Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهردار منطقه 20 گفت: طرح های کاهش پسماند با هدف کاهش تولید و مدیریت مناسب پسماندها در این منطقه در حال اجراست.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 20؛ فرهاد افشار شهردار منطقه با بیان اینکه شهرداری این منطقه در تغییر فرآیند مدیریت پسماند خشک یکی از پیشگامان اجرای طرح کاپ با استفاده از روش های نوین مدیریتی است گفت: میانگین جمع آوری پسماند خشک و درصد تفکیک از مبدأ منطقه 20 در حال حاضر 4 درصد است و پیش بینی می شود با اجرای طرح های کاهش پسماند، این رقم در پایان طرح و برنامه پنج ساله به 20 درصد افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


افشار افزود: فعالیت های گسترده آموزشی و اطلاع رسانی با محوریت کاهش تولید، آبگیری و کم حجم سازی پسماند در ادارات، مدارس، سرای محلات، شهرک ها و اماکن مسکونی، راسته های تجاری و محدوده های صنعتی این منطقه به صورت مستمر در حال اجراست.
او دستیابی به پسماند صفر، حذف مخازن تر 1100 لیتری در معابر، کاهش هزینه های حمل و نقل پسماند و کاهش ترافیک و آلودگی هوا، کاهش میزان ورودی پسماند به مرکز دفع و پردازش آرادکوه، کاهش هزینه های دفن و پردازش پسماند در مرکز دفع آرادکوه و حفظ سرمایه ها و منابع طبیعی را از راهبردها و اهداف اجرای طرح کاپ عنوان کرد.
افشار افزایش اطلاعات شهروندان پیرامون اجرای طرح کاپ و ترغیب آنان برای مشارکت در این طرح را یکی از عوامل کلیدی کاهش پسماند برشمرد و افزود: در همین راستا طرح های " شنبه های بدون پسماند "، " نان و کاپ "، " بن و کاپ " و " محله پاک " در محلات این منطقه اجرا شده است.
او ادامه داد: طرح «نان و کاپ» با هدف جمع آوری سریع ضایعات نان از کلیه مراکز تولید نان و جلوگیری از کپک زدگی و مخاطرات آن تا کنون در 370 نانوائی و طرح «بن و کاپ» با هدف ترغیب شهروندان در اجرای صحیح و اصولی تفکیک پسماند در فروشگاه های بزرگ از جمله شهروند در دست اجرا میباشد.
افشار با بیان اینکه کاهش پسماند از تولید تا دفع شامل شش مرحله از جمله برنامه های فرهنگی و اجتماعی، تغییر در فرم مخازن و نحوه ذخیره سازی پسماند، بهبود وضعیت جمع آوری زباله تر و خشک، تحول در انتقال پسماند، مدیریت پروژه برای زباله های حجیم و بهبود دفع و بازیافت در مقصد(مرکز آرادکوه) است اظهار داشت: با اجرای طرح کاهش پسماند (کاپ)، تغییر در فرم مخازن، تحول در انتقال پسماند، بهبود جمع آوری پسماند خشک و تر، مدیریت پسماندهای حجیم و بهبود دفع و بازیافت در مقصد امکانپذیر می شود.
او با اشاره به بازدید اخیر مدیر کل و مشاور شهردار تهران، معاون خدمات شهری و مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از ایستگاه مرکزی پردازش و تفکیک پسماند و ایستگاه میانی حمل پسماند تر این منطقه و بررسی اجرای طرح MRF (تجهیزات بازیافت مواد زائد جامد) گفت: با اجرای طرح ام آر اف در چهار پهنه شهر تهران ایستگاه های میانی حذف خواهد شد و بر همین اساس منطقه 19 به عنوان پهنه مناطق 11-19 و 20 در نظر گرفته شده است.
شهردار منطقه 20 با بیان اینکه در حال حاضر رویکرد شهرداری تهران و سازمان مدیریت پسماند اجرایی کردن طرح کاهش پسماند (کاپ) در شهر تهران است، گفت: در شهر تهران روزانه بیش از 6 هزارتن زباله تولید می شود و در راستای مدیریت بهینه پسماند، کاهش و مدیریت هزینه های شهرداری تهران، حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی، طرح کاپ به عنوان یکی از بخش های اصلی طرح جامع مدیریت پسماند شهر تهران در مناطق 22 گانه شهر تهران اجرا می شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیریت پسماند کاهش پسماند شهر تهران اجرای طرح جمع آوری منطقه 20 طرح کاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۲۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است

به گزارش صدای ایران از ایسنا، رضا محمدی در حاشیه مراسم تکریم از ۸۰۰ نفر از پاکبانان پایتخت به مناسبت روز جهانی کارگر در جمع خبرنگاران، گفت: براساس آمار و ارقام وضعیت تهران به لحاظ نظافت از پاریس بهتر است.

وی با اشاره به نظرسنجی از شهروندان درباره نظافت پایتخت، تأکید کرد: سامانه‌ای تحت عنوان ۱۳۷ وجود دارد که شهروندان می‌توانند موارد را به این سامانه اطلاع بدهند که شکایت‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش پیدا کرده است.

به گفته مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، یکی از مشکلات شهرداری در حوزه جمع آوری پسماند مدل ماشین آلات جمع آوری پسماند در شهر بود، بطوریکه معدل مدل ماشین آلات پسماند از مدل ۹۱ تا پایان اردیبهشت سال جاری به مدل سال ۱۴۰۰ می‌رسد.

تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت

وی اظهار کرد: همچنین کف حقوق پاکبانان از ۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به ۱۲ میلیون تومان رسیده است که قطعا این موضوعات اثر خود را در کف خیابان و نظافت شهر خواهد گذاشت.

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک
  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • لزوم افزایش فرهنگ‌سازی جهت تفکیک زباله از مبدا