خوبی اثبات نمایید.

اما برای دریافت مدرک بین المللی تدریس باید در دوره های CELTA و DELTA شرکت کنید که برای این کار باید دارای سابقه تدریس باشید. از این رو برای شروع فعالیت ابتدا باید مدرک تی تی سی را دریافت کنید و سپس به کسب تجربه تدریس در آموزشگاه ها بپردازید و بعد از چند سال می توانید برای کسب مدرک بین المللی اقدام نمایید.

کد خبر 749072

دیگر خبرها

  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • مدرک تی تی سی چقدر هزینه دارد؟
  • یمن میهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • مقایسه آماری ایران و تایلند قبل از فینال فوتسال آسیا
  • مقایسه آماری ایران و تایلند قبل از فینال
  • مقایسه آماری ایران و تایلند قبل از فینال/ مورد عجیب تیم ملی ایران
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد