Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@06:29:56 GMT

ساختار باغات استان مازندران بازسازی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۴۹۲۹۴

ساختار باغات استان مازندران بازسازی می‌شود

گروه استان‌ها - رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران با اشاره به اینکه ارقام جدید مرکبات در استان ایجاد شد، گفت: ساختار باغات مازندران بازسازی می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، عزیزالله شهیدی فر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سیلو برنج در قالب شلتوک در یک مدت زمان‌بندی نگهداری می‌شود و بعد از زمان‌بندی خاص تبدیل به برنج می‌شود و به عرصه و تقاضا و حتی قیمت گذاری کمک می شود که تا برداشت سال آینده را بهره برداری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در مبارزه با آفات بیش از 100 پهباد به جوانان تحویل شد تا در راستای مبارزه با آفات همه محصولات کشاورزی در استان اقداماتی انجام شود. یکی از مشکلات از بحث ارقام پر محصول امسال رشد 20 تا 30 درصد افزایش خواهد داد که البته واردات صربه بزرگی وارد کرده است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران تصریح کرد: مرکبات نگاه ما اصلاح سیستم‌های زیر ساخت‌ها بود اتفاق بزرگی در مازندران رقم خورد که می‌توان به کشورهای اروپایی صادر کنیم و امسال 100 درصد صادرات داشتیم.

شهیدی فر با بیان اینکه ساختار باغات بازسازی و تنوع ارقام مرکبات در برنامه‌های آینده ما است، گفت:  برای ایام عید تامین مرکبات 21 هزار تن بوده که جهاد کشاورزی مازندران تامین شد که یک درصد از کل مرکبات بوده که در اختیار صمت قرار می گیرد.

دادگستری مازندران درباره قطع درختان مرکبات مثمر در سوادکوه شمالی توضیحاتی ارائه کرد190 هزار تن مرکبات امسال در استان گیلان تولید شدراه‌های پیشگیری از ورود شانکر باکتریایی مرکبات در هرمزگان شناسایی شد

وی افزود: در دام و طیور نگرش ما به دنبال دام سنگین نیست. عمدتا دام سبک و نژاد های برتر  است هم بحث گوشت و بحث شیر است که تولیدات خوبی در شهرستان‌های مازندران داریم و تغییری در دامداری‌های استان ایجاد کنیم.

رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران تصریح کر: یکی از دلایل افزایش صددرصدی مرکبات به کشورهای مختلف، سلامت محصول از آفات بود که ماندگاری بیشتر در سال آینده رقم خورده و این امر در راستای مبارزه درست آفات بود.

وی بیان کرد: برنج مازندران به اذعان بسیاری از شرکت‌های خارجی که تقاصای صادرات از مازندران به کشورهای آنان داشتند، مرغوب ترین و کمیاب ترین نوع برنج در جهان محسوب می‌شود.

انتهای پیام/ 681/ ع

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۹۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، حسین خلج با مدرک دکتری تخصصی مهندسی برق - مخابرات - سیستم از دانشگاه استنفورد آمریکا درباره این طرح توضیح داد: در سال‌های اخیر و با توجه به افزایش حجم اطلاعات در شبکه‌های مخابراتی به‌کارگیری بهینه و هوشمند ساختار‌های نوین بیش از پیش مورد نیاز است. بر همین اساس عملاً هیچ شبکه مخابراتی نمی‌توان یافت که بتواند بدون به‌کارگیری از این ساختار‌ها به‌صورت کارا سرویس ارائه کند.

وی افزود: در این طرح، یک کانال چند کاربره در نظر گرفته می‌شود که در آن قابلیت همکاری میان گره‌های شبکه وجود دارد. این شبکه از طریق یک شبکه وسیع‌تر به ساختار مرکزی شبکه متصل می‌شود. همچنین در این شبکه‌ها مشخصات بده بستان میان نرخ ارسال در کانال و بار ارتباطی در شبکه پشتیبان ارائه می‌شود.

این محقق در ادامه بیان کرد: روش‌های متمرکز برای انجام همکاری، تمام اطلاعات در یک گره تجمیع شده و گره کل داده‌ها را پردازش می‌کند. علاوه بر این موارد، کنترل از طریق این شبکه‌ها هم از اهمیت خاصی به‌خصوص در شبکه‌های نسل پنجم برخوردار است.

وی اضافه کرد: در این طرح به بررسی ساختار‌های نوین به‌کارگیری شبکه‌های این حوزه پرداختیم و کاربرد‌های این حوزه به‌صورت زیربنایی، هم ساختار‌های ابری تلفن همراه و هم ساختار‌های سلولی را که در نسل‌های ۵ و مابعد آن مطرح می‌شوند شامل می‌شود.

خلج تصریح کرد: با گذر شبکه‌های مخابراتی از ساختار‌های سنتی به ساختار‌های نوین که براساس قابلیت‌های انعطاف‌پذیری طراحی می‌شوند، نیاز به شناخت عمیق‌تر این شبکه‌ها اهمیت ویژه‌ای یافته است و به عنوان دو نمونه اصلی این نیاز حیاتی می‌توان به شبکه‌های تلفن همراه نسل پنجم و شبکه‌های زیرساخت اشاره کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ساختار‌ها و روش‌های پیاده‌سازی و تخصیص منابع در این ساختار‌ها متفاوتند و نیاز به ابزار‌های جدیدی برای تحلیل، طراحی و پیاده‌سازی دارند.
محققان در حوزه‌های مختلف برق به دنبال بهینه‌سازی انرژی و بهبود کارکرد دستگاه‌های الکترونیکی و مخابراتی هستند و بنیاد ملی علم ایران هم از طرح‌های تحقیقاتی با این موضوعات حمایت می‌کند.

«مدیریت و کنترل توزیع شده بر روی شبکه‌های مخابراتی» عنوان طرح پژوهشی بابک حسین خلج است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.

دیگر خبرها

  • ریه‌های محلات نفس تازه می‌کنند؟
  • پایش مزارع خرمشهر پژوهشگران
  • کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات
  • پایان نوبت نخست آزمون سراسری مازندران در صحت و امنیت
  • ۲۷ رقم برنج در کشور معرفی شده است
  • شرکت ۲۷ واحد تولیدی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • یک تبلیغ ساختار شکن درباره سیگار (عکس)
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند
  • هشدار به کشاورزان ، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم