Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا،  دکتر سیما سادات لاری، گفت: در حال حاضر تعداد ۱۸ شهرستان کشور در وضعیت نارنجی، ۱۲۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۰۶ شهرستان در وضعیت آبی بیماری کووید-۱۹ قرار دارند.

وی افزود: میانگین بروز هفتگی موارد مثبت بستری و همچنین میانگین بروز موارد مرگ و میر ناشی از کرونا در هفته دوم بهمن ماه نسبت به هفته ماقبل دارای روند نسبتا کاهشی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاری ادامه داد: در هفته گذشته بیشترین میزان بروز هفتگی موارد مثبت بستری به ترتیب در استان‌های مازندران، گیلان و گلستان و همچنین بیشترین میزان بروز موارد مرگ و میر ناشی از بیماری در استان‌های مازندران، گیلان و خراسان شمالی گزارش شده است.

وی گفت: متاسفانه طبق بررسی‌های انجام شده، شاهد ایجاد روند کاهشی در رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور هستیم. به طوری که کمترین میزان رعایت پروتکل‌ها در استان‌های تهران، خوزستان، سیستان و بلوچستان و مازندران گزارش شده است. درحالی که میان کاهش رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و افزایش موارد بستری و به دنبال آن موارد مرگ و میر ناشی از بیماری، رابطه مستقیم و معنی‌داری وجود دارد، بنابراین کاهش میزان رعایت پروتکل‌ها در کشور در این ایام می‌تواند به عنوان زنگ خطری جدی برای ما قلمداد شود.

لاری تاکید کرد: ویروس کرونا بسیار پیچیده است و لزوم همزیستی هوشمندانه با کووید-۱۹ شرط اصلی شکست این بیماری است. بر این اساس امیدواریم با تقویت و افزایش انگیزه عمومی در عمل به توصیه‌های بهداشتی و پرهیز از هرگونه اهمال در رفتارهای فردی و اجتماعی مردم، شاهد پیشگیری از تکرار تجربیات تلخ گذشته و خیزش دوباره بیماری در کشور باشیم.

منبع: الف

کلیدواژه: مرگ و میر ناشی رعایت پروتکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۸۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است

سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره علل تصادفات  گفت:  یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده و مکالمه با تلفن همراه در حین رانندگی ‌بالاترین درصد یعنی ۴۶ را به خود اختصاص داده است و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می‌افتد. 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷ درصد در بروز تصادفات نقش دارد. 

سرهنگ کشیر گفت: همچنین تحقیق نشان می‌دهد که مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد و مصرف مواد مخدر ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات نقش دارند. 

او تصریح کرد: راننده از مواد مخدر استفاده کرده و پشت فرمان نشسته و باعث شده  روح و روان و سیستم اعصاب وی او تحت تاثیر قرار ‌بگیرد که از جمله تاری دید، کاهش شدید شنوایی، درگیری ذهنی و مغزی و درک نکردن فاصله از مواردی است که می‌تواند برای این راننده اتفاق بیفتد که نتیجه‌ای جز تصادف در پی نخواهد داشت. 

سرهنگ کشیر افزود: همچنین استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روان گردان‌ها به میزان ۱۳ درصد در بروز حوادث رانندگی تاثیر دارند. 

او  بیان کرد: این اعداد و ارقام مواردی نیستند که بخواهیم با آنها شوخی کنیم. شوخی با این اعداد شوخی با جان و زندگی خود و خانواده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • ثبت بیشترین میزان بارندگی استان خوزستان در حسینیه اندیمشک
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • دزفول رکوردار بیشترین میزان بارندگی در خوزستان
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ثبت بیشترین میزان بارندگی در رومشکان
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است