Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از راه‌اندازی دو مخزن گاز مایع پالایشگاه فازهای 22 تا 24 پارس جنوبی با ظرفیت بارگیری 80 هزار مترمکعب گاز مایع خبر داد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت و گاز پارس، محمد مشکین‌فام، آماده‌سازی چهار مخزن گاز مایع شامل دو مخزن پروپان و دو مخزن بوتان پالایشگاه فازهای 22 تا 24 پارس جنوبی را حاصل هماهنگی ویژه میان پیمانکار اجرایی، پیمانکار اصلی و کارفرمای طرح عنوان کرد و گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده در رفع مسائل مالی و تأمین کالاهای مورد نیاز، مخازن پروپان و بوتان شمالی که برنامه راه‌اندازی آنها برای آخر امسال مقرر شده بود، زودتر از برنامه تعیین‌شده به نتیجه رسید و شاهد ورود گاز به این دو مخزن بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه پس از مرحله سردسازی گاز، بارگیری مخزن پروپان با ظرفیت 45 هزار مترمکعب و مخزن بوتان با ظرفیت 35 هزار مترمکعب آغاز می‌شود، افزود: این دو مخزن در مجموع با ظرفیت بارگیری 80 هزار مترمکعب گاز مایع (ال‌پی‌جی) راه‌اندازی شدند.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به اینکه نیمی از ظرفیت کامل انبارش گاز مایع در مخازن این طرح تحقق یافت، افزود: ساخت دو مخزن باقیمانده گاز مایع پالایشگاه فازهای 22 تا 24 تکمیل شده و منتظر دریافت پمپ‌های پروپان و بوتان مورد نیاز از شرکت پمپ‌های صنعتی ایران هستیم تا با تکمیل مراحل راه‌اندازی این دو مخزن، در مجموع ظرفیت بارگیری گاز مایع در این طرح تا پایان امسال به 160 هزار مترمکعب برسد.
مشکین‌فام، تکمیل ساخت و انجام عملیات راه‌اندازی دو واحد باقیمانده استحصال گوگرد را از دیگر اقدام‌های پایانی در پالایشگاه فازهای 22تا 24 پارس جنوبی عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه استحصال کامل گوگرد در دو واحد از پیش راه‌اندازی‌شده این طرح محقق شده بود، به‌زودی با عملیاتی شدن این دو واحد، چهار واحد استحصال گوگرد این طرح به‌طور کامل به بهره‌برداری می‌رسد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پالایشگاه فازهای 22 تا 24 تا 24 پارس جنوبی هزار مترمکعب راه اندازی گاز مایع دو مخزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۸۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه

مریم آزادی معاون صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با بیان اینکه موضوع مدیریت مصرف انرژی و خصوصا تامین برق همواره یکی از دغدغه مهم صنایع استان بوده، گفت : از همین رو تعدادی از صنایع شاخص به روش‌هایی از جمله احداث نیروگاه و یا تهیه ژانراتور برای تامین برق خود روی آورده اند.

وی ادامه داد: سه واحد سیمان مدلل، ذوب آهن بیستون و پتروشیمی پلیمر در این زمینه پیشقدم شده و در مجموع سه نیروگاه کوچک با ظرفیت ۵۸ مگاوات شامل نیروگاه ۲۴ مگاواتی در سیمان مدلل، نیروگاه ۲۲ مگاواتی در پتروشیمی پلیمر و نیروگاه ۱۲ مگاواتی در ذوب آهن بیستون در دست احداث بوده که ظرف یک یا دو سال آینده وارد مدار بهره‌برداری خواهند شد.

آزادی تاکید کرد: پتروشیمی بیستون نیز از دیگر واحد‌های متقاضی احداث نیروگاه در کرمانشاه است.

وی افزود: برخی از صنایع بدنبال تامین برق مورد نیاز خود از طریق تهیه ژنراتور هستند که مجموعه کشت و صنعت نازگل نیز در این دسته قرار دارد.

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمانشاه معتقد است، راه‌اندازی این نیروگاه‌ها کمک بسزایی به تامین برق مورد نیاز این صنایع و کاهش فشار به شبکه خواهد کرد و باعث می‌شود این صنایع دیگر در فصل گرما دغدغه خاموشی و محدودیت مصرف برق را نداشته باشند.

آزادی یکی دیگر از اقداماتی که در زمینه مدیریت مصرف انرژی در دستورکار قرار دارد را جایگزینی پساب تصفیه شده به جای آب مورد نیاز صنایع بزرگ اعلام کرد و گفت: این کار قرار است فعلا در سه شهرستان کرمانشاه، هرسین و اسلام‌آبادغرب انجام شود.

به گفته آزادی، در شهرستان اسلام‌آبادغرب پتروشیمی اسلام آباد، در هرسین مجموعه ذوب آهن و در کرمانشاه نیز واحد‌های مستقر در شرق مرکز استان برای دریافت این پساب اعلام تمایل کرده اند.

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمانشاه از ظرفیت کنونی حدود ۲۲ میلیون مترمکعبی پساب تصفیه‌خانه شهر کرمانشاه یاد کرد که می‌تواند نیاز چند واحد بزرگ از جمله پتروشیمی کرمانشاه، پتروشیمی پلیمر، نیروگاه بیستون و زاگرس و همچنین شهرک صنعتی زاگرس را پوشش دهد.

آزادی با بیان اینکه این واحد‌ها متقاضی استفاده از پساب هستند، اظهار کرد: با توجه به سرمایه‌گذاری بالای مورد نیاز برای اجرایی کردن این کار، مقرر شده کنسرسیومی از این واحد‌ها برای انتقال پساب پای کار بیایند و اجرای خط انتقال نیز با همکاری آب و فاضلاب یا آب منطقه‌ای انجام شود.

وی با بیان اینکه اکنون کار در مرحله انتخاب مشاور و برگزاری مناقصات است، ابراز امیدواری کرد، هرچه زودتر استفاده از پساب برای صنایع در کرمانشاه آغاز شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود
  • بازارچه‌های مرزی پیراحمد و شیخ سلو در چالدران راه‌اندازی می‌شوند
  • برگزاری همزمان مرحله دوم و سوم لیگ آب‌های آرام و مرحله پایانی لیگ کانوپولو
  • سه میلیون متر مکعب روان آب در سدهای خراسان جنوبی ذخیره‌ شد
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است