Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@23:16:31 GMT

مصرف سوخت را در خودروسازی‌ها دنبال کنید

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۵۳۹۸۴

مصرف سوخت را در خودروسازی‌ها دنبال کنید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صداوسیما، بیژن زنگنه در گفتگو با برنامه تیتر امشب شبکه خبر گفت: البته این‌طور نبوده است که به هر قیمتی اتکا کنیم؛ ما در بخش‌هایی توانمند شدیم که اقتصاد خوبی هم داشته و با تقاضای بالایی مواجه بوده‌ایم.

وی تصریح کرد: اگر تحریم نباشد کارهایی که برای داخل انجام شده است، مرجع‌های خوبی برای صادرات خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایرانی‌ها باید صاحب نشان (برند) شوند.

زنگنه بابیان اینکه ما در سطح خوب جهانی تولید می‌کنیم و به دلیل تحریم استانداردهایمان را زیر پا نگذاشتیم گفت: ایران در تولید محصولات پتروشیمی در منطقه, یک قدرت است

وزیر نفت افزود: پتروشیمی در دوران تحریم هم بسیار کمک کرد و ارزآوری خوبی داشته است.

وی با اشاره به دستاوردهای صنعت گاز کشور گفت: صنعت گاز پس از انقلاب توسعه یافته است، ذخایر گاز ۹ تریلیون مترمکعب بوده و اکنون به ۳۳ تریلیون مترمکعب رسیده است.

این عضو دولت دوازدهم ادامه داد: هم‌اکنون بیش از ۸۰ درصد تجهیزات ثابت صنعت نفت در داخل کشور ساخته می‌شود، در این زمینه پیشرفت خوبی حاصل شده است و ظرفیت‌ها با ۱۵ سال پیش قابل مقایسه نیست‌.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت بدنه کاری صنعت نفت برای بهره‌برداری با آغاز انقلاب اسلامی در وضع خوبی بود و نیروها آموزش دیده بودند افزود: البته طرح‌های مهندسی و اصل مدیریت کار در لندن بود.

زنگنه در بخش دیگری از سخنان خود افزود: ۹۵ درصد جمعیت کل کشور از نعمت گاز بهره‌مند هستند ۸۶ جمعیت روستایی و ۹۹ درصد جمعیت شهری از گاز استفاده می‌کنند، کمتر کشوری در جهان چنین شبکه گازرسانی دارد.

وزیر نفت با تاکید براینکه درباره فروش نفت تا زمانی‌که تحریم برداشته نشود حرفی نمی‌زنم افزود: این دوره طلبی بابت فروش نفت نداریم و پولمان را گرفتیم.

وی ادامه داد: برخی از مطالباتمان در عراق، کره جنوبی، ژاپن و امارات مسدود شده است که مربوط به پیش از تحریم است.

زنگنه درباره مصرف سوخت در کشور هم گفت: بارها گفتم مصرف سوخت را در پالایشگاه‌ها دنبال نکنید در خودروسازی‌ها دنبال کنید.

وی ادامه داد: در برخی موارد مصرف بی‌رویه ربطی به مردم ندارد و به سیاست‌گذاران مربوط می‌شود برای نمونه خودروی بی‌کیفیت چه ارتباطی به مردم دارد؟ مردم ناچارند استفاده کنند، البته خودروسازان در حال تلاش برای کیفی‌سازی هستند.

زنگنه با تاکید براینکه انرژی کشور را با این رشد مصرف نمی‌توان تأمین کرد گفت: میانگین رشد مصرف انرژی کشور امسال ۱۲ درصد و در تهران ۱۵ درصد بود، این رقم بزرگی است؛ کدام سازمانی می‌تواند آن را تأمین کند؟

وزیر نفت افزود: تولید گاز کشور به اندازه ۲.۵ فاز پارس جنوبی اضافه شده است اما انگار تولیدی اضافه نشده و همه این مقدار مصرف شده است.

وی درباره توسعه میادین نفتی هم گفت: تا پایان این دولت تکلیف همه میدان‌ها را مشخص می‌کنیم و تلاشمان این است توسعه میدان گازی فرزاد را آغاز کنیم.

وزیر نفت گفت: صادرات فرآورده‌های نفتی ایران نسبت به سال ۹۱ چهار برابر شده است

وی به طرح پالایش گاز بیدبلند خلیج‌فارس اشاره کرد و افزود: بیدبلند خلیج فارس پالایشگاه بزرگی است که خوراک پتروشیمی‌هایی مانند گچساران را تأمین خواهد کرد، کار جامعی است که گاز همراه نفت را جمع می‌کند.

وزیر نفت بابیان اینکه بازار نفت پدر و مادر ندارد و برای گرفتن آن مشکلی نیست گفت: خیلی علاقه‌مند بودم تولید نفت ایران به ۶ میلیون بشکه در روز برسد برخی فکر می‌کردند خام‌فروشی است، اما پول نفت باید صرف اقتصاد کشور شود و به صندوق توسعه ملی برود و نباید وارد بودجه شود.

وی ادامه داد: به افزایش ۶ میلیون بشکه تولید در روز امیدوارم اما برای تحقق آن اندیشه‌ها هم باید تغییر کند؛ اندیشه را به زور نمی‌توان تغییر داد.

وزیر نفت در پاسخ به سوالی درباره نقاط ضعف و قوت وی در دوران وزارتش گفت: نقطه قوتم را دیگران باید بگویند اما در دیدگاه‌هایم سرسخت بودم، دنبال زنده باد و مرده باد شنیدن نبودم و نیستم. سعی کردم آنچه منفعت ملی بود انجام دهم. نقطه ضعفم هم این بود که این دوره وزیر (نفت) شدم.

کد خبر 5134854

منبع: مهر

کلیدواژه: بیژن نامدار زنگنه تحریم نفتی فروش نفت صرفه جویی در مصرف سوخت اتحادیه اقتصادی اوراسیا بانک مرکزی ایران عبدالناصر همتی ویروس کرونا قیمت دلار قیمت نفت شاخص کل بورس وزارت صنعت معدن و تجارت لایحه بودجه ۱۴۰۰ بازار سهام بورس سازمان بورس و اوراق بهادار بانک صادرات تولید نفت وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۳۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتانیاهو به دنبال به شکست کشاندن مذاکرات است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، یک رهبر حماس در گفتگو با العربی الجدید بیان کرد که نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنان به دنبال به شکست کشاندن تلاش‌ها برای رسیدن به توافق آتش‌بس در غزه است.

این رهبر حماس تاکید کرد که مقاومت تنها توافقی را به امضا خواهد رساند که به طور واضح متضمن توقف هرگونه عملیات نظامی ارتش صهیونیستی در نوار غزه و خروج نیروهای اسرائیلی از این باریکه باشد.

وی گفت نتانیاهو اهمیتی به سرنوشت نظامیان اسیر اسرائیلی نمی‌دهد و آن‌ها را به عنوان قربانیان جنگ قلمداد می‌کند تا از پرداخت هرگونه بهایی برای آزادی آن‌ها طفره برود.

از سوی دیگر جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد هیأتی از این جنبش روز شنبه در سایه تماس‌های اخیر با واسطه‌های مصری و قطری برای ادامه مذاکرات آتش‌بس راهی قاهره خواهد شد.

این جنبش بیان کرد: ما بر روحیه مثبتی که هنگام بررسی طرح پیشنهادی اخیر برای آتش‌بس در غزه نشان دادیم، تاکید می‌کنیم.

حماس همچنین تاکید کرد که ما و دیگر گروه‌های مقاومت فلسطین بر رسیدن به توافقی که به توقف جنگ، خروج نیروهای اشغالگر از غزه و بازگشت آوارگان به خانه‌های خود منتهی شود، مصمم هستیم.

در همین راستا، یک منبع مسئول در جنبش حماس در گفتگو با العربی الجدید اعلام کرد قاهره توانسته به شکل قابل قبول و رضایت‌بخشی در مورد طرح آتش‌بس در غزه دست یابد و آن را به حماس و رژیم صهیونیستی ارائه داده است.

منبع مذکور اشاره کرد که حماس موافقت اولیه خود را با این طرح اعلام کرده و خواستار ضمانت‌های واضح آمریکا در مورد آن شده است.

جنبش حماس اعلام کرد هیئت این جنبش در قاهره متشکل از خلیل الحیه، زاهر جبارین و محمد نصر اعضای دفتر سیاسی این جنبش خواهد بود.

از سوی دیگر، «ایهود اولمرت»، نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در سخنانی به شدت علیه نتانیاهو و جنگ غزه موضع گیری کرده است.

اولمرت در این ارتباط گفت: «ما از این جنگ پیروز خارج نخواهیم شد و باید خیابان‌ها را از تظاهرات کنندگان علیه نتانیاهو و همپیمانانش پر کنیم.»

ماه گذشته نیز نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی خواستار توقف فوری جنگ در غزه و بازگرداندن اسرای اسرائیلی بازداشت شده در غزه شد و تاکید کرد که در این صورت دستاورد اسرائیل بسیار بیشتر از ادامه این جنگ خواهد بود.

وی تاکید کرد که نتانیاهو برای نجات اسرای اسرائیلی جنگ را ادامه نمی‌دهد، بلکه می‌خواهد خودش را نجات دهد.

اولمرت پیش از این نیز خواستار توقف جنگ غزه شده و تاکید کرده بود که این جنگ نمی‌تواند اهداف مشخص شده توسط بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل را محقق کند.

نخست وزیر اسبق اسرائیل در اظهارات پیشین خود رژیم صهیونیستی را در برابر یک دوراهی قرار داده و تاکید کرده بود که تل‌آویو یا با آتش بس و بازگرداندن اسرا از غزه از طریق انجام تبادل موافقت می‌کند یا باید بدون اینکه اهداف خود در ریشه کن کردن حماس و بازگرداندن اسرا را محقق کند، به جنگ خود در غزه ادامه بدهد.

کد خبر 6096062

دیگر خبرها

  • استارت سرد خودروسازی
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • معمای بنزین در ایران
  • نتانیاهو به دنبال به شکست کشاندن مذاکرات است