Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، سیدمهدی قویدل معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در کارگروه فرهنگی، اجتماعی، زنان و خانواده استانداری کرمان گفت: دغدغه اغلب کارشناسان بررسی آسیب‌های جسمی کودکان است در حالیکه در بحث آسیب‌های روحی، روانی و اجتماعی این حساسیت چندان مشاهده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه قوانین بین المللی، قانون اساسی و قوانین موضوعه ایران در زمینه حقوق زنان و کودکان تکالیف را مشخص کرده است، افزود: در این بخش خلاء قانونی وجود ندارد بلکه مشکل ما در نحوه اجرای دستورالعمل‌ها و قوانین است که به خوبی اجرا نمی‌شوند.

قویدل با تاکید بر اینکه باید طی مصوبه‌ای تقسیم کار و سهم و نقش هر دستگاه مشخص شود، تصریح کرد: در حال حاضر کودکان با مشکلاتی اعم از اعتیاد، کار در شرایط دشوار، ترک تحصیل، طلاق والدین و خشونت‌های گوناگون دست و پنجه نرم می‌کنند که باید به آن‌ها توجه ویژه‌ای بشود.

او گفت: طبق قانون حمایت از حقوق اطفال و کودکان، حتی اهمال در سرپرستی کودک جرم محسوب می‌شود و به نوعی برای متولیان امر، تکلیف سنگین‌تر می‌شود به همین جهت ابتدا باید مداخلات بنیادین را در دستور کار خود قرار دهیم.

قویدل بیان کرد: توانمندسازی خانواده‌ها در همه ابعاد جزء وظایف ما و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان بهزیستی است، ضمن اینکه سایر دستگاه‌ها نیز در این زمینه دارای وظیفه هستند و باید این وظایف را احصاء و در خصوص اجرا نیز برنامه‌ریزی و اقدام کنیم.

معاون دادگستری کرمان با اشاره به ابلاغ دستورالعمل نحوه تعامل و مشارکت نهاد‌های مردمی با قوه قضاییه، افزود: نهاد‌های مردمی، خیرین، گروه‌های جهادی، بسیج و... می‌توانند در قالب این دستورالعمل برای ساماندهی مشکلات آحاد جامعه به ویژه زنان و کودکان به کمک دستگاه قضایی و سایر نهاد‌ها آمده و با روحیه مطالبه گری قانونی، پویایی و اقدامات علمی آن‌ها قطعا می‌توان نتایج خوبی در این خصوص بدست آورد.
انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دادگستری کرمان قوانین بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۳۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری

 حدود ۲۰۰ روز از آغاز حملات بی رحمانه و بی سابقه رژیم صهیونیستی به مردم فلسطین می‌گذرد و بیش از ۳۰ هزار نفر که بسیاری از آنان را زنان و کودکان تشکیل می‌داده‌اند شهید شده‌اند.

در شرایطی که  کودکان بی گناه زیر آتش بمباران رژیم کودک کش روز‌های خود را سپری می‌کنند و مجامع بین المللی در راستای پایان این کابوس وحشتاک هیچ اقدامی انجام نداده و  سکوت و بی تفاوتی اختیار کرده اند، مردم مسلمان و دغدغه‌مند در سراسر جهان سعی می کنند تا از هر طریقی، حمایت خود را از مردم غزه و مخالفتشان با رژیم کودک کش  و حامیانش  اعلام کنند.

از آنجا که یکی از مهم‌ترین و تاثیرگذارترین اقشار هر جامعه‌ای دانشجویان هستند و دانشگاه به عنوان محلی برای اجتماع اهالی علم، شناخته و در نظر گرفته می‌شود، به منظور حمایت از فلسطین، اولین همایش بین المللی «غزه زنده است» در محل دانشگاه الزهرا (س) و با حضور تنی چند از سفرای مقیم تهران از جمله سفرای بولیوی، یمن، سوریه، نیکاراگوئه، ونزوئلا  و نمایندگان مقاومت فلسطین و خانواده چند تن از شهدا برگزار شد.

شخصیت‌های علمی و سیاسی حاضر در این مراسم هرکدام به نوبه خود حملات بی رحمانه رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و  به مردم و کودکان فلسطین این نوید را دادند که سرانجام پیروزی از آن آنها خواهد بود.

انسیه خزعلی،  معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور و عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا در این مراسم اظهار داشت: درس بزرگی که زنان و کودکان غزه به تاریخ دادند، این بود که با نیروی جان و روحی که پیوسته به ملکوت و خداوند است، توان و نیرو می‌گیرند و قطعاً پیروز می‌شوند، زنان و کودکانی که بدترین زخم‌ها و شکنجه‌ها را تحمل کرده‌اند.

او با بیان اینکه اکثر ۳۵ هزار شهید غزه را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند، گفت: گرسنگی و قحطی و فشار و جراحت متأسفانه عادت روزمره‌ای شده که از غزه به نمایش در می‌آید.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: در بازه زمانی ۲۰۰۸ تا ۲۰۲۳ کمتر از ۱۴ درصد از قربانیان را زنان شامل می‌شوند. این در حالی است که اکثریت قربانیان را اکنون زنان و کودکان تشکیل می‌شوند.

او گفت: شورای امنیت بیش از ۲۲۵ قطعنامه بی‌خاصیت صادر کرده و حداقل ۵۵ قطعنامه را آمریکا وتو کرده است، آیا به آنها می‌شود امیدی بست؟ وظیفه ما آماده شدن است. از مؤمنین خواسته شده در برابر ظلم نیرو و توان داشته باشند این در علم و فناوری است، رسانه است که می‌تواند پیام را به جهان مخابره کند که دانشجویان فریاد آزادی فلسطین را سر می‌دهند.

خزعلی مطرح کرد: دیگر دانشجویان صحبت از راه حل دو کشوری نمی‌کنند بلکه خروج غاصب از فلسطین را مطرح می‌کنند، صهیونیست‌ها خانه‌هایی را که از جنجال و هیاهو در رسانه‌ها ساخته بودند، فرو ریخته است. این قدرت شما مردم است نه قدرت سازمان‌های بین‌المللی، البته از سازمان‌های بین‌المللی باید پرسید که آیا دوره موشک تمام شده است؟ آن هم زمانی که سخن «وتو» می‌شود و صدای ملت‌ها خاموش می‌گردد.

رئیس دانشگاه الزهرا نیز پیرامون همین موضوع به سخنرانی پرداخت.

در ادامه، گزارش تصویری این رویداد را مشاهده می‌کنید:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • کشف پیکر کودکان و زنان در گورهای جمعی بیمارستان ناصر
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری به کرمان آمد
  • دوره جامع کنشگر _ کارشناس جمعیت در گیلان برگزار شد
  • «کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده
  • تحریر زندگی شهدای کودک و نوجوان حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان
  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری