Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، علی زینی‌وند امشب در نشست اقتصاد مقاومتی که با حضور جمعی از مدیران دولتی و بخش خصوصی در محل سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری بیان داشت: در جریان هستیم، بعضی از پروژه‌ها هرچه پیگیری شوند اما به نتیجه نمی‌رسند و نیت ما از آسیب‌شناسی پروژه‌ها این است که اگر دستگاه‌ها معطل می‌کنند، تحرک‌شان بیشتر شود و اگر سرمایه‌گذار هم عقب‌نشینی می‌کند، برایش وقت نگذارید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمان با اشاره به اینکه پیگیری پروژه‌ها توسط دستگاه‌های اجرایی جای تقدیر دارد، عنوان کرد: پروژه‌های عظیم باید پیگیری و تعیین‌تکلیف شوند و اگر جایی سرمایه‌گذار پای کار نمی‌آید باید به‌صورت شفاف بیان شود.

وی اضافه کرد: در یک، دو ماه آینده باید پیشرفت پروژه‌های اقتصاد مقاومتی تصاعدی باشد و اگر سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی فکر می‌کند بانک‌ها یا دستگاه‌های اداری به دلایلی تعللی دارند حتما هشدار لازم به دستگاه‌ها داده شود و پروژه‌ها را به طور جدی جلو ببرید.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه پیشرفت پروژه‌های اقتصاد مقاومتی استان کرمان رضایت‌بخش است، افزود: سرمایه‌گذار برای پروژه‌های ۲۰۰ یا ۴۰۰ مگاواتی انرژی خورشیدی در استان کرمان پای کار آمده است و شروع موقت را آغاز می‌کنیم و در حوزه برق اتفاقات خوبی در حال روی دادن است.

زینی‌وند از آغاز پروژه‌های تولید برق در گل‌گهر سیرجان خبر داد و خاطرنشان کرد: مانعی از طرف استان کرمان به هیچ‌وجه نمی‌گذاریم برای اجرای پروژه‌های تولید برق ایجاد شود.

وی ادامه داد: بنا به گفته وزیر نفت هیچ محدودیتی در زمینه گاز در استان کرمان داریم و هر میزان گاز نیاز باشد در اختیار قرار می‌گیرد.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه باید بر روی تغییر کشت کار کرد هرچند این تغییر برای کشاورزان سنتی سخت است، تصریح کرد: کشت پیاز در استان کرمان باید تغییر یابد و یا برنامه‌ریزی برای بازاریابی و فروش پیاز داشته باشیم و بر اساس آن به کشاورزان بگوییم چه میزان کشت داشته باشند.

زینی‌وند اظهار داشت: کارگروه ویژه معین‌های اقتصادی در استان کرمان راه‌اندازی شود و هفته گذشته با رزم‌حسینی وزیر صمت جلسه داشتیم و قرار بر این شد شرکت مس معین اقتصادی شهرستان رودبار جنوب باشد و پروژه‌ای مانند شهرستان نمونه اقتصاد مقاومتی قلعه‌گنج را در رودبارجنوب اجرا کند.

وی اضافه کرد: از اتاق بازرگانی استان کرمان قدردانی می‌کنم و خواستار راه‌اندازی کارگروه ویژه «پیاز» استان کرمان هستم تا بخشی از تولید پیاز صادر شود.

استاندار کرمان تصریح کرد: صنعت استان کرمان در حال رشد است و صنایع جدیدی به محصولات ما افزوده می‌شود و بازار پاکستان و افغانستان برای محصولات کرمان بسیار خوب است و استان کرمان می‌تواند مزیت‌های خوبی برای صارات محصولات ایجاد کند.

زینی‌وند اظهار داشت: ما ظرفیت‌های خالی و پرنشده در استان کرمان داریم و سهم خدمات استان باید در اشتغال خیلی بیشتر از وضعیت موجود باشد زیرا سهم باثباتی‌ست.

ارمنستان؛ بازار هدف برای کالاهای ایرانی

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان هم در این جلسه خواستار این شد که مسائل مربوط به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در حال تولید برق در اولویت قرار داده شوند.

سید مهدی طبیب‌زاده ادامه داد: ارمنستانی‌ها بسیار تمایل دارند، ایران جایگزین بازار ترکیه در ارمنستان شود و باید هرچه سریع‌تر نیروهای کارآمد را به ارمنستان اعزام کنیم و این فرصت را از دست ندهیم.

وی از مطالعه بازارهای مرزی خراسان رضوی توسط اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان در راستای توسعه صادرات خبر داد.

اجرای ۶۷۴ پروژه اقتصاد مقاومتی در استان کرمان

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان هم در این نشست اظهار کرد: ۶۷۴ پروژه اقتصاد مقاومتی در استان کرمان داریم که پیش‌بینی می‌شود ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و ۱۷ هزار فرصت شغلی در سال جاری را محقق کنند.

جعفر رودری بیان داشت: پروژه‌های اقتصاد مقاومتی استان کرمان ۵۰ درصد سهم سرمایه‌گذاری و ۴۰ درصد سهم اشتغال را شامل می‌شوند و این در حالی‌ست که طی سال جاری باید ۴۲ هزار فرصت شغلی ایجاد شود.

وی از اجرای ۲۴ پروژه جهش تولید و ۲۸ پروژه سامانه ملی در استان کرمان خبر داد و اضافه کرد: پروژه‌ها در استان کرمان از نظر پیشرفت فیزیکی روند مطلوبی را طی می‌کنند.

رودری برنامه‌های اجرایی مصوب ستاد اقتصاد مقاومتی استان کرمان در قالب زنجیره تولید، توسعه صادرات و بازاریابی، پیاده‌سازی پنجره واحد الکترونیکی، توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، احصاء قانون و مقررات مزاحم، ارتقا و بهره‌وری، تامین مالی برای افزایش سرمایه‌گذاری کلان استان، نهادسازی اقتصاد مقاومتی برای بازاریابی و فروش و هدف‌گذاری خبر داد.  

انتهای پیام/۸۰۰۱۹/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: علی زینی وند استاندار کرمان پروژه پروژه های اقتصاد مقاومتی استاندار کرمان استان کرمان دستگاه ها پروژه ها زینی وند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۲۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا

به گزارش خبرنگار مهر، رضا اکبری بعد از ظهر شنبه در جریان بازدید از روند اجرایی پروژه بزرگراه آستارا – آستارا اظهار کرد: این پروژه به طول یک هزار و ۴۰۰ متر در نقطه مرزی بین جمهوری اسلامی ایران و کشور آذربایجان در حال احداث بوده و نقش بسزایی در حمل و نقل ترانزیتی ایفا می‌کند.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با بیان اینکه این بزرگراه در کنار پایانه مرزی جدید در کاهش بار ترافیکی کامیون‌ها اثر گذار خواهد بود، افزود: قطعاً همکاری دستگاه‌های همسو به پیشبرد این پروژه کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: پروژه بزرگراه آستارا _آستارا شامل یک دهنه پل بزرگ به طول ۳۲ متر، دور برگردان غیر همسطح، ساختمان اداری مرزبانی، آبرو و زیرگذر می‌باشد.

اکبری با بیان اینکه پروژه بزرگراه آستارا- آستارا ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، گفت: امیدواریم تا پایان شهریورماه این پروژه تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

وی افزود: با توجه به تردد میانگین روزانه ۳۰۰ کامیون به خارج از کشور از طریق مرز آستارا، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل بین المللی در این شهرستان ضروری می‌باشد.

گفتنی است؛ در بازدید معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور و مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گیلان از روند اجرایی پروژه بزرگراه آستارا - آستارا و در جلسه‌ای با حضور مشاور و پیمانکار پروژه، موانع و مشکلات اجرای پروژه مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6090391

دیگر خبرها

  • موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • افغانستان در اقتصاد و سیاست رو به پیشرفت است
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است
  • جبهه ارزشی مطبوعات و رسانه در جنگ با رسانه های ملحد پیروز است
  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • لرستان |توانمندسازی تسهیلگران اقتصاد مقاومتی در لرستان