Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران با مقایسه شرایط صادرات نفت ایران در تحریم کنونی و تحریم گذشته بر نقش مهم زنگنه، وزیر نفت در جلوگیری از به صفر رساندن صادرات نفت ایران با همه فشارهای ترامپ تأکید می‌کند و می‌گوید: اگر تبلیغات در صادرات به ونزوئلا نبود ایران می‌توانست بیشتر از میزان فعلی به این کشور فرآورده‌های نفتی صادر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «انرژی امروز» از شانا، کاپیتان نصرالله سردشتی متولد یکم آذرماه سال ۱۳۳۷ شهر تنکابن است. در سال ۱۳۵۶ بورسیه شرکت ملی نفتکش شد و سال ۱۳۶۰ مدرک افسر سومی کشتی‌های اقیانوس‌پیما را از دانشگاه دریایی گلاسکو دریافت کرد. او پس از پایان تحصیلاتش به کشور بازگشت و به‌عنوان افسر سوم روی ناوگان شرکت ملی نفتکش فعالیتش را آغاز کرد. سردشتی سال ۱۳۶۸ موفق به دریافت مدرک فرماندهی نامحدود کشتی‌های اقیانوس‌پیما شد و از همان موقع تا سال ۱۳۷۴ به‌عنوان کاپیتان روی کشتی‌های شرکت ملی نفتکش مشغول به کار و خدمت شد.

کاپیتان سردشتی از سال ۱۳۷۴ تا سال ۱۳۷۹ هم‌زمان مدرس و متخصص سازمان بنادر و دریانوردی و مشغول در امور بازرگانی بود و از سال ۱۳۷۹ تا سال ۱۳۹۳ ریاست دفتر اجاره و مسئولیت بازاریابی کل ناوگان شرکت ملی نفتکش را به‌عهده داشت. وی از سال ۱۳۹۳ تا سال ۱۳۹۶ مسئولیت مدیریت بازرگانی شرکت ملی نفتکش ایران را به‌عهده داشته است. عملیات ناوگان، بازاریابی ناوگان، پوشش بیمه کشتی‌ها و خدمات بازرگانی مورد نیاز کشتی‌ها زیرمجموعه این مدیریت است. کاپیتان سردشتی از اسفند ۱۳۹۶ به سمت مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت ملی نفتکش ایران منصوب شد.

صادرات نفت؛ از درایت تا مدیریت زنگنه

شرکت ملی نفتکش ایران با داشتن ۷۲ فروند نفتکش با ظرفیت حدود ۱۷ میلیون DWT بزرگ‌ترین شرکت کشتیرانی نفتکش جهان است. این شرکت ۲۶ شهریور ۱۳۳۴ تأسیس شد. سهام شرکت ملی نفتکش ایران هم‌اکنون در اختیار صندوق بازنشستگی کارکنان صنعت نفت (۳۴ درصد)، صندوق بازنشستگی کشوری (۳۳ درصد) و شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (۳۳ درصد) است. شرکت ملی نفتکش ایران که از آن به‌عنوان بازوی حمل‌ونقل صادرات نفت ایران نام برده می‌شود در دوران جنگ تحمیلی و تحریم، دوشادوش شرکت ملی نفت ایران وظیفه سنگین صادرات نفت ایران را عهده‌دار بوده است.

نصرالله سردشتی، مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران درباره همکاری این شرکت و شرکت ملی نفت ایران در دوران تحریم به شانا می‌گوید: همکاری ما با شرکت ملی نفت ایران با وجود پیچیدگی‌های فراوان تحریم کنونی در بهترین حالت ممکن قرار دارد. همان‌طور که می‌دانید وزارت نفت، شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی نفتکش و شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی در نوک پیکان تحریم‌ها قرار دارند و این مسئله اهمیت ناوگان ملی را نشان می‌دهد.

وی بدون اشاره‌ به مقدار صادرات نفت ایران در شرایط تحریم، نقش زنگنه در این روند را بسیار مؤثر می‌داند و با این اعتقاد که اگر ایشان (زنگنه) نبود صادرات نفت ایران به صفر می‌رسید و هیچ‌کدام از اتفاق‌های مثبت فروش نفت رخ نمی‌داد، تصریح می‌کند: آقای زنگنه با درایت و مدیریتی که دارد حرفه‌ای عمل کرد و صادرات نفت ایران را در تحریم کنونی با وجود آنکه ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا تمام دنیا را از خرید نفت ایران منع کرده بود با برنامه به پیش برد.

سردشتی که در تحریم سال ۱۳۹۱ عهده‌دار ریاست دفتر اجاره و مسئول بازاریابی کل ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران بود، به مقایسه شرایط حمل نفت فروخته‌شده در آن دوره از تحریم با تحریم کنونی می‌پردازد و می‌گوید: در تحریم کنونی برخلاف دوره گذشته که شاهد برخی ناهماهنگی‌ها بودیم عملیات‌ها و امورات با برنامه جلو رفت و می‌رود. تشکیل کمیته ویژه یکی از اقدام‌های خوب در این دوره از تحریم بوده است.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران با بیان اینکه این کمیته ویژه با دادن مجوز، دست کننده‌های کار را باز گذاشته است، تأکید می‌کند: این موضوع هم نشأت‌گرفته از کارهای مهم وزارت نفت و دیگر سازمان‌هاست که در صادرات نفت کمک کردند.

شانا: در بحث فروش نفت در دوران تحریم، کمیته ویژه تصمیم‌های مربوط به فروش نفت را امضا می‌کنند که یکی از آن امضاها مربوط به وزارت نفت و ۶ امضای آن از بخش‌های دیگر است.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران با تأکید بر اینکه کارهای مربوط به مدیریت شرایط تحریم باید به‌صورت گروهی و تیمی انجام شود و اگر این‌گونه نباشد پیشرفتی حاصل نمی‌شود، می‌افزاید: ضروری است در این‌گونه کارها به تخصص و تجربه اهمیت داده شود و یک گروه حرفه‌ای و غیرسیاسی آن را مدیریت کند.

سردشتی از ناملایمات تحریم و صادرات نفت در شرایط کنونی اگرچه سخنی نگفت، اما اظهار کرد: هدف ما همواره صادرات بیشتر نفت است و در این مسیر تاکنون موفق بوده‌ایم.

اگر تبلیغات در صادرات به ونزوئلا نبود…

اردیبهشت‌ماه امسال خبر ارسال محموله‌های بنزین ایران به ونزوئلا آن هم با پرچم ایران در صدر اخبار رسانه‌های جهان قرار گرفت. رویترز، بلومبرگ، وال‌استریت ژورنال و… از این محموله‌ها نوشتند و صادرات آن را در شرایط سخت تحریم و سخت‌گیری ترامپ که هم به‌دنبال متوقف کردن تجارت انرژی ایران بود و هم در فکر سرنگونی دولت نیکولاس مادورو، شگفت‌انگیز عنوان کردند. با وجود این، شرکت ملی نفتکش ایران در این فضا محموله‌های بنزین را به مقصد ونزوئلا بارگیری کرد.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران درباره صادرات بنزین ایران به ونزوئلا با پرچم ایران معتقد است: صادرات بنزین با پرچم ایران موضوع پیچیده‌ای نیست. بیمه و کلاس کشتی ایرانی است و کسی نمی‌توانست و نمی‌تواند برای آن محدودیت ایجاد کند. اگر پرچم خارجی بود شاید مشکل پیدا می‌کردیم، اما با پرچم ایران هیچ مشکلی وجود نداشت. این‌طور می‌توان گفت تجارت آزاد حق ایران است و کسی نمی‌تواند آن را از ما سلب کند.

وی در عین‌ حال درباره صادرات فرآورده‌های نفتی به ونزوئلا تأکید می‌کند: اگر سروصدای رسانه‌ای و گفت‌وگوهای گاه و بیگاه نبود، ایران می‌توانست بیشتر از مقدار کنونی به این کشور فرآورده‌های نفتی صادر کند.

سردشتی درباره مقدار ذخیره‌سازی‌های میعانات گازی ایران سکوت و در این زمینه تنها به این نکته بسنده می‌کند: اگر ستاره خلیج فارس و ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران نبود وضع بسیار سخت‌تری داشتیم.

گرامیداشت سانچی

در ۱۶ دی‌ماه ۱۳۹۶ نفتکش تحت مدیریت شرکت ملی نفتکش ایران به‌نام «سانچی» که ۲۵ آذرماه با محموله میعانات گازی به سفارش شرکت هانوا توتال کره جنوبی عازم این کشور بود در ۱۵۸ مایلی سواحل شرقی چین با یک کشتی فله‌بر چینی برخورد کرد و ۳۲ سرنشین آن جان خود را در این حادثه از دست دادند.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران درباره این حادثه می‌گوید: مرور این حادثه همچنان تلخ است و گذشت زمان هنوز از تلخی این ماجرا نکاسته، این حادثه برای شرکت ملی نفتکش بسیار دردناک بود. در روزهایی که گذشت شاهد سومین سالروز این همکاران عزیزمان بودیم. یاد و خاطره این دریانوردان دریادل تا همیشه برای کارکنان شرکت، جامعه دریایی و همه مردم کشور زنده باقی می‌ماند.

تحریم و قضاوت‌های ناعادلانه

وزارت خزانه‌داری آمریکا شامگاه دوشنبه پنجم آبان‌ماه ۱۳۹۹ در بیانیه‌ای اعلام کرد بیژن زنگنه، وزیر نفت ایران، مسعود کرباسیان، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، نصرالله سردشتی، مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران، علیرضا صادق‌آبادی، مدیرعامل پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، بهزاد محمدی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و علی‌اکبر پورابراهیم، مدیرعامل شرکت نیکو را به‌دلیل حمایت از نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مشمول مفاد فرمان اجرایی شماره ۱۳۲۲۴ قرار داده است. این فرمان اجرایی که روز ۲۳ سپتامبر سال ۲۰۰۱ به امضای جورج دبلیو بوش، رئیس‌جمهوری وقت آمریکا رسید به قوه مجریه این کشور اختیار می‌دهد اشخاص و نهادهایی را که مطابق با ادعای واشنگتن در «تأمین مالی تروریسم» نقش دارند تحت تحریم قرار دهد.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش اما درباره قرار گرفتن در فهرست تحریم آمریکا با یادآوری اینکه پیش از تحریم شدن عده‌ای می‌گفتند چرا تحریم نمی‌شوید و حالا می‌گویند چرا روزهای آخر تحریم شدید، این افراد را از قضاوت‌های ناعادلانه باز می‌دارد و می‌گوید: هیچ‌گاه موضوع تحریم شدن یا نشدن خللی در کارم ایجاد نکرده و همیشه سعی کردم به دور از قضاوت‌ها تنها در جهت منافع ملی و برای جمهوری اسلامی ایران تلاش کنم. با این تحریم هم اتفاق خاصی نخواهد افتاد و ما همان راه را با عزمی قوی‌تر ادامه می‌دهیم.

وی تأکید می‌کند: شخصاً نه اموالی در آمریکا دارم و نه رفت‌وآمدی به این کشور، بنابراین نگران این تحریم نیستم، اما امیدوارم این تحریم‌ها هر چه زودتر برداشته شود.

سوخت کم سولفور پالایشگاه اراک و نجات کشتی‌های ایرانی

مطابق الزامات سازمان بین‌المللی دریانوردی (IMO) تحت کنوانسیون بین‌المللی جلوگیری از آلودگی محیط‌زیست ناشی از تردد کشتی‌ها (MARPOL)، از ابتدای ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی تمامی شناورهای در حال تردد در آب‌های بین‌المللی ملزم به استفاده از سوخت‌های دارای سولفور کمتر از نیم درصد بوده و عدم رعایت این قانون سبب ممانعت از تردد کشتی‌ها در آب‌های بین‌المللی و جریمه و توقیف آنها در بنادر مختلف جهان می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران در این زمینه با این یادآوری که اگر آقای زنگنه و آقای کرباسیان موضوع سوخت‌های دارای سولفور کمتر از نیم درصد را در واپسین روزهای سال ۲۰۱۹ حل نکرده بود همه ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران و کشتیرانی جمهوری اسلامی امکان تردد در آب‌های بین‌المللی را از دست می‌دادند، گفت: هم‌اکنون سوخت مورد نیاز کشتی‌ها در پالایشگاه اراک تولید و با کامیون و قطار به بنادر جنوب و کشتی‌ها انتقال داده می‌شود.

شانا: بیژن زنگنه، وزیر نفت دوشنبه، ۲۳ دی‌ماه ۱۳۹۸ در صحن علنی مجلس شورای اسلامی در این زمینه اظهار کرده بود: خوشبختانه با همکاری شرکت ملی نفتکش ایران به ترکیب سوختی رسیدیم که در موتورهای کنونی جواب می‌دهد.

سردشتی همچنین در گفت‌وگو با شانا به موضوع ساماندهی دانشجویان دریایی کشور اشاره می‌کند و می‌گوید: هم‌اکنون ۵۰۰ نفر از این دانشجویان ساماندهی شدند و با توجه به اینکه کارکنان ناوگان دریایی به‌طور کامل ایرانی شده است، تلاشمان این است از این افراد روی کشتی‌هایمان استفاده کنیم. ساماندهی این دانشجویان و دریافت پیام‌های قدردانی و سرشار از محبت آنها حس خوبی برایم دارد.

وی درباره تعمیرات نفتکش‌ها که پیش از تحریم بیشتر در چین، امارات و عمان انجام می‌شد، تصریح می‌کند: تعمیرات کشتی‌ها صددرصد داخلی شده و با همکاری شرکت‌های داخلی انجام می‌شود که این موضوع سبب رونق زنجیره‌ای از صنایع مختلف شده و اشتغال‌زایی قابل توجهی را به دنبال داشته و همچنین از خروج ارز از کشور جلوگیری کرده است.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران در پایان با بیان اینکه در شرایط سخت تحریم همه ارکان نظامی و سیاسی کشور همراهی و همکاری خوبی با شرکت ملی نفتکش داشتند، اضافه کرد: از وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران، ستاد کل نیروهای مسلح، شورای عالی امنیت ملی، نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران، سازمان بنادر و دریانوری و پدافند غیرعامل برای حمایت از نفتکش‌های ایران در خارج از آب‌های کشور که همیشه همراه و همکار ما بودند قدردانی و تشکر می‌کنم.

برچسب هابیژن زنگنه شرکت ملی نفتکش ایران (NITC) نصرالله سردشتی

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: بیژن زنگنه شرکت ملی نفتکش ایران NITC آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران شرکت ملی نفتکش ایران ناوگان شرکت ملی نفتکش مدیرعامل شرکت ملی نفت شرکت ملی نفت ایران صادرات نفت ایران فرآورده های نفتی جمهوری اسلامی پرچم ایران تحریم کنونی بین المللی وزارت نفت کشتی ها تا سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۰۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی


به گزارش خبرگزاری صداوسیما، وزارت خزانه داری آمریکا در ادعای خود علیه جمهوری اسلامی ایران آورده است: اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری (OFAC) بیش از ۱۲ نهاد، شخص و کشتی را که نقش اصلی در تسهیل و تامین مالی فروش مخفیانه پهپاد‌های وزارت دفاع ایران که خود در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و جنگ روسیه در اوکراین نقش دارد، تحریم کرد.
وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی اعلام کرد که شرکت تندر صحرا، شرکت اصلی است که بر فعالیت‌های تجاری وزارت دفاع ایران در حمایت از این تلاش‌ها نظارت می‌کند.
وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد: شرکت تندر صحرا همچنین نقش کلیدی در طراحی، توسعه، ساخت و فروش هزاران پهپاد ایران ایفا می‌کند که بسیاری از آنها در نهایت به روسیه برای استفاده در جنگ تجاوزکارانه این کشور علیه اوکراین منتقل شدند.
وزارت خزانه داری آمریکا ادامه داد: اداره کنترل دارایی خارجی همچنین دو شرکت و یک کشتی که کالا‌های ایرانی را حمل می‌کنند و به نفع شرکت سپهر انرژی جهان نما پارس عمل می‌کنند تحریم می‌کند. این شرکت به طور مشابه نقش پیشرو در فعالیت‌های تجاری ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران (AFGS) ایفا می‌کند.
وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد: همزمان با این اقدام، انگلیس و کانادا تحریم‌هایی را علیه چندین نهاد و افراد دخیل در خرید پهپاد و سایر فعالیت‌های نظامی مرتبط با ایران اعمال می‌کنند.
برایان نلسون معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و مالی مدعی شد: «وزارت دفاع ایران با حمایت از جنگ روسیه در اوکراین، حمله بی سابقه به اسرائیل و تکثیر پهپاد‌ها و سایر سخت افزار‌های خطرناک نظامی برای نیرو‌های وابسته و تروریست‌ها به بی ثبات کردن منطقه و جهان ادامه می‌دهد.»
او ادامه داد: ایالات متحده در هماهنگی نزدیک با شرکای انگلیسی و کانادایی خود، به استفاده از تمام ابزار‌های موجود برای مبارزه با کسانی که فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران را تامین مالی می‌کنند، ادامه خواهد داد.
وزارت خزانه داری آمریکا ۴ اردیبهشت ماه نیز در تداوم تحریم‌های واشنگتن علیه تهران به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ادعا‌های ضد ایرانی اعلام کرد: دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا دو شرکت و چهار فرد را که در فعالیت‌های مخرب سایبری به نمایندگی از فرماندهی سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران دست داشتند، تحریم کرد.
وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی مدعی شد: این بازیگران بیش از ده‌ها شرکت آمریکایی و نهاد‌های دولتی را از طریق عملیات سایبری، از جمله حملات فیشینگ و بدافزارها، هدف قرار دادند.
به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، در ارتباط با اقدام امروز، وزارت دادگستری آمریکا و دفتر تحقیقات فدرال یک کیفرخواست علیه این چهار نفر به دلیل نقش آنها در فعالیت‌های سایبری علیه نهاد‌های آمریکایی را منتشر می‌کند.

دولت بایدن از نخستین روز سال ۱۴۰۳ هجری شمسی به بهانه‌های مختلف جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده است.
دولت دموکرات جو بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام بوده، تاکنون نه تنها موفق به بازگشت به برجام نشده است بلکه با تحریم‌های پی در پی به بهانه‌های برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از جمله موشکی بالستیک، پهپادی، هسته‌ای و حقوق بشر، در راستای سیاست‌های شکست خورده فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ حرکت کرده است.

دیگر خبرها

  • رئیسی : ایران تحریم ناپذیر است
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • تحریم‌ ایران به نتیجه نخواهد رسید/ قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • مقام سابق موساد: ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • تحریم های جدید انگلیس علیه صنایع نظامی ایران / اسامی
  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت