Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@02:30:04 GMT

واکسن رازی کُوو فارس در آستانه آزمایش انسانی

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۵۲۱۶۶

واکسن رازی کُوو فارس در آستانه آزمایش انسانی

تفاهم نامه همکاری موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی و دانشگاه علوم پزشکی ایران برای اجرای مرحله آزمایش انسانی واکسن ایرانی کرونا با نام رازی کُوو فارس امضا شد.

به گزارش مشرق؛ این مراسم با حضور دکتر علی اسحاقی رئیس موسسه تحقیقات، واکسن و سرم سازی رازی و دکتر جلیل کوهپایه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و معاونین این دو نهاد در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
تفاهمنامه سرم سازی رازی و دانشگاه علوم پزشکی ایران

مرحله مطالعاتی این واکسن کاملاً ایرانی به صورت مستقل در موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی به پایان رسیده است و این همکاری به منظور اجرای مرحله آزمایش انسانی این واکسن است.
 
جزئیات واکسن رازی کُوو فارس 

پیش از این رئیس موسسه تحقیقاتی واکسن و سرم سازی رازی اعلام کرده بود که واکسن ایرانی کرونا با نام «رازی کوو فارس» با اخذ مجوز کمیته اخلاق به زودی آزمایش انسانی را آغاز می کند.
آقای علی اسحاقی گفت: کمیته اخلاق به ما مجوز آزمایش به روی انسان را داده و به زودی تزریق انسانی آغاز می شود که مرحله نخست ما شامل ۱۳۳ داوطلب است.

وی افزود: در ابتدا واکسن برای ۱۳ نفر ظرف ۸ روز تزریق خواهد شد و سپس اگر واکنش خاصی بروز نکند تزریق بر روی گروه های ۲۰ نفره تا ۱۲۰ نفر دیگر ادامه خواهد داشت که این مرحله نخست ۲۳ روز به طول می انجامد.

آقای اسحاقی گفت: ما از اسفند پارسال کار را آغاز کرده بودیم و آزمایش حیوانی بر روی موش، خوکچه، خرگوش و همستر انجام شده بود و سپس آزمایش بر روی میمون آغاز شد که پس از تزریق واکسن، تیتر آنتی بادی در میمون بالا رفت و ایمنی همورال و ایمنی سلولار ایجاد شد و تاکنون به مدت ۲۱۰ روز است که این ایمنی پابرجا بوده است.

رئیس مؤسسه تحقیقاتی واکسن و سرم سازی رازی افزود: روش کار ما ویروس کشته شده یا ضعیف شده نیست بلکه ما از یک پروتئین ویروس کرونا به نام اسپای استفاده کردیم و با تغییرات در ژنوم آن و فرمولی کردن آن واکسن را تولید کرده ایم.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا شهید سلیمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران موسسه تحقیقات واکسن علی اسحاقی سلامت واکسن ایرانی واکسن کرونای ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران واکسن و سرم سازی رازی آزمایش انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۲۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • «قلیان اکسیژن» در مرحله آزمایش است/ برای نتیجه‌گیری زود است
  • شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین
  • چین آزمایش بزرگترین ناو هواپیمابر خود را آغاز کرد
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • رئیس سازمان خصوصی‌سازی خبر داد: اگر تغییر نام استقلال به استقلالِ خلیج فارس منع قانونی نداشته باشد، مورد موافقت قرار می‌گیرد / فیلم
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی