Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، احمد تجری شامگاه شنبه در گفتگوی خبری اظهارکرد: از نهم بهمن تا دوازدهم به مدت چهار شب چهاردهمین جشنواره فرهنگ اقوام ایران زمین به صورت مجازی در گلستان برگزار می شود.

وی افزود: سامانه ای برای دسترسی آسان علاقمندان به بخش های مختلف جشنواره طراحی شده که شامل نمایشگاه مجازی، صنایع دستی، سمینارهای آموزشی و پخش زنده برای مراسم آیینی و غیره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجری بیان کرد: هزار و ۸۰۰ هنرمند صنایع دستی کشور و استان، هفت هزار محصول از هنرهای دستی خود را در این سامانه به معرض فروش گذاشتند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: هنرمندان صنایع دستی در سالی که گذشت به دلیل شیوع کرونا سال سختی را سپری کردند لذا از علاقمندان می‌خواهیم با توجه به اینکه محصولات صنایع دستی به سمت کاربردی شدن حرکت می‌کند، از هنرمندان حمایت کنند.

وی اضافه کرد: در سال جاری چهار فروشگاه آنلاین صنایع دستی ایجاد شده است که با پنج فروشگاه مجازی که در سال های گذشته راه اندازی شده بود هم اکنون ۹ فروشگاه آنلاین صنایع دستی در استان فعالیت می کند.

تشکیل کمپین خرید از نمایشگاه مجازی صنایع دستی جشنواره اقوام

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی استان گلستان هم از تشکیل کمپین خرید از نمایشگاه مجازی صنایع دستی جشنواره بین المللی فرهنگ اقوام ایران زمین در راستای حمایت از هنرمندان خبر داد.

مریم حاجی ابراهیمی گفت: با توجه به این‌که استفاده از خرید مجازی مخصوصاً در حوزه صنایع‌دستی هنوز خیلی مرسوم و رایج نیست برای افزایش اطلاع رسانی و ترغیب بیشتر مردم در راستای حمایت از هنرمندان صنایع دستی، کمپین خرید محصولات صنایع دستی از نمایشگاه مجازی جشنواره بین المللی فرهنگ اقوام تشکیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: در نظر است برای سال آتی نرم افزاری برای فروش محصولات صنایع دستی هنرمندان با همکاری بخش خصوصی تهیه شود تا با اطلاع رسانی گسترده شاهد افزایش فروش مجازی محصولات صنایع دستی باشیم.

کد خبر 5134830

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان احمد توکلی اداره کل میراث فرهنگی گلستان جشنواره اقوام دهه فجر ویروس کرونا آمار کرونا کرمانشاه گرگان خطبه های نماز جمعه شهرستان کرج شیراز بوشهر شهرکرد اردبیل لیگ برتر فوتبال ایران شیوع کرونا ایلام محصولات صنایع دستی نمایشگاه مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۳۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ موسوی با بیان اینکه سالانه هفت هزار تن آثار مسی در استان تولید می‌شود، گفت: این میزان تولیدات توسط سه هزار هنرمند فعال در حوزه مسگری انجام می‌شود و همچنین سه هزار هنرمند نیز در زمینه چاقوسازی و دیگر رشته‌ها فعال هستند.

وی در ادامه به فعالیت حدود چهار هزار گیوه دوز در استان اشاره کرد و افزود: هنرمندان گیوه دوز به صورت خانواری در امر تولیدات این هنر دستی فعال هستند که مشارکت قشر‌های مختلف مردم در حوزه صنایع دستی را نشان می‌دهد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه یکی از برنامه‌های مهم این اداره کل در سال جهش تولید با مشارکت مردم، حمایت از هنرمندان صنایع دستی است، گفت: هم اکنون مواد اولیه رشته‌های هنری نظیر مس و ملیله، گران بوده که در حد توان خود حمایت‌های لازم را برای تهیه آنها در دستور کار قرار داده ایم.


وی با بیان اینکه این اداره کل در سال گذشته حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال وام به متقاضیان صنایع دستی پرداخت کرد، افزود: در مجموع با احتساب اعتبارات سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، این تسهیلات به حدود ۸۰۰ متقاضی اعطاء شد.

موسوی با تأکید بر اینکه پرداخت وام به هنرمندان صنایع دستی در راستای رونق بخشی به کار آنها و تهیه مواد اولیه و خرید تجهیزات انجام می‌شود، گفت: ایجاد اشتغال در بخش صنعت هزینه‌های بالایی دارد، اما در حوزه صنایع دستی با مبلغ کمتری می‌توان اشتغالزایی کرد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه سود بانکی تسهیلات پرداختی چهار درصد و به نوعی قرض الحسنه است، ادامه داد: این نوع تسهیلات برای ایجاد اشتغال خانگی صنایع دستی نقش اساسی دارد و می‌تواند اثرگذاری بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات در تحقق نامگذاری شعار سال بسیار موثر است، افزود: طبق پیش بینی‌ها اشتغال صنایع دستی استان طی امسال به حدود ۷۰۰ نفر خواهد رسید.

موسوی با بیان اینکه مهمترین عامل رونق صنایع دستی، توجه به صادرات است، گفت: یکی از برنامه‌های مهم ما طی امسال صادرات محصولات صنایع دستی به ویژه در حوزه مس، چاقو و ملیله از طریق گمرک استان است.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: هدف این اداره کل صادرات تجمیعی محصولات مختلف صنایع دستی استان است و برنامه ریزی‌ها بر این موضوع مهم بیشتر متمرکز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • معرفی گوهرسنگ خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌ دستی استان سمنان به ۱۹باب رسید
  • در جشنواره شکوفه‌های بادام ‌شهر زیبای دژکرد چه گذشت؟
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • جشنواره صنایع دستی از دستاوردهای هنرمندان کشور
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان