Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار منطقه 12 پایتخت از دریافت لوح تقدیر توسط شهرداری این منطقه در پنجمین دوره جایزه جهانی خشت طلایی، برای تجربه «احیای مشارکت جویانه قلب تهران» در محور «حکمروایی، برنامه ریزی و مدیریت شهری» خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 12، علی محمد سعادتی، شهردار منطقه ضمن اعلام این خبر توضیح داد: تحقق حکمرانی شایسته شهری بر اساس شاخص هایی نظیر جلب مشارکت شهروندان در مدیریت صورت می گیرد؛ از این رو توجه به عرصه عمومی شهری، افزایش زمینه حضور مردم، موضوع مشارکت مردم در خدمات، نگهداشت، مناسب‌سازی و زیباسازی شهر و از سوی دیگر حتی توجه به اقتصاد شهروندان در حوزه کسب و کار خانگی و انسجام محلی که باید اتفاق بیفتد، به منظور تقویت حکمروایی محلی، از مهم ترین رویکردهای مدیریت شهری در منطقه 12 به عنوان منطقه تاریخی تهران بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی در تشریح چگونگی کسب این دستاورد در منطقه قلب طهران گفت: اگر نقطه آغاز برنامه ارتقای کیفیت زندگی در مرکز تاریخی تهران را سال ۱۳۹۴ بدانیم، مرحله نخست تدوین و اجرای برنامه (از سال ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۶) بر پایه اتخاذ راهبرد طب سوزنی شهری و توجه به تعریف و اجرای پروژه های خردمقیاس شهری در بستر جغرافیایی و مکانی فراگیر و تلاش برای ارتقای کیفیت عرصه عمومی به جای مداخله کلان مقیاس در عرصه مالکیت خصوصی، الگویی از برنامه ریزی محله محور را رقم زد که در چارچوب آن، پروژه هایی پیشتاز (شامل بهسازی گذرها و میادین تاریخی، بازسازی دروازه های تاریخی، پیاده راه سازی و پیاده مدار نمودن عرصه های عمومی، احداث بوستانهای محلی و ...) شکل گرفت. سعادتی افزود: هرچند در این مرحله، مبنای برنامه ریزی، توجه به نیازهای جامعه محلی و تلاش برای تقویت و تثبیت سکونت بوده، توجه فراگیر به مفهوم مشارکت در احیای مرکز تاریخی را می توان از ویژگیهای بارز گام دوم برنامه ارتقای کیفیت زندگی در قلب تهران (از سال ۱۳۹۷ تاکنون) در چارچوب تحقق شعار «تهران، شهری برای همه» دانست.  به گفته وی در این مرحله تجربه ای متفاوت از مشارکت مردم و بخش خصوصی و نهادهای مردم نهاد در تعریف و اجرای پروژه ها در زمینه هایی همچون (مرمت و احیای بناهای تاریخی، مقابله با آسیبهای اجتماعی، کسب و کار خانگی هوشمند و پویش #منپشتیبانمن، جداره سازی خیابان لاله زار با کمپین چراغهای روشن، مدیریت پسماند ‌و ایمنی بازار تهران با کمپین دست به کار شیم، بهره برداری از عرصه عمومی خیابان سی تیر و مقابله با همه گیری کووید ۱۹) شکل گرفت. سعادتی ضمن ابراز قدردانی از دبیرخانه پنجمین جایزه بین المللی خشت طلایی برای شایسته تقدیردانستن شهرداری منطقه 12 بیان کرد: به سهم خود از همه شهروندان تهرانی به‌ویژه ساکنین منطقه 12 به عنوان منطقه تاریخی تهران که در همه حوزه‌ها، روحیه مشارکت‌طلبی و مشارکت‌جویی آنها کمک به ما کرده و انگیزه داده که بیشتر بتوانیم از ظرفیت‌های مردمی استفاده کنیم، تشکر می کنم؛ همچنین از همکاران خود در منطقه که من به نمایندگی از بیش از 1100 نفر، کارکنان آن منطقه که شبانه‌روز در آنجا در حال تلاش و زحمت‌اند، در اینجا حضور دارم. وی در پایان با اظهار امیدواری از اینکه دستاوردهای جایزه بین المللی خشت طلایی بتواند زمینه تحولات بعدی در مدیریت شهری باشد، یادآور شد: خوشبختانه این سومین جایزه‌ای است که منطقه 12 در رویکرد جدید خود از خشت طلایی تهران می‌گیرد و دو افتخار دیگر مربوط به دوره های قبلی در سال های 95 و 98 بوده که خدای تبارک و تعالی را برای یاری من و همکارانم در این موفقیت ها شکر می گوییم.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: خشت طلایی منطقه 12

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۸۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال از «مدل مشارکت» در حوزه حمل‌ونقل/ هفته آینده ۲ قرارداد همکاری مشارکت امضا می‌شود

رئیس اداره هوشمندسازی ترافیک اداره کل مطالعات و برنامه‌ریزی حمل‌ونقل و ترافیک شهری معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان گفت: در حوزه حمل‌ونقل از مدل مشارکت استقبال و هفته آینده دو قرارداد همکاری در قالب همین مدل امضا می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، فرزاد قریشی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در برنامه پنجشنبه‌های فناور (فصلی نو در حمایت از زیست بوم فناوری)، ارزش آفرینی از دارایی‌های دیجیتال در حوزه‌های حمل‌ونقل و ترافیک، اصفهان کارت اظهار کرد: داده‌ها در حوزه حمل‌ونقل آن هم در حوزه مدیریت شهری از مهم‌ترین بخش‌ها است.

وی افزود: از این داده‌ها به نحو احسن نمی‌توانیم استفاده کنیم و این نقص وجود دارد، اما راهکار حل چالش این است که داده به‌صورت عام در اختیار تمام استفاده کنندگان قرار گیرد.

رئیس اداره هوشمندسازی ترافیک اداره کل مطالعات و برنامه‌ریزی حمل‌ونقل و ترافیک شهری معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان با بیان اینکه همیشه سعی کردیم داده‌ها را به صورت باز در اختیار بخش‌های مختلف قرار دهیم و از سوی دیگر با مجموعه‌هایی که داده در حوزه حمل‌ونقل دارند، همکاری کنیم، گفت: دو سال پیش تفاهم‌نامه ای را با مسیریاب نشان امضا کردیم، بر اساس این همکاری هر گونه اطلاعاتی که نیاز دارند در اختیار آنها قرار دادیم و مقرر شد آن‌ها هم در راستای روان سازی ترافیک با مدیریت شهر همکاری کنند.

قریشی با اشاره به چهار سیاست کلی در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک تصریح کرد: در همه حوزه‌ها داده‌هایی داریم که می‌توان برای رسیدن به این اهداف از آن استفاده کرد.

وی با اشاره به چالش‌ها و نیازهای این بخش افزود: برای نمونه برای مکان‌یابی دوربین ثبت تخلفات سرعت در سطح شهر و بهینه‌سازی موقعیت در راستای کاهش هزینه‌ها داده‌هایی موجود است که شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند برای تحقق این نیاز به ما کمک کنند.

رئیس اداره هوشمندسازی ترافیک اداره کل مطالعات و برنامه‌ریزی حمل‌ونقل و ترافیک شهری معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان تصریح کرد: تبلیغات در محیط‌ها و المان‌های ترافیکی سطح شهر از دیگر موضوعاتی است که می‌توانید در راستای افزایش بهره وری و درآمد به کمک مدیریت شهر بیایید.

قریشی گفت: در حوزه حمل‌ونقل از مدل مشارکت استقبال می‌کنیم، هفته آینده دو قرارداد همکاری در قالب همین مدل امضا می‌کنیم، اگر شرکت‌های دانش‌بنیان پیشنهادی داشته باشند که از نظر شهری و اقتصادی برای مدیریت شهر و حوزه حمل‌ونقل مؤثر و کمک رسان باشد از آن استقبال می‌کنیم.

وی تصریح کرد: اصفهان نخستین حوزه حمل‌ونقل شهری در کشور بود که حمایت از استارتاپ ها و شرکت‌های دانش‌بنیان را آغاز کرد، البته این حمایت برکات بسیاری به همراه داشت که مدل مشارکت بخشی از همین روند است.

رئیس اداره هوشمندسازی ترافیک اداره کل مطالعات و برنامه‌ریزی حمل‌ونقل و ترافیک شهری معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان ادامه داد: در این راستا با معاونت علمی ریاست جمهوری نیز توافق کردیم که آن‌ها هم از طرح‌های دانش‌بنیان حمایت کنند، البته سعی کردیم برای مجموعه‌های نوپا دانش‌بنیان که رزومه ندارند اما دارای گروه‌های خلاق هستند، راه حلی پیدا کنیم تا برای همکاری زودتر به نتیجه برسیم.

کد خبر 747851

دیگر خبرها

  • انتقاد بازیگر قدیمی به جیغ و دست و هورا در شب آخر عروسک‌خونه
  • تقدیر از مجریان برگزاری انتخابات در فیروزکوه
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • برنامه ملی بازآفرینی در کشور اجرا می‌شود
  • استقبال از «مدل مشارکت» در حوزه حمل‌ونقل/ هفته آینده ۲ قرارداد همکاری مشارکت امضا می‌شود
  • بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • اجرای طرح انضباط شهری مشاغل سیار در ۱۲ منطقه تهران