Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیژن نامدار زنگنه گفت: من دلم می‌خواسته که تولید نفت ایران به ۶ میلیون بشکه در روز برسد، ما باید نفت تولید کنیم و بفروشیم، اما این که پول آن را چگونه مصرف کنیم مهم است، اما برای این کار باید اندیشه‌ها را اقناع و عوض کرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  وزیر نفت در برنامه تیتر امشب شبکه خبر با بیان این مطلب افزود: ما باید صندوق توسعه ملی را توسعه دهیم، با تولید نفت بیشتر، ما در حقیقت باید بتوانیم یک سرمایه زیرزمینی تجدید ناپذیر را به یک سرمایه رو زمینی تجدیدپذیر تبدیل کنیم، برای رسیدن به اقتصاد بدون نفت، هم باید همین راه را برویم، صنعت نفت می‌تواند ده‌ها هزار و صد‌ها هزار شغل ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بیژن نامدار زنگنه گفت: من موافق نبودم که تولید نفت کاهش یابد، اول انقلاب ما بالای ۵ میلیون بشکه تولید داشتیم که بعد به ۱.۸ میلیون بشکه کاهش پیدا کرد.

او با اشاره به افزایش ذخایر نفت و گاز و کشف میدان‌های جدید بعد از انقلاب گفت: صنعت گاز ما بعد از انقلاب رشد کرد و الان ذخایر گاز ما بیش از ۳۳ تریلیون مترمکعب است و صنعت گاز به خصوص با پارس جنوبی جهش کرد.

وزیر نفت با بیان این که در ساخت تجهیزات و در زمینه‌های سخت افزاری وضعمان خوب است افزود: ما الان بیش از ۸۵ درصد تجهیزات غیر دورانی مان را در ایران می‌سازیم و یکی دو قلم است که در ایران نمی‌سازیم که آن‌ها را هم ظرف ۲ سال آینده می‌سازیم.

نامدار زنگنه با بیان این که در مجموع وضع کشور قابل مقایسه با ۱۵ سال پیش هم نیست گفت: ما الان توانایی لوله گذاری یک کیلومتر در روز را در خلیج فارس داریم. قبل از انقلاب طراحی‌های مهندسی و مدیریت در لندن بود و ما آن را از لندن به ایران منتقل کردیم.

وزیر نفت در خصوص جهش صنعت پتروشیمی هم گفت: جهش صنعت پتروشیمی از سال‌های ۷۶، ۷۷ شروع شد و الان در منطقه یک قدرتیم، و پتروشیمی در دوران تحریم خیلی به ما کمک کرد.

نامدار زنگنه در بخش دیگری از صحبت هایش به برخورداری بیش از ۹۵ درصد جمعیت از گاز طبیعی اشاره کرد و افزود: با این روند مصرف، تامین انرژی کشور بسیار دشوار است و نمی‌شود تامین کرد، کار خیلی سختی است، متوسط مصرف کشور طی یکسال اخیر ۱۲ درصد رشد کرده و در تهران، مصرف ۱۵ درصد رشد داشته است، تولید ما امسال ۶۵ میلیون مترمکعب اضافه شد، اما با این مصرف انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده است.

او علت مصرف بی رویه را با بحث قیمت مرتبط دانست و افزود: البته بخشی هم ارتباطی به مردم ندارد مثلا تولید خودرو با این کیفیت‌ها ارتباطی به مردم ندارد.

وزیر نفت همچنین در پاسخ به این سؤال مجری که نقطه ضعف خودش را چه می‌داند گفت: نقطه ضعفم این بوده که این دوره وزیر شدم.

ویدئوی کامل سخنان وزیر نفت در برنامه «تیتر امشب» شبکه خبر:   

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: نامدار زنگنه میلیون بشکه تولید نفت وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۳۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی

نخستین رویداد «فناوری‌های نوین در مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی» (فن‌آب) با هدف حمایت از ایده‌های برتر و با حمایت شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد و در این رویداد ۲۹ طرح از سراسر کشور به دبیرخانه این رویداد ارسال شد که پس از ارزیابی‌ها اولیه ۹ طرح در بخش دانشجویی و ۲ طرح از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور به مرحله نهایی راه یافتند.

برگزیدگان رویداد فن‌آب پس از داوری نهایی مشخص شدند و مقام اول بخش دانشجویی به علی شاکر از دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان، رتبه دوم به فرزانه علی حسینی و عبدالله رحیمی از دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان و جایگاه سوم به زینب بخشی نفوتی و گلنسا برادران کوکانی از دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تعلق گرفت.

همچنین شرکت تولیدی دانش‌بنیان توسعه فناوری ازن تجهیز نوین و شرکت مهندسی کاشفان نیلفام در این رویداد مورد تقدیر قرار گرفتند. 

مدیر اجرایی رویداد فن‌آب در مراسم تجلیل از برگزیدگان گفت: هدف اصلی از برگزاری این رویداد، رشد اقتصاد دانش‌بنیان در صنعت نساجی و حرکت در مسیر منافع ملی کشور است.

سید مهدی حجازی با بیان اینکه نساجی یکی از ۱۱ صنعت پیشران کشور است، افزود: اقتصاد دانش‌بنیان صنعت نساجی دچار ضعف‌هایی است و سرمایه‌های انسانی در دانشگاه‌ها می‌توانند این ضعف‌ها را برطرف کنند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان هم گفت: این استان در صنعت نساجی به‌ویژه ابتدای زنجیره ارزش این صنعت سرآمد است، اما باید با کمک دانشگاه برای ارتقا و رفع محدودیت‌های آن تلاش شود.

رسول سواری با اشاره به اهمیت کمک‌های بخش دانش‌بنیان به صنعت، افزود: مشکلات صنعت با مشارکت اعضای هیات علمی و دانشجویان حل می‌شود.

او تصریح کرد: امکانات زیرساختی شهرک‌های صنعتی در حد نیاز ایجاد شده، اما همین توسعه در برخی موارد محدودیت‌هایی ایجاد کرده است به همین دلیل در بخش تامین زیرساخت‌ها به‌ویژه در بخش آب و برق با مشکلاتی مواجهیم.

سواری، یکی از راهکار‌های رفع این مشکل را بهینه‌سازی و مدیریت مصرف دانست و افزود: دانشجویان در بسیاری از موارد با ایده‌های خلاقانه خود، مسائل صنایع را حل کرده‌اند و در بخش مدیریت بهینه و همچنین فناوری پذیرای دانشگاه و افراد فعال در حوزه نوآوری و فناوری هستیم.

او خاطرنشان کرد: برگزیدگان رویداد فن‌آب مورد حمایت شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان مانند ارائه تسهیلات استقرار و کمک هزینه ثبت برند تجاری، تجاری‌سازی و ایجاد بازار ایده‌ها قرار می‌گیرند.


باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • استاندارد اجباری پوشاک در مسیر اجرا
  • کشاورزان همچنان چشم انتظار اعلام جایزه تحویل گندم
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن